Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3240, 20

Черговий цирковий номер клоуна   з Завидова

Цього тижня ЗМІ смакували клоунадою в Кабміні за участі Балоги та Азарова. Сталося так, що під час засідання уряду за участі президента на трибуні виступав Балога. Він щось там собі говорив, а президент просто вийшов. І тут Балога замовк.

УжНУ можуть закрити?

Наші джерела в ДВНЗ «Ужгородський Національний університет» повідом­ляють, що серед викладачів та студентів ширяться чутки про... закриття вузу.

У 2011 році через хворе серце померли 8 тисяч закарпатців

У Закарпатті з мільйона дорослого населення на серце нездужають близько 630 тисяч. Найчастіше хворіють на гіпертонію та ішемічну хворобу серця. Близько 1000 інфарктів за рік констатують у області.

Баблога

В будущем парламенте могут оказаться сразу четыре представителя славного закарпатского семейства.

У Закарпатті є ТЕ, що може оздоровити всю планету!

Та для початку — з історії   одного з сіл на Львівщині. Там люди не знають хвороб, а завдячити цим можна нашому краю. І про це львівське село написала наша закарпатська читачка пані К. Кевер. Що додає здоров’я мешканцям села Салашів, що на Львівщині? І що з цього можуть мати закарпатці?..

«...Міська влада все робить проти бізнесу...»

Муніципальна поліція «працює». Минулого тижня ходили місцевими закладами харчування й погрожували штрафом 1700 гривень, якщо власники кафе не покладуть за свій кошт тільки такі й ніякі інші урни для сміття.

До десятої вечора в хурделицю автошляхи Ужгорода були кинуті напризволяще

У середу, 15 лютого, в обласному центрі панувала заметіль. Проїзд дорогами для водіїв перетворився на екстремальне авторалі, а пересування перехожих тротуарами... на натужне протоптування вузьких стежин, на яких двоє людей могли розминутися тільки коли один із перехожих робив крок у сніг... І жодної снігоочисної машини до пізнього вечора.

Церковний календар на 2012 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також клендарем релігійних подій. Перша дата за новим календарем, друга - за старим.

Молодь на роздоріжжі кордонів: бути тут чи емігрувати

Добре там, де нас нема, але й не заперечиш того, що кожен шукає собі вигідне місце під сонцем. Тільки одним достатньо закарпатського світила, а інші прагнуть закордонного.

Піввіку разом: «Юності Закарпаття» виповнилося 50 років, а її керівникові Михайлові Суслікову — 90

Вони нерозлучні з 1961 року: один із кращих і найстаріших в Україні ансамблів народного танцю і його незмінний керівник, без праці якого це визнання навряд чи відбулось би. Цього року в них подвійний ювілей. Михайлові Суслікову, народному артистові України, майстрові масштабних танців, виповнилося 90 років, а заслуженому самодіяльному ансамблю «Юність Закарпаття» — 50.

Повна ізоляція

Від України всі відвертаються. Поїздка нашого президента у швейцарський Давос довела, що з ним не має наміру контактувати ніхто з лідерів світу.

«Коли хлопці підходять знайомитися й питають, чим займаюся,   спочатку незручно й відповідати, бо вон

...— каже багаторазова чемпіонка світу та Європи з гирьового жонглювання Анжеліка Химинець.

У Мукачеві підвішують млинці та шейки!

Виявляється, в Мукачеві у кафе з милою назвою «Палачінточка» ще з початку грудня підвішують не лише каву, а й щось їстівне. Поспішаємо вам про це повідомити. У «Палачінточці» нам сказали, що тут підвішують, як правило, каву, млинці та тістечка. На момент нашого телефонного дзвінка у кафе були підвішені 2 порції млинців, 3 кави та 1 шейк.

Російський перевізник, знепритомнівши, ледь не замерз біля траси

Врятували чоловіка працівники обласної ДАІ, вчасно надавши першу медичну допомогу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській об­ласті.

У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

В Ужгороді за ціною квартири можна   придбати і будинок

Із 27 по 29 січня в Мукачеві пройшло відкрите засідання Ради Асоціації фахівців із нерухомості (ріелторів) України   (АФНУ). Одне з ключових питань, що розглядалися на засіданні — законодавче регулювання ринку нерухомості.

У БТІ звільнили працівників, бо забагато знали?

І знову мер міста Віктор Погорєлов залишає без роботи працівників БТІ.

Тариф на ліфт зріс, але послуги не покращилися

Чимало ужгородців, які отримали січневі платіжки за користування ліфтами, збентежено телефонували до редакції: тарифи на ліфт суттєво зросли.

Гроші є лише для пільговиків-чиновників. Для народу немає

Держава вирішила і далі боротися з пільговиками. Незважаючи на те, що пільговики виграють суди і держава повинна дати їм те, на що вони заслуговують, виплати так і не проводяться. Не допомогли й численні акції протесту. В деяких регіонах влада просто продовжує торгуватися з «чорнобильцями» чи «афганцями» і ті припиняють свої протести.

14 закарпатців побороли лейкемію за кордоном

Наразі у Закарпатті на обліку перебувають 860 пацієнтів, хворих на злоякісні новоутворення кровотворної системи, з них 329 хворіють на лейкоз.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат