Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3060, 20

Платіжні документи на сплату податків доповнено новим реквізитом

Із набуттям чинності наказу Міністерства фінансів України від 07.07.12 № 817 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) платежів до бюджету, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету» (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 30.07.2012 за № 1287/211599) у платіжних документах на сплату податків необхідно обов’язково зазначати відповідні коди сплати платежів до бюджету.

«Бліц» запрошує на танці

Студія сучасного танцю «Бліц» уже традиційно з 1 вересня оголошує набір дітей віком від 5 до 20 років у групи з сучасної хореографії (хіп-хоп, джаз-модерн та контемпорарі).

Хворим, які живуть на «штучній нирці», держава затримує кошти на ліки

Останнім часом в області спостерігається досить висока смертність від ниркових захворювань. За словами Наталії Терещенко, міського нефролога, одним із факторів є малосимптомність ниркових захворювань, що, власне, призводить до того, що хворі дізнаються про свою недугу запізно.

Вихованці «Зефірчика» привезли визнання з Болгарії

Наприкінці літніх канікул танцювальний ансамбль Ужгородського центру творчого розвитку дітей «Зефірчик» повернувся з Болгарії, де брав участь у ІХ Міжнародному молодіжному конкурсі-фестивалі «Слов’янський вінець», що відбувається під патронатом Генеральних консульств України та Росії у м. Варна.

«ВідПораБулили»

Минулих вихідних в Ужгороді пройшов 4-й поліпрофільний фестиваль «ПораБуло». Традиційно фест розпочався перформансом на пл. Театральній і тривав протягом двох днів у амфітеатрі.

Відкриття «шкільних» стоматкабінетів у центрі Ужгорода. Кому це треба і для чого?..

Понеділок для ЗОШ № 4 видався важким днем. У школі врочисто відкрили стоматкабінет, запросивши численних депутатів облради та представників мерії.

Фотофакт

Увага! Підвісний міст у Боздоському парку становить небезпеку для вашого здоров’я і життя. У цьому нещодавно переконалася і молода мати Вікторія.

У закарпатки з вентиляційної труби вкрали 52 тис. доларів...

Мешканка Виноградова обладнала сховок для 52 тисяч доларів у… вентиляційній трубі кухонної кімнати.

13-річні школярки вкрали перфоратор

У Виноградові дві 13-річні сестри-школярки викрали зі складу перфоратор, флекс і електричний кабель.

П’яний син убив свого батька...

82-річного мешканця одного з сіл Свалявщини днями виявив мертвим у ліжку сільський фельдшер.

Як воно є насправді

З наближенням виборів у пресі буде чимало так званих соціологічних опитувань. Деякі партії та кандидати проплачують соціологів, які виводять потрібні проценти за того чи іншого кандидата (партію) залежно від суми гонорару. І все лише через те, що у штабах думають, ніби виведені ними цифри впливають на рішення виборця.

Яка кішка пробігла між «Говерлою»   та «Авангардом»?

Конфліктна ситуація навколо оренди стадіону футбольним клубом не вщухає.

«Бавка» перебазовується на Руську, 3. Театр закрито. Що далі?..

Театр ляльок «Бавка», який у квітні отримав звання академічного й дає за рік 400 вистав, вимушений переїхати на Руську, 3. Відтак 32-й театральний сезон Закарпатського обласного театру ляльок уже цієї неділі, 2 вересня, відкриється за іншою адресою.

Рекламні огорожі та політика

В Ужгороді скандал. Комунальні працівники під контролем муніципальної поліції почали демонтаж встановлених в Ужгороді під виглядом «декоративної огорожі» рекламних носіїв на площі Кирила і Мефодія.

Туалети просто неба претендують стати «візиткою» Ужгорода  

Проблема громадських убиралень у обласному центрі Закарпаття залишається вкрай гострою попри те, що Ужгород є містом, яке відвідує чимало туристів. Півтора року тому міська влада офіційно дозволила користування вбиральнями у приміщеннях виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій на безоплатній основі.

Закарпатські виші з ліцензіями впоралися

Хоча вступна кампанія 2012 виявилася далеко не безпроблемною.

У Берегівській міськраді вимагали 600 доларів хабара

З заявою в міліцію звернувся мешканець Берегова, який повідомив про те, що працівник одного з відділів Берегівської міської ради вимагає від його знайомих, мешканців Мукачева, хабар за сприяння в поселенні в місцевий гуртожиток і отримання в подальшому прописки в місті.

Товстопузі ведмеді красувалися на шевронах обласних правоохоронців

Закарпатські правоохоронці ходили зі зображенням на шевронах товстопузих ведмедів або, як нарекли цю істоту в Інтернеті, «вагітною мавпою» замість символу краю — грізного традиційного ведмедя, зображеного на гербі області.

Що потрібно знати вкладникам Сбербанку колишнього СРСР, щоб пройти реєстрацію   та актуалізацію в Оща

З першого вересня в Ощадбанку розпочинається   реєстрація тих вкладників, дані про яких не були внесені до Реєстру вкладників заощаджень громадян, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат