Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3260, 20

250 чашок кави «підвісили» в закарпатській кав’ярні!

Про цікавинки та деякі підсумки акції
«Підвішена кава».

Комісія підтвердила нелегальне вирубування у Боздоському парку здорових платанів та маркованих череш

Минулого четверга, 26 січня, газдування у Боздоському парку на місцях вирубу-вання дерев перевіряла комісія у складі екоінспектора, представників природоохоронної прокуратури, адміністрації парку та громадських активістів.

Забудовник на Володимирській, 28 прагне консенсусу з мешканцями

Після публікацій про будівництво у дворі на Володимирській, 28 і ухвали Ужгородського міськрайонного суду про призупинення будівництва до редакції звернулися представники забудовника, щоб висловити свою позицію.

Зимові види спорту. Представники закарпаття взяли участь у різних міжнародних змаганнях

Сноубординг. Українські сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк виступили на черговому етапі Кубка світу, який проходив у Німеччині. Аннамарі Чундак у паралельному гігантському слаломі показала 30-й результат із 39 учасниць. У загальному заліку ужгородка перебуває на 26-му місці. Йосиф Пеняк у цій же дисципліні став 35-м із 43 учасників. У загальному заліку Йосиф 48-й.

«Регіонали» вже передумали ділитися з балогівцями

Парламентські вибори відбудуться цього року і половину крісел у Раді займуть люди за партійними списками, а за іншу половину будуть боротися персонально. Парадоксальна ситуація: через відсутність нормальної опозиції в Закарпатті влада спокійно ділить між собою шкуру не вбитого ведмедя.

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

Газдування в Боздоському перевіряють повторно

Після того, як ініціативна група ужгородців у суботу, 21 січня, провела власний рейд Боздоським парком та звернулася в мерію, міський голова Ужгорода В. Погорєлов, зробивши «хід конем», повідомив: він, мовляв, звернувся до прокуратури щодо з’ясування законності робіт на території парку.

Наметова афера мера

Ужгородці не дали родині Погорєлових побудувати кафе біля філармонії?

Мер не зважатиме на пенсіонерів, які проти будівництва   в їхньому дворі

Незважаючи на те, що двір із садом і дитмайданчиком на Володимирській, 28 єдиний для трьох п’ятиповерхівок, а між ним і домом пролягає під’їзна дорога завширшки 4 метри, цей двір взялися активно «освоювати».

Міська прокуратура обіцяє журналістам «відкриті двері»

Цього тижня прокурор м. Ужгорода Іван Штефанюк дав прес-конференцію за підсумками роботи за минулий рік. Оскільки торік зафіксоване зростання злочинів на 27,5 %, а кожен шостий злочин в області коїться саме в Ужгороді,   при цьому кожен десятий працівник МВС притягався прокуратурою до дисциплінарної відповідальності, то роботи міській прокуратурі вистачає.

Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

Проти ужгородського «мажора», який стріляв у кафе, порушено кримінальну справу

Як ми вже повідомляли 16 січня до Ужгородської прокуратури з заявою звернувся власник кафе «Рrаvа», що на вул. Л. Толстого. В ній підприємець писав про інцидент, який стався у його закладі 14 січня, а саме про постріл із пістолета одного з відвідувачів закладу.

У пенсіонерки з... пральної машини вкрали всі заощадження  

63-річна мешканка Мукачева ховала гроші у пральній машині. Її заощадження складали 4000 доларів та 1000 євро.

Аби кров не була бізнесом

Хто в Закарпатті здає кров і чи слід нам чогось боятися?

У мешканців Володимирської, 28 украли... двір

Донедавна дуже хотілося вірити, що рейдерські захоплення дворів, дитячих майданчиків, повідомленнями про які часто-густо рясніють центральні телеканали, принаймні для європейського Ужгорода є явищем чужорідним.

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Рік паркувального щастя

Попри те, що на папері ужгородські паркування збиткові, чиновники чомусь уперто підтримують їхню роботу. Навіть якщо це незаконно.

Фан-зона чи ділянка під дерибан?..

Упродовж кількох останніх тижнів увагу ужгородців привертає виняткова жвавість робіт у Боздоському парку. Мешканці обласного центру є свідками того, що тут вирубують не тільки сухостій, кущі чи тонку поросль, а й цілком здорові дерева та, що не менш дивує, тут-таки спалюють їх. Під пилку, за свідченнями обурених очевидців, йдуть також старі платани.

Закарпаття перетворюють   на сміттєзвалище

Як вирубуються столітні дуби та відкривається сміттєзвалище...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат