Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3280, 20

Фан-зона чи ділянка під дерибан?..

Упродовж кількох останніх тижнів увагу ужгородців привертає виняткова жвавість робіт у Боздоському парку. Мешканці обласного центру є свідками того, що тут вирубують не тільки сухостій, кущі чи тонку поросль, а й цілком здорові дерева та, що не менш дивує, тут-таки спалюють їх. Під пилку, за свідченнями обурених очевидців, йдуть також старі платани.

Закарпаття перетворюють   на сміттєзвалище

Як вирубуються столітні дуби та відкривається сміттєзвалище...

Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».

«Підвішена кава» і далі буде в Ужгороді!

Як стало відомо, у Харкові (перше місто України, де започаткували традицію «підвішена кава») акція поширена у 18 кав’ярнях, а в маленькому Ужгороді — у 16 закладах. Ми і надалі у році Дракона продовжуватимемо залучати нові кав’ярні до акції з гаслом «Віддай, якщо можеш. Візьми, якщо хочеш».

Щороку чиновники розкрадають близько 7 млрд. доларів державних коштів

За минулий рік чиновники витратили через державні закупівлі мільярди гривень. Багато тендерів були досить сумнівними з точки зору крайньої необхідності. Пропонуємо добірку найоригінальніших держвитрат 2011 року.

Новорічна ніч по-закарпатськи...

Хоча за інформацією відповідних служб Новий 2012 рік Закарпаття зустріло відносно спокійно, не обійшлося без пожеж, ДТП та смертельних наслідків. Традиційні масові гуляння на центральних площах міст залишили на ранок 1 січня купу бруду, порожніх пляшок, сміття.

У Закарпатті в Новорічну ніч першим лелека приніс хлопчика

«Новонароджені скрізь плачуть однаково. Коли ж вони зростають, у них виявляються неоднакові звички. Це результат виховання». Сюнь-цзи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат