Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3200, 20

Помаранчевий уряд Януковича

Вже фактично неможливо назвати нинішній уряд блакитним. Чим далі, тим більше він стає помаранчевим. І що головне — колишнім помаранчевим революціонерам дістаються доволі ключові посади.

Яка ціна спаленої трави?

Весна та ще й свята незабаром. Закарпатці активно взялися до прибирання своїх угідь. Спалюють суху траву, чагарники та сміття. Однак ці прибирання зробили перший квартал цього року особливо багатим на пожежі. Ба, більше, ціною такого прибирання було і людське життя.

Чому вже у березні Ужгород задихається?..

На вулицях Ужгорода діють «чистильники». Себто комунальники взялися «чистити» від старих дерев вулиці Собранецьку, Швабську, Мукачівську та Православну набережну. Чистити огульно.

Закарпаття: 60 % розтинів   були непотрібними

Ми подали вам історію з Черкащини. «РІО» досліджувала ситуацію і в Закарпатті. У процесі наткнулися також на публікацію у виданні «Високий замок».

«Азаров відібрав у «дітей війни» надбавку до пенсії!»

П. Петренко, «дитина війни», написав до редакції й зауважив, що було би добре, якби на шпальтах видання більше уваги приділялося «дітям війни». Читач негативно висловився в бік уряду, мовляв, обіцяли надбавку до пенсії, а обіцянка залишилася цяцянкою.

«Антишокова терапія» для УжНУ від Держінспекції навчальних закладів України

На офіційному сайті Державної інспекції навчальних закладів (ДІНЗ) України опубліковано «Спростування інформації щодо «шокуючої» перевірки Ужгородського Національного університету». Подаємо текст публікації повністю.

Немає гарантій,   що газ знову десь не вибухне

Чи не вперше про існування цілого ряду т. зв. «больових» точок, що становлять безпосередню загрозу здоров’ю і навіть життю людей у діяльності ПАТ «Закарпатгаз», громада краю дізналася в серпні минулого року, коли біда, спричинена витоком газу з пошкодженого горе-робітниками газопроводу середнього тиску, прогриміла на всю Україну та за її межами вибухом на вул. Анкудінова в Ужгороді.

Гвалтівник представляв партію Балоги

Ми вже розповідали про те, що в Миколаєві троє молодиків, які є дітьми чиновників, згвалтували дівчину, потім придушили її, загорнули в простирадло, віднесли в недобудову і підпалили. Дівчина вижила. Щоправда, їй довелося ампутувати руку і ступні.

Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

У ДТП за участі доньки посадовця   загинув 34-річний водій мотоцикла... (ДОПОВНЕНО)

20 березня за фактом ДТП, яка сталася на об’їзній дорозі поблизу ресторану «Кілікія» обідньої пори 19 березня і внаслідок якої загинув 34-річний ужгородець, порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

У притоку Латориці вилилися неочищені стічні води...

20 березня Держекоінспекція у Закарпатській області отримала інформацію про аварійне скидування неочищених господарсько-побутових стічних вод у річку Віча — притока Латориці.

Безробітні працездатні закарпатці найбільше хворіють на туберкульоз

Закарпатті знизилася кількість хворих на туберкульоз. У 2011 році показник захворюваності складав 57,1 випадку на 100 тисяч населення.

Солодкий сюрприз і квітка для коханої дружини

Аби додати акції «Підвішена кава» чогось нового, варто включити фантазію. Ужгородець підвісив дружині на кілька днів щось смачненьке у кав’ярні «Old Кафе», і вона щоранку приходила по цей сюрприз. А якщо до кави додати своїй половинці квітку? Дивуйте і ще більше кохайте своїх половинок!

Визнаю, що грішний…

Під час сповіді не шукають компромісу з гріхом, свідомо прагнуть спокути та не відкуплюються від провин грошима.

Футбол. Легкий старт для «Говерли»

У суботу відновлюються змагання в Першій лізі українського чемпіонату. Для «Говерли» весняний старт є найлегшим із-поміж команд-лідерів. Вдома ми приймаємо передостанню команду першості вінницьку «Ниву», але це з огляду на турнірну таблицю чемпіонату. Якщо в ужгородців буде недооцінка суперника, то у вінницьких футболістів з’явиться шанс. Так, як це було восени, коли «Говерла» програла львівській молоді 0:1.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

ДоКІР невакцинованим

У Закарпатті зафіксовано 436 випадків захворювання на кір.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат