Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2960, 20

Мешканка Виноградова випила ртуті...

У Виноградівську ЦРЛ доправили на лікування 26-річну місцеву мешканку. Лікарі діагностували в потерпілої отруєння ртуттю й повідомили про цей випадок у райвідділ міліції.

Ужгородець стріляв у собаку серед білого дня

Із заявою до Ужгородського райвідділу міліції звернувся директор одного з приватних підприємств, розташованих у с. Оноківці на Ужгородщині.

Середня пенсія закарпатців — 1186 грн.

Мінімальний розмір пенсії в області на сьогодні складає 856 гривень. Про це на брифінгу повідомила начальниця обласного Пенсійного фонду Анастасія Пентек. За її словами, розмір пенсії збільшується щоквартально. Востаннє пенсія зросла на 145 грн.

Закарпатських лікарів швидкої допомоги вбрали у червоне

Нові комплекти робочого одягу цього понеділка отримали працівники Ужгородської міської станції швидкої допомоги.

В області запрацює Центр з надання безкоштовної юридичної допомоги

З початку наступного року в Ужгороді запрацює Центр з надання безкоштовної вторинної правової допомоги. Про це під час конференції в рамках проекту USAID «Правова країна» повідомила в. о. начальника Головного управління юстиції в Закарпатській області Валентина Хаща.

Угорський Державний народний ансамбль розпочав гастролі з Ужгорода

Минулих вихідних стартувало турне Угорського Державного народного ансамблю. Перший концерт за підтримки Генерального консульства Угорщини в Ужгороді угорські артисти дали в обласному центрі.

Федір Ващук: «У зимовий період відпустки викладачів за власний рахунок не буде»

Для більшості факультетів та інститутів Ужгородського Національного університету навчальний процес у аудиторіях в основному буде завершений на початку грудня цього року.

В УжНУ нарешті вирішили питання підготовки офіцерів запасу з числа студентів

Новий керівник УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук підписав угоду «Про військову підготовку студентів УжНУ за програмою офіцерів запасу» з Академією сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного (м. Львів).

Ужгородські регіонали «згинають» виборців під свого кандидата  

Адмінресурс обласного центру Закарпаття кинуто під кандидата від провладної партії. Ужгородські регіонали оголосили тотальну мобілізацію, включно з дільничними, лікарями, керівниками ЖРЕРів. У своєму зверненні вони чітко розписали так звану виборчу піраміду Партії регіонів із ключовими агітаційними суб’єктами. Документ оприлюднила громадська мережа ОПОРА. Цитуємо.

Надходження до бюджету Ужгорода склали   понад   207 млн. грн.

За інформацією ДПІ у м. Ужгороді, це на 28,5 млн.грн. (або на 16 %) більше, ніж торік за 9 місяців. До державного бюджету за дев’ять місяців поточного року надійшло майже 231 млн. грн., що перевищує минулорічний показник на 34,8 млн.грн. (або 19 %).

Тарас Рум’янцев: «Чучка не має уявлення, що робити   в політиці, а Тимошенко назвав злочинницею»...

Депутат Ужгородської міськради Тарас Рум’янцев дав інтерв’ю виданню «7 днів», у якому розповів про інтриги у фракції «Батьківщина», а також дав оцінку деяким депутатам цієї фракції.

Фотофакт

До редакції звертаються читачі «РІО», які занепокоєні тим, що по місту стихійно і масово виникають так звані «блошині» базари.

В Ужгороді відбудеться фестиваль молодого вина  

15—18 листопада в Ужгороді відбудеться 6-й фестиваль молодого вина. Дата проведення фесту збігається зі святом молодого вина «Божоле» у Франції, традиція святкування якого походить з ХІХ століття.

Сергій Ратушняк: «Я спроможний захистити   себе і своїх земляків»...

— Сергію Миколайовичу, окрім того, що ви відомий політик та громадський діяч, ви є також успішним бізнесменом. Тим не менше, часто ви критикуєте нечесний бізнес. То чи є совість в українського бізнесу?

Ковач — це Балога

Цього тижня передвиборна напруга ще більше зросла. В цілому по Україні найбільшим скандалом було те, що УДАР Кличка розкрився і люди побачили, яким є цей проект.

Голос за найдостойнішого кандидата!

До нас звернувся учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран війни та праці Олег Григорович Самойлович.

Голосуй за судьбу!

Когда у меня интересуются, за кого нужно голосовать, я спрашиваю в ответ: «Что вы вообще хотите от жизни?»

Життя зі щепленням чи без?

Батьки бояться вакцинації своїх дітей під впливом
засобів масової інформації, кажуть фахівці.

Дебют України на Чемпіонаті світу

Як відомо, минулого року вперше в історії збірна України з петанку на Чемпіонаті Європи у шведському Гетеборзі виборола 5-те місце в Кубку Націй і сенсаційно автоматично кваліфікувалася на Чемпіонат світу, який нещодавно відбувся у французькому Марселі.

14-річного закарпатця, який убив бабусю, засудили до 8 років тюрми

У справі про жорстоке вбивство літньої жінки, яку знайшли розчленованою на березі Тиси, покарали винних.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат