В управлінні агропромислового розвитку чекають,   коли роздержавлять радгоспи

08.02.2013 15:26 ПОДІЇ

У 2012 році на Закарпатті виростили найбільше овочів та фруктів за останні 20 років. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Віктор Тереля.


У 2012 році темп приросту виробництва валової продукції сільського господарства склав понад 4 % (10-те місце в Україні), зокрема рослинництва — майже 6 %,
тваринництва — 2,7 %. У контексті розвитку та використання сільських територій посадовець прокоментував питання щодо можливого роздержавлення радгоспів, повідомляє прес-центр ОДА. «Закарпатською обласною адміністрацією неодноразово порушувалося це питання, адже значна кількість земель цих підприємств не обробляється. Торік був розроблений законопроект, яким передбачалося виключення закарпатських радгоспів зі списку підприємств, приватизація яких заборонена. Документ був схвалений урядом. Проте після виборів до Верховної Ради й, відповідно, оновлення складу уряду всі законопроекти були відправлені на доопрацювання. Ми сподіваємося все ж, що документ, хоч і з затримкою, проте буде прийнятий», — резюмував Віктор Тереля.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат