Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2980, 20

Чоловік згвалтував   15-річного учня своєї дружини,   а потім написав щире зізнання...

11 жовтня до Ужгородської міліції звернувся за допомогою майстер Ужгородського професійного ліцею № 19 із проханням розшукати 15-річного учня, який зник 8 жовтня.

Два турніри «Арізони»

Минулих вихідних на петанк-майданчиках ресторанно-розважального комплексу «Арізона» відбулися відразу два турніри. В суботу розігрувався Кубок президента Австрійської федерації петанку Ральфа Крамера.

Позаду СК «Юність» планують спорудити закриті корти та кілька майданчиків

В Ужгороді планують привести до ладу територію позаду СК «Юність», де наразі пустують 8 занедбаних тенісних кортів. За словами Віталія Ерфана, начальника управління сім'ї, молоді і спорту Закарпатської ОДА, у планах, крім відновлення функціонування кортів, будівництво трьох закритих тенісних кортів, одного майданчика з акриловим покриттям та великого футбольного поля. Таким чином, іде мова також про збільшення площі до трьох гектарів. «Це «гарячий» проект, — зазначив пан Віталій. — Наразі за дорученням голови ОДА Олександра Ле-диди розробляється проект відведення ділянки для критих кортів, штучних майданчиків та футбольного поля. Потім проект буде винесений на сесію міської ради».

Садизм Балоги проти Ужгорода та ужгородців

Як відомо, 7 жовтня відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» будує Сергій Ратушняк.
Але вже наступного після презентації дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів із вимогою надати всі матеріали щодо будівництва аквапарку, яке стоїть кісткою в горлі для Балогівського клану.

Окрім квартплати з наступного року сплачуватимемо від 10 % вартості ремонтів

Таке рішення ухвалене на виконкомі Ужгородської міської ради у середу, 17 жовтня.

Фінансовий стан малих підприємств м. Ужгорода за 2011 рік

Фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу м. Ужгорода за 2011 р. склав понад 18 млн. грн. прибутку. В цілому по Закарпатській області фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу за 2011 р. склав майже 16 млн. грн. прибутку.

Виконавча служба таки змусила мерію заплатити борг

А чергова афера Погорелова-Волошина коштувала ужгородцям майже 500 000 грн

Шило на мило...

Цього тижня передвиборна гонка набула відтінків сумбурності. Деякі кандидати зарано стартували і вичерпали фантазію щодо ведення кампанії. Майже не напружувався штаб кандидата-регіонала Ковача (в народі — Вася Кіловольт). Старі білборди Ковача були занадто нейтральні.

Черговий гумовий пристрій Балога   викинув…   Яка «космічна» новина

Я ж казав і кажу: партія «ЄЦ» — це прищ на антифасадній частині (русинською — гузиці) Вітьки Балоги. Бо ж у випадку партії вона зобов’язана йти на вибори, а лідер, він же лузер, має очолювати список «попереду на баскому коні» або ж на кволому віслюкові.

Балогівські методи

Як і чому «ЄЦ» використав виноградівського підприємця.

«Rock-H» презентував кліп   на пісню «Палиночка біла біла»

Філософський сюжет змусить замислитися над тим, що людина робить у житті.

Москаль просить притягнути   до відповідальності ужгородського суддю Семерака через затягування справ

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадій Москаль направив депутатське звернення голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу резонансної справи про самогубство 10-річного хлопчика, що сталося в Ужгороді в липні цього року.

До Збройних сил України відправили 300 закарпатських призовників

Навесні до війська було відправлено 620 закарпатських призовників. Загалом за підсумками весняного призову Закарпатський військовий комісаріат разом із Вінницьким та Чернівецьким визнано кращим у Західному регіоні.

На Рахівщині двічі згвалтували десятикласницю...

До рахівських правоохоронців звернулася з заявою мешканка смт Великий Бичків, у якій повідомила, що її неповнолітню доньку, ученицю 10-го класу, згвалтували невідомі.

У гірських районах на одне вакантне місце — 60—90 непрацюючих...

Кожна третя сім’я в області отримує соціальну допомогу від держави. Про це під час зустрічі з журналістами повідомив   начальник головного управління праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

П’яний водій перевозив у мікроавтобусі людей на дерев’яних табуретках  

У четвер вранці працівники Державтоінспекції Закарпаття при проведенні профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті зупинили в Хусті мік­роавтобус «Mercedes Vito» під керуванням 57-річного місцевого мешканця.

Головний комунальник області впевнений, що закарпатці взимку не замерзнуть

У Міжгірському районі вже включили опалення у бюджетних організаціях. Про це під час прес-конференції повідомив начальник обласного управління житлово-комунального господарства Василь Романець.

Сергій Ратушняк будує перший у Закарпатті аквапарк  

У неділю проект майбутнього аквапарку «Aqua Rio Park» представив громадськості Сергій Ратушняк, головний ініціатор та спонсор.

Рада «потопталася» по регламенту й позбулася свого секретаря  

Третє пленарне засідання XIV сесії Ужгородської міської ради, що відбулася 5 жовтня, внесло кілька кардинальних змін у майбутню діяльність, зокрема щодо прозорості влади, вивільнило
з посади секретаря ради тощо.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат