Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2540, 20

В облмуздрамтеатрі показали «Тітоньку»,   попереду — «Трамвай «Бажання»,   а восени — «Матінка Кураж»

До початку нового сезону також обіцяють
завершення внутрішніх ремонтів і круг на сцені.

Молодим бути добре, особливо,   якщо ти справжній християнин

Понад півтисячі учасників святкували Єпархіальний день молоді.

Замість дитячого майданчика — АЗС

Лягати під колеса будівельної техніки, перекривати рух та мітингувати під стінами Ужгородської міської ради обіцяють мешканці вулиці Шумної обласного центру Закарпаття на знак протесту проти будівництва під вікнами їхніх будинків газово-бензинової автозаправної станції.

Фотофакт. Припаркуюся, де захочу...

Про анархію на наших автошляхах мовиться багато, однак це мало що змінює на краще. Ось, приміром, 10 червня водій автобуса «Угля—Ужгород» припаркував свій чималий за габаритами транспортний засіб просто на дорозі поблизу перехрестя на проспекті Свободи (навпроти картинної галереї «Ужгород»).

Чи повернуть   собі спокій мешканці   з пр. Свободи, 25?

Ми вже повідомляли про ситуацію, що склалася з відкриттям кафе на пр. Свободи, 25. Подаємо до відома читачів інформацію від відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Ужгородської міської ради.

“Ми заробили гроші,   а отримали... сльози”

До редакції звернувся ужгородець Юрій Андрашко, який поскаржився на факти порушення трудового законодавства стосовно нього та бригади працівників. Він разом із 16 членами бригади на схилі г. Плай працювали на прокладанні підземного електрокабелю.

Головний міліціонер краю запропонував створити у Facebook «дошку сорому»

Таку пропозицію оприлюднив під час прес-конференції начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба. За словами головного міліціонера області, ідею створити сторінку в соціальній мережі спеціально для оприлюднень фактів порушень, відзнятих на фотопристрої, йому подав прес-секретар Олег Подебрій.

Власник ресторану, з вини якого   загинула школярка, має всі шанси уникнути кримінального покарання

У липні минулого року «РІО» розповідала трагічну історію, що сталася в Ужгороді на річці Уж. Дві подруги-школярки, котрі відпочивали на пляжі біля ресторану «Венеція», зайшовши на мілководдя, були уражені електричним струмом від насоса, що подавав воду з річки в надувний басейн.

Закарпатський митник за один із найбільших хабарів за рейтингом Forbes.ua дістав умовне покарання

Днями Forbes.ua вибрав кримінальні справи з найбільшими розмірами хабарів, які були передані до суду в 2012-му — I кварталі 2013 року. 4-те місце у списку посів закарпатський митник, який торік взяв хабар у 17 800 доларів. Начальник митного поста Чопської митниці вимагав і отримав хабар за вирішення питань з оформленням вантажу на своїй ділянці.

Міліціонер побив тячівця нібито за п’янку і вимагав хабара  

11 червня 24-річний мешканець Тячева звернувся до прокуратури з заявою про перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством та застосуванням спеціальних засобів, інспектором Буштинського відділення міліції Тячівського РВ   УМВС, а також повідомив про вимагання   цим міліціонером неправомірної вигоди на суму 1 тис. грн., повідомив прокурор Тячівського району Владислав Братюк.

Керівник районного держкомзему вимагав 35 тис. доларів хабара за сприяння в наданні землі в оренду

Начальник відділу землеустрою та охорони земель управління Держземагентства в Ужгородському районі вимагав від громадянки хабара в розмірі 35 тис. доларів за сприяння у вирішенні питання про надання їй у оренду земельної ділянки площею 10 га на території Пацканівської сільської ради Ужгородського району, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Пасажир хотів заколоти таксиста ножицями

Днями на одній із вулиць Мукачева 55-річний таксист автомобіля «Daewoo Lanos» підібрав невідомого громадянина, який сів на заднє сидіння і змусив таксиста близько 30 хвилин кружляти нічними вулицями мікрорайону Паланок, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

На Великоберезнянщині від голоду померла 3-місячна дівчинка

У сім’ї, де виховувалося троє дітей, через неналежний догляд померло тримісячне немовля.

У колишньому СІЗО нині відбувають покарання 20 довічників

УМВС у Закарпатській області організувало похід до Закарпатської установи виконання покарань № 9 із метою «виховних» функцій.

Медики УжНУ роз­роб­ляють нову стратегію освіти у сфері   охорони здоров’я

Під час засідання ради ректорату УжНУ було озвучено ряд напрацювань робочої комісії, що займається питаннями вищої освіти в галузі охорони здоров’я. Як відомо, наразі в УжНУ діють три факультети і один інститут (разом це 33 кафедри) медичного спрямування. Кінцевою метою реформ у цій сфері є якісна підготовка фахівців.

Роботодавці боргують ужгородцям по зарплаті понад 1 млн. грн.

Точніше, сума загальної заборгованості по зарплатах в Ужгороді складає 1 млн. 53 тис. грн.

Військове кладовище   на Шахті реконструюють за проектом-переможцем конкурсу, а сквер біля ОДА догляд

Ми вже повідомляли, що в Ужгороді вирішили відновити військовий цвинтар часів Першої світової війни, що розташований у мікрорайоні Шахта.

Цигани і дистрофіки

Обличчя Закарпаття в недалекому майбутньому.

Чергова поразка Балог на   політичній арені Закарпаття

Політична (зрештою і бізнесова) міць клану Балог у Закарпатті щобільше нівелюється. Балоги втрачають вплив і зазнають тотальної поразки. Вони втратили домінування в облраді, вони програють вибори в місцеві органи влади. На останніх виборах на мера Берегова представниця партії Балог не набрала й половини з того, що набрав її опонент. А перед цим на довиборах у міськраду Виноградова представник балогівців був серед аутсайдерів.

Хто і кого народжує?

На демографічну ситуацію в Закарпатті впливають малолітні
породіллі й соціально незахищені, які виживають за дитячі гроші.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат