Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3140, 20

Закарпаття знову побило температурні рекорди

Останні чотири дні виявилися для закарпатців вельми спекотними. І не даремно. Вкотре температура перших днів серпня побила всі рекорди, починаючи з 1946 року, відколи ведеться спостереження.

В області найбільше подорожчали вода й пасажирський транспорт

Зокрема, тарифи на водопостачання зросли на 9, 2 %, водовідведення — на 8,7 %.

Закарпатські політологи   попереджають про маніпуляції   результатами соцопитувань

Офіційно стартувала передвиборна кампанія, відтак зростає інтерес до соціологічних досліджень. Перші опитування стосовно мажоритарників ми побачимо вже за кілька тижнів. Про це йшлося під час прес-конференції у прес-центрі «Закарпаття».

Сліди війни під ногами...  

Мешканець села Сюрте Ужгородського району 6 серпня виявив на власному обійсті цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни. Піротехніки МНС   вилучили, а потім і знешкодили небезпечну знахідку на військовому полігоні.

Міліціонер готував теракт?

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, 6 серпня було проведено санкціонований обшук у кримінальній справі, порушеній 25 травня цього року за фактом вчиненого замаху на терористичний акт (ч. 1 ст. 258 ККУ) за місцем проживання працівника УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції.

Лише 43,5 % закарпатських   медалістів підтвердили   на тестуванні свої відзнаки

Тобто менше половини «золотих» і «срібних» медалістів зуміли підтвердити свої відзнаки під час проходження ЗНО.

Найбільший конкурс вступників — у ЗакДУ, далі — МДУ, УжНУ — на третьому місці

На кількох Інтернет-сайтах Закарпаття днями за підсумками подання абітурієнтами документів з’явилася публікація «УжНУ втричі популярніший за ЗакДУ».

Віддайте матері дітей

Як ми повідомляли, з’явилися нові обставини смерті хлопчика, який викинувся з даху де­в’ятиповерхівки і загинув.

За Швабську візьмуться після 20 серпня?

Вулиця Швабська, яка, за попередніми обіцянками влади, вже мала би тішити ужгородців й прикрашати місто, все ще в очікуванні свого оновлення.

Виконавча служба стверджує: до затримки зарплат вона непричетна

У четвер начальниця управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Панова категорично спростувала заяви міського голови В. Погорєлова, з якими він виступив напередодні стосовно того, що виконавча служби, мовляв, заблокувала рахунки міської ради, через що припинилися відрахуння в Пенсійний фонд та виплати зарплат.

Яку воду ми вживаємо? (ІНФОГРАФІКА)

Вода з крана для людей, але не для пиття.

Обережно, змії!

Спека на Закарпатті спонукає більшість мешканців, принаймні у вихідні, тікати від пекучого сонця з сім’єю та друзями кудись подалі. Чимало закарпатців із-поміж варіантів відпочинку обирають пікнік чи прогулянку лісом, щоб там не було багато людей... Однак, тікаючи подалі від цивілізації,
не слід забувати про вірогідну небезпеку,
яка може там чатувати.

Футбол, ЧЗ. Гольові шоу в Іршаві, Середньму та Плоскому

У неділю, 8 липня, відбулися чергові матчі чемпіонату Закарпаття з футболу у Вищій та Першій лігах.

Чи почує президент?

4 липня, об 11:30 в «Українському домі» президент Віктор Янукович мав провести підсумкову прес-конференцію. «Українська правда» традиційно збирала запитання до прези-дента, найцікавіші з них мали бути озвучені під час прес-конфе-ренції. Однак після прийняття закону про мови «Український дім» був заблокований патріотами, тому прес-конференцію пере-несли. А питань до президента назбирало-ся багато. І серед них не тільки запитання, а й репліки та заклики. Був серед них і злободенний заклик Сергія Ратушняка.

Нас знову «кинули»?.. Цього разу із реконструкцією Швабської?

Ще від зими 2011 року влада годувала обнадійли-вими обіцянками, а наприкінці квітня офіційний сайт Ужгородської міської ради таки опублікував проект реконструкції вулиці Швабської, яка з’єднує центральну частину міста, а саме площу Ш. Петефі, з площею Кирила і Мефодія і є однією з основних транспортних вулиць міста. Затамувавши подих, ужгородці почали чекати на заявлену реконструкцію.

Президент відзначив орденом «За заслуги» відомого закарпатського діяча

Народний депутат Сергій Мошак отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вступаєш в УжНУ, опинишся… в ЗакДУ?

Закон про вищу освіту знову набув актуальності у Верховній Раді. Його імовірне прийняття, як свідчать експерти, неодмінно призведе до давно планованого укрупнення вузів, тобто їх об’єднання.

Ужгород: Вкрадено 10 мільйонів доларів, а слідство затягується

Найрезонанснішу за масштабами розкрадань грошових коштів вкладників справу кредитної спілки «Централь-Старт» знову повернули на дорозслідування. Правоохоронці явно не торопляться повернути вкладникам їхні зниклі заощадження

Ціна «мирової угоди»

Як розкрадали Ужгородський університет.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат