Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3180, 20

Ужгородського суддю Сочку вимагають звільнити за свавілля з гуртожитком на Богомольця, 20

Звільнити суддю Ужгородського міськрайонного суду Віталія Сочку у зв’язку із порушенням ним присяги просить Вищу ква­ліфікаційну комісію суддів України та Вищу раду юстиції народний депутат України від БЮТ Володимир Філенко. Напередодні травневих вихідних він надіслав відповідну заяву.

Про нашу сміттєву перспективу, або Погорєлов приписує чужі результати до власних заслуг

Цього тижня міська влада в особах мера Віктора Погорєлова і його заступника Віталія Семаля демонструвала перед ЗМІ своє турботливе ставлення до вирішення «сміттєвого» питання і журналістів навіть вивезли на екскурсію на сміттєвий полігон, що за 2 км від Ужгорода в с. Барвінок.

Куди подівся світлофор із вулиці Толстого?

До редакції продовжують телефонувати схвильовані ужгородці, запитуючи, куди подівся світлофор, який стояв на переході через вул. Толстого (поблизу м-ну «Таллінн»).

Де зростає злочинність

Ростислав Шапошников почав із себе. Ще у 2008 році, коли після підняття штрафів київські ДАІшники влаштували проти неправильно припаркованих на забитих столичних вулицях машин операцію «Оштрафуємо на 255 гривень». Ростислав сів тоді у свій Daewoo Lanos і прослідкував за однією з патрульних машин. Результатом став фоторепортаж під назвою «Патруль ДАІ за годину порушив правила на 1000 гривень».

Як правильно підморгнути за кермом

Серед відомих й звичних правил дорожнього етикету на наших автомобільних теренах є два   класичні, втілення яких залежить від справності освітлювальних приладів автомобіля, вашого виховання та реакції: два короткі «далеким» світлом — «увага, попереду небезпека», коротко «аварійкою» — «дякую за послугу».

Королю (Ray) Іспанії — Хуану Карлосу

Su honor, mis fe­li­cita­ci­ones y solo: mu­chas gracias!
(Ваша честь, моє шанування і просто   велике спасибі!)

Народу підвищать комунальні тарифи. Чиновникам —   витрати на комфорт

Новина цього тижня — тарифи на тепло і воду зростатимуть, оскільки вартість енергоносіїв буде підвищуватися. Про це заявив представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Станіслав Захаров.

Влада Ужгорода відверто нехтує необхідністю проведення дератизаційних заходів...

...у той час, як у місті зафіксовано новий випадок захворювання на лептоспіроз.

Володимир Якимець: «Я завжди прошу Бога, щоб він виділив нам якнайбільше часу для спільної роботи»

«Піккардійська Терція» відсвяткує своє 20-річчя концертами в Ужгороді та Мукачеві.

Шановні краяни!

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».

УБОЗ затримав погорєловського чиновника-хабарника (ДОПОВНЕНО)

У понеділок, 9 квітня, в Інтернеті з’явилася інформація: у приміщенні мерії правоохоронці затримали керівника одного з управлінь.

Як балогівці округи під себе наділили

Центрвиборчком «нарізатиме» округи на парламентські вибори під конкретних кандидатів.

І як їм сідниці не злипнуться?

Тоді як більшість українців ледь перебиваються від зарплати до зарплати, від пенсії до пенсії, депутати Верховної Ради продовжують жирувати. Обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться у 20—25 гривень. Про це пише газета «Комсомольська правда в Україні».

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Балога й далі клеїть із себе бідняка

Міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Таку суму доходу він указав у своїй декларації, оприлюдненій на сайті МНС.

Жертва гвалтівника-балогівця померла

Жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат