Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3220, 20

Ужгород — Братислава —   Нью-Йорк — Лондон — ?

На противагу усталеному враженню про слабкість жінок, які ні на що не здатні, крім виставляння ультиматумів та «вибивання» грошей із чоловіків, або ж навпаки, портрет української роботяги, яка світу білого не бачить, бо повинна прогодувати дітей, а відтак працює на енній кількості робіт, ночами не досипає, вдень не доїдає і т. ін., хочеться розповісти про дівчину, яка у свої 25 досягла чимало і, як стало зрозуміло після розмови з нею, не збирається зупинятися на досягнутому.

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Балога — фаворит чи лузер?

Після ряду останніх подій у закарпатському політикумі заговорили про те, що Балога у фаворі президента Януковича і отримав від нього повний карт-бланш на контроль за областю. При цьому місцева влада від Партії регіонів має бути також підконтрольна Балозі й виконувати його забаганки.

Вуж на пательні

Ректор Ужгородського Національного університету Микола Вегеш вживає всіх заходів, аби утриматися на посаді.

Історія моєї мами

Найкраща художньо-публіцис­тична стаття та, що від щирого серця. Написана на одному подиху, мов невеличкий прозовий твір... Написана емоційно, душевно, коли гра слів, поєднання епітетів та метафор створюють щось справді грандіозне, а головне — справжнє! Годі вже про політику, економічну кризу, майбутні вибори... Час почитати щось, що йде з самого серця, коли читаєш і проймаєшся цим... Людська доля, щастя материнства, клаптики з минулого... У ці святкові дні нам хочеться запропонувати вам статтю дочки про її... маму... І це справді щось неймовірне... Принаймні не таке, про що повсякденно пишуть журналісти... Віримо, це те, що нагадає дітям, що маму треба оберігати, любити й шанувати...

Закарпатські депутати   не хочуть, щоб результати   голосувань відображалися   пофракційно

У минулому номері «РІО» повідомляла про незрозумілу позицію обласних «регіоналів» стосовно підтримки звернення до президента Януковича з проханням залишити «ЄЦуна» Вегеша на посаді ректора УжНУ.

«Їсти» одне одного, особливо   в Піст — це найбільший гріх

У православних і греко-католиків Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня, який цього року святкуватимемо 15 квітня.

Футбол. Свята в Харкові не вийшло (ВІДЕО)

Переможна хода харківського «Металіста» в поточному єврокубковому сезоні перервалася.

Погорєлов відмовив телеканалу ZІК, тому що... енергетик!

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов минулого тижня зважився на брифінг, який розпочав із райдужних планів, а завершив виправдально-звинувачувальним пасажем.

З 1 березня вартість води   в Ужгороді   6,78 за куб. м  

До 1 березня ужгородці платили за воду КП «Водоканал» по 6,51 гривні за кубометр води (з ПДВ), а з початку весни платитимуть 6,78 гривні за 1 кубічний метр (з ПДВ).

Ниркова недостатність

На Закарпатті двоє вербувальників донорів людських органів
засуджені до позбавлення волі з випробувальним терміном.

Перинатальна справа

Адвокат: Відповіді прокуратури на клопотання свідчать про рівень об’єктивності ведення слідства.

Плюнути в обличчя

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засуджено до 4 років позбавлення волі. Також суд вирішив конфіскувати все особисте майно Луценка та позбавити права обіймати державні посади протягом 3 років.

«Рolaroid» на базарі не купиш!!!

За ціною «базарних» підробок можна купити справжні поляризовані окуляри.

Міс Ужгород-2012 (ФОТО)

Краса, талант, шоу, вишуканість та елегантність. Це конкурс краси «Міс Ужгород». Конкурс, на який важко потрапити і ще важче перемогти. Конкурс, на якому збираються еліта та найвродливіші дівчата нашого міста.

У війні за УжНУ «балогівці»   перегинають палку...

Весь університет переполошився — від ректора Вегеша, щоправда, в його випадку це і не дивно, адже під ним ректорське крісло хитається, до того ж незалежно від результатів перевірки (повноваження нинішнього ректора закінчуються 7 квітня. — Ред.), до наймолодшого першокурсника, що, до речі, теж під великим сумнівом. Адже ті ж таки зміни ніяк не відіб’ються на студентах. Однак їх багато і ними можна маніпулювати... Що вдало було продемонстровано цього тижня.

Закарпатська короткометражка «Ілюзія щастя» побачила світ

Днями в області відбулася презентація знятого на Закарпатті короткометражного художнього фільму «Ілюзія щастя».

День, що випадає раз на чотири роки

29 лютого — день, який з’являється в календарі раз на чотири роки. Хтось сприймає його як звичний день, хтось бажає надати йому містичного забарвлення. За кількістю прикмет цей день може позмагатися хіба що з «п’ятницею 13-го». А високосного 1712 року у Швеції після 29 лютого було навіть 30 лютого...

Спасибі Азарову за чистий Ужгород і вкручені лампочки...

Прем’єр-міністр України Микола Азаров нарешті добрався до Закарпаття. Нагадаємо, що у планах прем’єра відвідини нашої області були вже давно.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат