Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3100, 20

Відповідь анонімові. Мешканці стверджують: їх оббрехали в ЗМІ  

Днями до редакції надійшов лист від мешканців вул. Станційної, 36 (підписи в редакції), де вони висловили своє ставлення до публікації в одній зі закарпатських новинок «Мешканці Ужгородського будинку на вулиці Станційній не можуть поділити горище».

Ситуацію з антисанітарією на Кармелюка, 12А розглянуть СЕС і прокуратура

Про ситуацію з антисанітарією, що склалася неподалік центру Ужгорода на вул. Кармелюка, 12А, ми розповідали не раз.

Фотофакт

Такі ось берізки ЖРЕР № 1 вирощує на вул. Жемайте...

Мешканці мікрорайону Боздош просять начальника Ужгородського МУ УМВС п. Гебеша захистити   їхнє право

Нещодавно головним міліціо-нером Ужгорода призначено під-полковника міліції Олександра Гебеша. Чимало ужгородців сприйняли це новопризначення з надією на те, що ситуація з право-порядком у місті покращиться.

Ця літня кусюча напасть...

«О літо красноє, любив би я тебе, якби не спека, комарі та мухи...» — писав про літню пору російський поет Олександр Пушкін, підкреслюючи переваги його улюбленої осені тим, що в «золотої пори» немає ні комарів, ані мух...
І дійсно, літо — золота пора, якби не періодична дика спека, мухи й комарі, мушка, кліщі, оси, укуси яких можуть добряче попсувати вам настрій, а то й здоров’я.

Ожиріння: міфи та реальність

Щороку в світі від ожиріння помирають 2,6 мільйона людей.

Хлопця з психічними вадами, який пропав у Великому Березному, знайшли на Львівщині

До чергової частини Перечинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що неповнолітній мешканець смт Великий Березний пішов напередодні з дому і вже добу місце знаходження його не відоме.

Тячівський чиновник відповість   за хабар

Прокуратура Закарпатської області завершила розслідування кримінальної справи про обвинувачення службової особи в одержанні хабара, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

До уваги підприємств із іноземними інвестиціями!

Державна податкова служба в Закарпатській області повідомляє, що 29 серпня 2012 року відбудеться зустріч голови ДПС в області Василя Іванча з представниками підприємств із іноземними інвестиціями, які здійснюють діяльність на Закарпатті.

На вихідних в Ужгороді представили   800 породистих собак

В Ужгороді пройшла дводенна Міжнародна виставка собак «Перлина Карпат-2012». Протягом двох днів було представлено 800 чотирилапих учасників різних порід, із них 200 — собаки мисливських порід.

Літній пленер на Міжгірщині плавно перейде в осінній

Мальовнича Міжгірщина — це клондайк натхнення для сердець художників. Тому там цілорічно організовуються пленери.

На танку в Уж і не лише

Цього разу на Ужі можна було побачити і танк, і свиню, і підводний човен. І це далеко не весь перелік.

Петанк. У групі найкращих

Цього року Європейська федерація петанку вперше вирішила провести Чемпіонат Європи для старшої вікової групи (55+).

Футбол. «Говерла» підписує француза і готується до матчу з "Іллічівцем"

Як повідомляє Football.ua, «Говерла» підсилила свій склад французом Дамьеном Ле Таллеком.

Хто, куди й для чого?..

Закінчилася реєстрація кандидатів у депутати до Верховної Ради по мажоритарних округах. Як відомо, на Закарпатті маємо 6 округів. Найбільше кандидатів зареєструвалося по округу № 72 з центром у Тячеві — 14. Найменше — по округу № 70 (з центром у Сваляві) — 6.

Ужгородці найбільше довіряють Ратушняку

Для ужгородців стало цілком очевидним, що минулі вибори мера стали для них стратегічною помилкою.

Лікар потрібен нам в Ужгороді,   а не в парламенті

Угородці вже знають, яка користь місту від чиновників, яких нам насаджує Балога. Це він активно пхав нам Погорєлова на мера міста. Результат діяльності балогівського мера ми бачимо. Зараз уже й сам Балога не радий Погорєлову, але вони обоє несуть відповідальність за розграбоване і брудне місто.

«Корона» збила з Балоги корону...

Скандали навколо незаконного продажу будівлі не вщухають.

Кожен п’ятий молодий українець байдикує

Успішне закінчення школи не гарантує українцям ні навчання, ні роботи. В Україні близько 18,8 відсотка людей віком від 15 до 24 років ніде не навчаються і не працюють. За рівнем безробіття серед молоді Україна посідає одне з перших місць у Європі.

Ужгородська міська влада створює і покриває корупційні схеми  

У червні 2011 року Ужгородською міською радою з метою забезпечення законних підстав володіння землею під входами та добудовами приміщень міста прийнято Тимчасовий порядок про укладення договорів сервітуту. Але наскільки реально отримати такий сервітут у м. Ужгороді, наскільки законна така схема виділення землі та чи сприяє вона підприємницькій ініціативі в місті?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат