На Перечинщині селяни   перегородили дорогу   вантажівкам (ДОПОВНЕНО)

22.02.2013 12:30 ПОДІЇ

19 лютого лісничий Перечинського лісгоспу звернувся до правоохоронців із повідомленням про те, що мешканці с. Тур’я Бистра самовільно встановили шлагбаум, який унеможливлює проїзд вантажівок.


Дерев’яна перешкода перекриває проїжджу частину і закриває проїзд вантажним автомобілям. Легкові автівки шляхом можуть рухатися без обмежень. Вчинок селяни мотивують тим, що вантажівки, вивозячи деревину, нищать грунтову дорогу, шкодять пасовищам та водоймам, повідомляє Mukachevo.net із посиланням на СЗГ УМВС України в Закарпатській обюласті. Після бесіди з правоохоронцями селяни таки розійшлися по оселях й інцидент був вичерпаний.

Керівництво ДП «Перечинський лісгосп» запевняє, що всі необхідні документи на розробку лісосік у них є. Відомості про вказаний факт були записані в Єдиний реєстр досудових розслідувань, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Того ж дня з письмовою заявою в Перечинський РВ УМВС звернулися і мешканці с. Туря Бистра, в заяві вони просять вжити заходів щодо встановлення законності заготівлі ділової деревини Перечинським держлісгоспом. Правоохоронцями в ЄРДР зафіксовано і цей факт та розпочато досудове розслідування в цьому кримінальному провадженні.

Наразі, за інформацією Перечинського міжрайонного прокурора Олександра Братюка, проводиться перевірка законності проведення лісосічних робіт Перечинським ДЛГ. Хід досудового розслідування за даним провадженням прокуратурою Перечинського району взято на контроль.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат