Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3160, 20

Чому українці не можуть дивитися матчі Євро-2012?

Так сталося, що трансляція матчів поділена між телеканалами Перший національний, «Україна» та «Футбол». Перший національний є державним телеканалом і утримується на кошти народу.

Як захоплювали та знищували історичну споруду в обласному центрі

Про те, як кілька років поспіль у самому «серці» Ужгорода на площі Театральній під носом у міліції і прокуратури було по-рейдерськи захоплено, а відтак і знищено історичну будівлю, написано десятки публікацій. Нині, коли на місці знищеної будівлі вже стоїть нова 4-поверхова споруда, з’ясовується чимало цікавих фактів щодо привласнення майна в центрі Ужгорода таким собі підставним ПП «Кросмарк».

Євро-2012 ми вже програли

Коли чотири роки тому Україна разом із Польщею виграла право проведення головного континентального футбольного чемпіонату, ми раділи. Раділи, бо сподівалися, що за ці чотири роки підготовки до Євро-2012 у нас нарешті з’являться сучасні автомагістралі, буде розвинена транспортна система з сучасними вокзалами, аеропортами, парківками, заправками тощо. Сподівалися на реконструкцію історичних частин міст, на розвинену систему комунальних та побутових послуг. А ще ми сподівалися, що Європа дізнається, яка в нас чудова країна, і ми добряче заробимо на туризмі.

«Общественное движение» чи п’ята колона?

(Стосовно маніфесту «Общественного движения «Украинский выбор» Медведчука)

У словацькій школі, де не вистачає туалетів, ще й відкривають стоматкабінет для сторонніх осіб?..

На rionews.com.ua надійшло повідомлення про те, що у словацькій ЗОШ № 4 балогівці «вибили» у Погорєлова місце... для приватного стоматологічного кабінету і вже наприкінці цього тижня тут мали встановити медичне обладнання. Тому з медкабінету навіть виселили шкільних медсестру і психолога.

В Ужгороді лютує кір

Його «мішенями» стають офісні працівники.

Оборудка у дві руки

У жалюгідній іпостасі перебуває попереднє керівництво УжНУ. У відчаї воно ставить палки у спиці як може і де може. У минулому номері ми повідомляли про те, як частину майна Ужгородського Національного університету було переведено під житло екс-ректора. Й ось джерело навело схему цього дерибану.

Під час сесії Трикур погрожував Погорєлову... вивести з сесійної зали фракцію «ЄЦ»

В Ужгородській міській раді «розбрат і хитання», а досі приховане від стороннього ока протистояння між міським головою та його першим заступником, здається, наблизилося до свого апогею.

Останній акорд

Помер молодий закарпатський композитор Сергій Андріюк.

180 тисяч гривень коштує лікування гепатиту С

У Закарпатті в обласній інфекційній лікарні (ОІЛ) на обліку перебувають 532 пацієнти, з яких 166 хворіють на гепатит В, 315 — на гепатит С і 24 хронічні хворі з обома видами вірусу.

Копчу-молодшого звільнили з-під варти

Наша газета вже двічі детально розповідала про жорстоке вбивство невинної людини у смт Великий Березний. 19 грудня минулого року кримінальний авторитет Володимир Копча, котрий два роки офіційно перебував у розшуку за переправлення нелегалів за кордон і весь цей час, не ховаючись, жив у себе вдома, розстріляв із мисливської рушниці 30-річного місцевого мешканця Павла Опаленика.

Хто, де і за кого голосуватиме

Ми повідомляли про те, що ЦВК накреслила нові виборчі округи до виборів у Верховну Раду, які відбудуться в жовтні цього року. У Закарпатській області таких округів буде 6. Наші читачі просять надрукувати повний список виборчих округів, а точніше, показати, які населені пункти до якого округу належать. Річ у тім, що деякі адміністративні райони будуть у різних округах.

Викладач підробив собі посвідчення міліціонера

В Мукачеві на стаціонарному посту працівники державтоінспекції та внутрішньої безпеки зупинили автомобіль «Hyundai».

Нарізка округів. Балогу жорстко кинули

Ми повідомляли про те, що балогівці намагалися протягнути свій проект нарізки округів на найближчих виборах до парламенту. Більше того, балогівці були настільки впевнені в тому, що пройде саме їхній проект, а не той, який подала влада від «регіоналів», що вже активно задобрювали мешканців районів під своїх потенційних кандидатів.

Не покарай самотністю  

Життя — річ непередбачувана. Не одному випадає доживати віку поза родинним теплом і увагою дітей. А старість — це і немічність, і відсутність коштів на ліки та нормальне харчування й бодай стерпне існування загалом.

Життя через день

Бюрократія прирікає ужгородців, хворих на ниркову недостатність.

4 закарпатські підприємства лідери у рейтингу «Сумлінний платник податків»

ПАТ «Закарпаттяобленер­го», ТОВ «Фішер», ТОВ «Про­грес-С» та ДП «Ужгородський лісгосп», вдруге перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податку».

Балога спалює Україну й завалює роботу МНС

Днями народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив на своєму сайті статистичні дані роботи МНС за січень—березень цього року порівняно з минулим 2011 роком. Закарпатська область не стала винятком у загальноукраїнській картині.  

Чиновники незаконно передали 5 га державної землі в приватну власність

Днями працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з РДА.

Яку нову Швабську за два мільйони нам обіцяє влада?

Швабська сьогодні — серед «найрозбитіших» у місті. Аварійно небезпечне покриття: кам’яна бруківка та асфальтобетон із глибокими вибоїнами. Постійне скупчення транспорту. Відсутність належно облаштованих пішохідних переходів. Загазованість. Такі ж розбиті тротуари. Умовне освітлення та обмаль паркувальних місць для автотранспорту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат