Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2880, 20

Кнопкодави прийняли бюджет   і дали місце іншим кнопкодавам

Верховна Рада шостого скликання ухвалила державний бюджет на 2013 рік і пішла в небуття. Незабаром місця в Раді займуть обранці нового скликання.

Духовність, що поступилася науці

У колишній бібліотеці відновлюють унікальні розписи, а Василіанський монастир — це сучасний фізфак УжНУ.

Готуємо з Rionews (ФОТО)

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами, приготовленими власноруч. У новій рубриці на сайті газети Rionews та на шпальтах друкованого видання «РІО» пропонуємо найсмачніші рецепти з кав’ярень Ужгорода.

РЕСТ-ТЕСТ: «Reki Manki»

У нас доволі інтенсив-но з’являються нові заклади громадського харчування, що спону-кало нашу редакцію відновити рубрику   «Рест-тест», в якій ми будемо оцінювати заклади харчування Ужгорода за кількома параметрами (кухнею, сервісом, цінами, інтер’єром тощо).

На ужгородських медиків звалилося «покращення». Їх масово звільнятимуть  

На засіданні виконкому Ужгородської міськради цього тижня ухвалено рішення про оптимізацію медичної галузі міста, де зокрема йдеться про скорочення 80 посад ужгородських медиків. Метою таких заходів є зекономити для бюджету близько
2 млн. грн. на рік.

Стихійний базар на Белінського як... обличчя міста і влади

Мабуть, у кожного ужгородця (вже не кажучи про гостей із закордону — їх наші базари просто жахають) є претензії до антисанітарії, яка панує в обласному центрі.

Ужгородські вулиці продовжують «вирізувати». Після Швабської дерева зникли і на Мукачівській  

У попередньому номері газети ми повідомляли про дивні підходи міських господарників до реконструкції Швабської, яку повністю «оголили», знищивши геть усі зелені насадження, а також низки інших ужгородських вулиць, на яких ведеться невмотивована вирубка.

Прокуророві Мукачева   на професійне свято спалили дорожезне авто

1 грудня близько 3-ї години ночі до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в Мукачеві у дворі житлового будинку прокурора міста Мукачева Руслана Біловара загорівся автомобіль, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області. Мова йде про джип «Mercedes ML-350» 2012 року випуску, який був записаний на матір прокурора. Вогонь знищив авто повністю.

У Порошкові   на Перечинщині «мисливці»   за металом вкрали ... міст

Підвісний металевий міст із дерев’яним настилом через річку Тур’я в с. Порошково Перечинського району побудували в середині 80-х років минулого століття за рахунок місцевого колгоспу.

Головну ялинку Закарпаття знайшли на Міжгірщині

Цього тижня розпочалося встановлення новорічних ялинок на центральних площах міст і селищ області. Головну ялинку Закарпаття, яка традиційно оселилася на пл. Народній біля будівлі ОДА, цього року везли з Міжгірщини. За словами першого заступника начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Пукмана, шукали вічнознозелене дерево у трьох районах — Рахівському, Воловецькому і Міжгірському. Висота ялинки 20 метрів, а вік — 80 років. Вартість такого дерева складає 1 тис. 500 грн.

У грудні УжНУ вперше не матиме боргу за стипендії

У грудні всі студенти УжНУ вчасно отримають стипендію, а університет вперше не матиме боргу за виплатою стипендій. Про це йшлося під час засідання Вченої ради УжНУ цього четверга.

У Новорічно-Різдвяний період графік роботи Генконсульства Угорщини буде змінено

Приймання заяв на оформлення Шен-генської візи та доз-волу малого прикордонного руху в Генеральному консульстві Угорщини в м. Ужгороді у Новорічно-Різдвяний період дещо зміниться. З 22 до 27 грудня 2012 року та з 29 грудня 2012 р. до 2 січня 2013 року Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді не працюватиме.

12.12.12: старт Ради

Випотрошені на виборах партії й майбутні нардепи вже нервово очікують моменту, коли почнуть відновлюватися їхні спорожнілі засіки. Руки чешуться за такими бажаними книжечками, які надають статусу безкарності й численних державних пільг.

Сина екс-губернатора було вбито?

Вже 10 днів минуло з дня смерті єдиного сина екс-губернатора Івана Різака, міліція проводить досудове розслідування, розглядається кілька версій трагедії. Ніякої додаткової офіційної інформації поки що невідомо.

Фінансова криза розлучення

Чому виникають конфлікти на грунті сімейної власності?

В Ужгородському замку ділилися   ідеями, вартими поширення

Конференція TedX Uzhgorod корисних креативних ідей, якими потрібно ділитися, проходила в Ужгороді вперше. Уважних слухачів не бракувало: інформація про подію активно поширювалася у соціальних мережах. Тема конференції «Рух вперед: люди і технології» включала три блоки доповідей, кожна з яких тривала не більше 15 хвилин.

Ліки для гіпертоніків можна купувати з суттєвою знижкою

В Україні та Закарпатті зокрема стартував пілотний проект, завдяки якому ціни на ліки для гіпертоніків відтепер можна придбати з суттєвою знижкою.

На Швабській в асфальт «закатали» зелені зони і... стічний колектор

Фото на своїй сторінці у Facebook розмістив ужгородець Сергій Денисенко. На ньому видно, як на вул. Швабській колишні зелені зони, де колись росли розкішні дерева з широкими зеленими кронами, покривають асфальтом.

«МММcсники» задіяли під піар   бруківку в центрі міста

Фінансова піраміда «МММ» періодично нагадує про себе і в Ужгороді. Її представники не цураються рекламувати свою компанію в будь-який спосіб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат