Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3120, 20

Премії для керівництва Ужгорода визначатиме сесія, а не мер  

Міського голову Ужгорода можуть позбавити можливості преміювати себе та заступників.

Першовересень: свято чи ярмо на шию?

У вкрай скрутному становищі опинилися нині майбутні першокласники Ужгородської ЗОШ № 5 та їхні батьки. Усього за кілька тижнів до початку нового навчального року вони поставлені перед фактом, що розпочнуть навчання не у відомому всім приміщенні на Київській набережній, а у спеціально виділеній для новачків будівлі на пл. Петефі.

Хімчистку також спустять за мізер?

Мер Погорєлов помилився в цифрах.

Губернатор змусив   чиновника   вибачитися перед сільською вчителькою

Увага ЗМІ та громадськості до історії Лариси Сарваш, директорки Чабанівської сільської школи (Ужгородський район), яку погрожували звільнити з посади через те, що вона очолила районну організацію партії «УДАР», занепокоїла навіть головного «регіонала» області — Олександра Ледиду. В середу, 15 серпня, він вирішив особисто залагодити ситуацію.

Дорослі справи дитячого театру

Відомий білоруський режисер готує прем’єру в «Бавці».

Гроші й цеглу попам   від Балог  

Цього тижня сайт www.balo­ge.net повідомив про те, що Балога-старший разом із ар­хі­єпископом Мукачівським і Уж­городським Феодором зібрали в Ужгороді в церкві, що навпроти обласної прокуратури, православних священнослужителів Московського патріархату й переконували їх агітувати за кандидатів «Єдиного центру» та за самовисуванця від Ужгорода Володимира Смоланку.

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи про родовід закарпатців?

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи щодо народження та смерті закарпатців у другій половині ХІХ — початку ХХ століття, — пише Zaholovok.com.ua.

До УжНУ і ЗакДУ цього року подали 10 765 заяв. Порушень під час вступної кампанії не виявлено,   але

Вступна кампанія-2012 до вищих навчальних закладів Закарпаття пройшла спокійно.

Закарпатські пасічники, яких у краї   близько 400, показують результати сезону під час «Медового Спас

Ми вже повідомляли, що в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення в Ужгороді 18—19 серпня традиційного свята-ярмарку «Медовий Спас», а також підбиттяя підсумків пасічницького сезону-2012.

На Закарпатті —   хвиля самогубств

Цього тижня в Закарпатті сталося кілька самогубств.

Балогу затиснули в лещата

Цього тижня в інформаційному полі було забагато Балоги.

Головна освітянська газета України назвала Вегеша антиректором

Офіційне видання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Освіта України» назвала екс-очільника УжНУ Миколу Вегеша антиректором. Газета опублікувала розслідування з приводу роботи ректора з виснов­ком про «доведення провідного ВНЗ регіону до майже повного занепаду».

Ніколайчук не впорався?

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.

Сміттєгород у центрі Європи  

Здається, ще трохи і наш славний колись Ужгород цілком зможе відповідати новій назві — Сміттєгород. Ужгородці призвичаю-ються жити в умовах тотальної засміченості міста і безгосподар-ності з боку влади, прикладів цього на кожному кроці.

Наскільки професійно ужгородська міліція виконує свої обов’язки?

Чи варто звертатися в міліцію з приводу крадіжки, якщо вона не дуже значна, а впевненості, що вкрадене повернуть, немає? Теоретично жодної доцільності в цьому немає. Мас-медіа давно створили збірний образ міліціонера, котрий займається будь-чим, тільки не розкриттям злочинів. Однак досвід показує, що цей образ далеко не завжди об’єктивний і справедливий.

Обласна влада допомагатиме міській усунути наслідки буревію?

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, Ужгородський виконком проситиме від ОДА грошей на ліквідацію наслідків негоди, що лютувала вночі 30 липня.

Люди проти забудови

В Ужгороді нова хвиля невдоволення щодо внутріквартальної забудови. Близько сотні мешканців приватного сектора з вулиць І. Франка, Загорської, Рилєєва, Щедріна (підписи в редакції) протестують проти будівництва багатоповерхових будинків на ділянці, яка знаходиться у внутріквартальній індивідуальній житловій забудові.

В Ужгороді відбудеться розпродаж цікавинок   під відкритим небом

12 серпня в Ужгороді знову розпродаватимуть неординарні, цікаві речі та мистецькі вироби під відкритим небом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат