Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2940, 20

Вирок стосовно Сидора залишено без змін

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок, винесений Апеляційним судом Закарпатської області громадянинові України Д. Сидору за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Закарпатські «Ватаги» стали переможцями на міжнародному фестивалі в Білорусі (ВІДЕО)

Нещодавно в місті Горки Могильовської області Білорусії відбувся ХIХ Міжнародний телефестиваль «Агросвіт», який із 1993 року проходить у різних країнах: Латвії, Польщі, Молдавії, Україні та ін. У фестивалі взяли участь і телевізійники Закарпатської обласної держтелерадіокомпанії (канал «Тиса-1»).

У ДТП дворічної давнини, в якій загинули двоє людей, встановлено винного

Прокуратура Тячівського району завершила розслідування кримінальної справи про резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася ще 25 квітня 2010 року в селі Верхнє Водяне Рахівського району, внаслідок якої загинули двоє осіб, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Вже можна починати писати   листа Св. Миколаєві

Стартувала щорічна акція «Напиши листа Св. Миколаю».

Пасажирський пункт пропуску «Ужгород» в очікуванні   реконструкції

На реконструкцію пасажирського пункту пропуску «Ужгород» планують витратити 47 млн. грн. Із них 36 млн. грн. це грантові кошти.

Куплений вибір  

Вибори позаду. А ось післясмак після них ще буде тримтися довго... Недарма парламентські вибори-2012 Європою визнані найбруднішими і найпродажнішими з усіх, які ми пережили. Голоси (себто людей) купували, як дрібну худобу, за
200 гривень.

Виконком виділив бібліотекам   137 тис. грн., 300 тис. грн.— «Агроміксу»,   згадав про кладовище й т.

Окрім коштів із міського бюджету планується залучити ще 69 тис. грн. із інших джерел фінансування. Про це йдеться у Програмі розвитку бібліотек та бібліотечної справи на 2013—2015 роки. Всього централізована бібліотечна система міста об’єднує 6 закладів.

Вибори-2012. Як правильно голосувати

28 жовтня — вибори до Верховної Ради.
Нагадуємо нашим читачам правила голосування.

Це не інтелігент

Редакційна пошта.

Остання фаза під знаком безчинства

Останній передвиборний тиждень пройшов неспокійно. Особливо це стосується виборчого округу № 68. Пробалогівські кандидати Чучка та Ковач пішли ва-банк. Почалася ганебна скупка голосів. Зокрема в селі Середнє залякані люди мало не в черзі стояли з копіями паспортів для того, щоб отримати гроші.

Погорєлов та Балога підтримують Чучку і Ковача

Це очевидно: не­до­лу­гий мер Ужгорода Віктор Погорєлов разом зі своїм патроном Віктором Ба­логою підтримують на цих виборах Василя Ковача і як запасний варіант Павла Чучку.

Віддамо свій голос за добротворця і яскраву особистість!

Фінішує виборча кампанія, мабуть, найбрутальніша за роки незалежності України. 28 жовтня, в неділю, виборці віддадуть свої голоси за ту чи іншу політичну силу, того чи іншого кандидата-мажоритарника. Скільки з них проголосує за майбутнє України, а скільки за сміття України — покажуть результати виборів.

Родина Віктора Балоги збагатилася на 7 мільйонів доларів на рівному місці

Міністр оборони розбиратиметься у кримінальних схемах міністра МНС.

Листівка молодят із Угорщини долетіла до Закарпаття

«Листівка щастя» Юдіти Голмі та От­то Сокала при­летіла повітряною куль­кою з угорського міста Гойдудорог, що неподалік Ніредьгази.

Як зберегти ідентичність протягом 260 років

Закарпатець видав книжку про найдавнішу українську діаспору світу.

Батькові хлопчика, який покінчив із життям, дали три роки за розбещення неповнолітніх

У минулих числах «РІО» ми вже неодноразово інформували читачів про резонансну справу навколо 10-річного хлопчика, який викинувся з даху багатоповерхівки. У доведенні хлопця до самогубства підозрюється батько дитини Дмитро Бородін, проти якого порушено кримінальну справу.

Мешканка Виноградова випила ртуті...

У Виноградівську ЦРЛ доправили на лікування 26-річну місцеву мешканку. Лікарі діагностували в потерпілої отруєння ртуттю й повідомили про цей випадок у райвідділ міліції.

Ужгородець стріляв у собаку серед білого дня

Із заявою до Ужгородського райвідділу міліції звернувся директор одного з приватних підприємств, розташованих у с. Оноківці на Ужгородщині.

Середня пенсія закарпатців — 1186 грн.

Мінімальний розмір пенсії в області на сьогодні складає 856 гривень. Про це на брифінгу повідомила начальниця обласного Пенсійного фонду Анастасія Пентек. За її словами, розмір пенсії збільшується щоквартально. Востаннє пенсія зросла на 145 грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат