Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2920, 20

Мешканці гуртожитку   на Бородіна, 14 уже відчули «покращення» від Ковача

Мешканці гуртожитку, що на вул. Бородіна, 14, у середу зателефонували на «гарячу лінію» редакції. Вони скаржилися, що стали заручниками чужих брудних спекуляцій.

Буде тендер — буде ремонт  

Йдеться про необхідність відремонтувати фасад Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка (ЗОШ № 1).

«Депутати, займіть місця відповідно   до куплених мандатів!»

Минули два тижні після виборів, а пристрасті ще не вляглися. Влада бореться за кожен мандат, бо прагне мати більшість у парламенті. Без комуністів.

У кого «Свобода» викликала переляк?

Сенсаційне проходження «Свободи» в парламент навело на декого жах. Мовляв, як люди могли пропустити до Верховної Ради націоналістичну радикальну організацію. Найбільше перелякалися представники Ізраїлю.

Тендітна дівчина зі сталевими м’язами

Коли виноградівка Габріелла Знік ставала чемпіонкою та рекордсменкою України з пауерліфтингу, дехто жартував, що у неї в руках маленькі домкрати.

Відкрите серце людини, що продовжує життя іншим

Закарпатець видав книжку про відомого лікаря-хірурга з Хустщини.

Марина Цветаєва ділила чоловіків на геніїв та "гастрономів"

120 років із дня народження Марини Цветаєвої, відомої письменниці, перекладачки,   відзначили літературним вечором в обласній бібліотеці. Вірші читали учні третьої школи. Акомпанувала Леся Дубенко, керівниця інструментального ансамблю «Рапсодія», директор Ужгородського районного будинку культури. На скрипці вона виконала п’єсу С. Рахманінова та «Аве Марію» Ф. Шуберта.

Загадкова гомеопатія

Пневмонія завдала серцю молодої ужгородки певних ускладнень, відтак лікувалася досить радикальними препаратами. Кілька місяців терапії й жодних результатів. Лікар скептично дивився на її бажання пройти курс гомеопатії, мовляв, що це дасть?.. Однак згодом сам був украй здивований позитивними результатами. А закарпатка Лариса дізналася про гомеопатію в далекому 1980 році від своєї подруги з Москви. А в 1982 році захворіла на ангіну, яка важко піддавалася лікуванню. Коли ангіна набула гнійної форми, жінка не могла вже їсти, то знайомий лікар порекомендував гомеопатію. Три дні — як рукою зняло. Відтоді Лариса лікується лише гомеопатією, рекомендує своїй родині та близьким, ба, навіть не раз виліковувала свого кота.

Музей пивоваріння вдруге запрошує на незвичні нічні ексурсії

16-18 листопада 2012 року Музей пивоваріння у Львові відчинятиме свої двері для відвідувачів у досить незвичний час - вночі. Тому що саме у ці дні проходитиме культурна акція «Ніч у Львові», яка передбачає нічні екскурсії стародавнім містом, театралізовані дійства, мистецькі перформанси та багато іншого. Слід відзначити, що єдиний в Україні Музей пивоваріння приєднається до культурного заходу вдруге.

Авторський вечір Станковича завершив фестиваль «Музичне сузір’я»

В Ужгороді, у філармонії відбувся авторський вечір закарпатця, заслуженого діяча мистецтв, народного артиста та Героя України Євгена Станковича.

«Просіть і дано буде вам»?..

Громадяни дедалі більше втрачають надію знайти вирішення своїм проблемам у владних коридорах і все ж роблять це через безвихідь.

Білборди й надалі «прикрашатимуть» Ужгород. Їм тільки   трохи змінять місце  

На засіданні виконкому в середу 7 листопада, зокрема, йшлося про переоформлення, продовження, скасування та надання дозволу на перенесення об’єктів зовнішньої реклами.

Обранці чи призначенці

Протягом тижня Україна стала свідком того, що вибори в нас — умовність для галочки. Депутатів не обирають, а призначають.

Про бидло і героїв

Ці вибори чітко показали, що в Україні досі значна частина населення — звичайні вівці, але є і такі, які готові відстоювати правду ціною власного здоров’я та життя.

Підкуп, фальсифікації, бійки, самогубства

Після виборів ми не прокинулися в новій країні.

Закарпатців розвели. Округи поділили

На жаль, Закарпаття не стало виключенням щодо виборчих маніпуляцій. Особливо це стосується мажоритарних округів. Від самого початку всім дали зрозуміти, що боротьба головним чином буде вестися між двома провладними партіями — балогівським «ЄЦом» та Партією регіонів.

Польські ЗМІ: Президента та все   керівництво Польщі було вбито

Але вже наступного дня після сенсації цю новину назвали фантазією журналістів...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат