Cпівробітники патрульно-постової служби здали кров для 7-річної дівчинки, хворої на лейкемію

Василь Козак 22.02.2013 12:26 ПОДІЇ

7-річній Юлі з Ужгорода лікарі поставили страшний діагноз — лейкемія. Для першочергових лікувальних процедур необхідна була кров, причому негайно, а її в лікарні не виявилося. Не зумівши знайти донорів серед родичів і знайомих, батько дитини звернувся в Ужгородський міськ-відділ міліції.


— Жодного стосунку до міліції чоловік не має, — повідомила редакції Анна Трофімчук із прес-служби Закарпатського обласного УМВС. — Він прийшов у міськвідділ, оскільки чув зі ЗМІ про недавню акцію Державтоінспекції, співробітники якої добровільно здавали кров для потерпілих у аваріях. Керівництво міськвідділу зв’язалося з управлінням громадської безпеки УВС, начальник якого зібрав співробітників патрульно-постової служби й запитав, чи не хоче хтось із них добровільно здати кров для 7-річної дівчинки.

Два дні співробітники ППС ходили на Ужгородську станцію переливання крові. Здана ними кров фактично врятувала дитині життя. Зараз Юля перебуває в обласній дитячій лікарні в Мукачеві й готується до переїзду в Київ для подальшого лікування. Її батьки висловлюють щиру подяку міліції за чуйність і допомогу в біді.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат