Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2500, 20

Не балувані долею

Що готує доля кожному з нас — передбачити важко, а швидше за все, просто неможливо. Хтось тікає від випробувань, хтось шукає вихід, хтось бездіє з вірою, що, може,   минеться. Як виходити з важких ситуацій, кожен обирає самостійно. Для когось світ закінчується за межами власного будинку, міста, району, країни, а в декого він просто безкінечний.

Провалена сфера

За провал з освітою та дошкільнятами губернатор виніс догани своєму заступникові та начальниці управління освіти.

Завуальована тема

Розсудливість та здоровий спосіб життя можуть знизити тенденцію безпліддя в Україні.

Греко-католицьких вірників найбільше   у Клячанові і Старому Давидкові

Єпископ Ніл із журналістами відвідали вісім храмів Мукачівського району.

Закарпатський нардеп-«регіонал» Мошак у центрі тенісного скандалу

Цього тижня центральні та регіональні ЗМІ зробили сенсаційні викриття, в центрі яких виявився закарпатський нардеп від Партії регіонів Сергій Мошак. Як відомо, Сергій Мошак став нещодавно президентом Федерації тенісу України, однак тенісна еліта України вважає, що насправді сталося рейдерське захоплення федерації.

Міські депутати ухвалили продаж землі в центрі міста. Законність цього з’ясує прокуратура Ужгорода

У минулому числі газети ми повідомляли про низку земельних рішень, ухвалених сесією міської ради. Відтак уже за кілька днів по тому прокуратурою м. Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області стосовно фактів, викладених у публікаціях, у тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

У Свято-Троїцькому храмі, що у Боздоському парку, ужгородські вірники відсвяткували Трійцю

Православні християни відзначають велике свято — День Святої Трійці, або П’ятидесятниці — та ще одну важливу подію — День народження Християнської Церкви. З цієї нагоди Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачіський і Ужгородський, провів урочисту службу у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

Поділитися кров’ю — врятувати життя

Цього місяця відзначався Всесвітній день донора. Для Закарпаття й Ужгорода зокрема питання донорства є злободенним, оскільки препаратів крові щодня потребують онкохворі, її постійну нестачу відчувають у перинатальному центрі, хірургічні, опікові та реанімаційні відділення.

Спецоперація «Нічне життя» б’є по закарпатській проституції

Цього тижня одразу кілька повідомлень від СЗГ УМВС України в Закарпатській області стосувалися викриття «будинків розпусти». Перший випадок стосувався 21-річного мешканця села Великі Лази, який замовив у адміністратора готелю до бані трьох повій.

В ужгородця викрали з сейфа 50 тис. доларів, залишивши ксерокопії 100-доларових купюр

34-річний мешканець Ужгорода повідомив міліцію, що в період між 27 квітня та 24 червня невідомі зловмисники проникли до його квартири, що на вулиці 8 Березня, та викрали з сейфа 50 тисяч доларів.

УжНУ підвищив свій показник   у рейтингу університетів

Новації, запроваджені в УжНУ після приходу нового керівництва, вже дають перші результати. Університет увійшов до першої 50-ки академічного рейтингу вищих навчальних закладів у Топ-200 вишів України. Відповідний рейтинг днями опублікували видання «Дзеркало тижня» та інформаційний портал «Освіта.ua». Порівняно з минулим роком УжНУ піднявся на 3 сходинки.

У Сваляві 45-річний педофіл розбе­щував дітей і розповсюджував про­дукцію, що пропагує насильство

Триває слідство щодо збоченця, якого нещодавно затримали міліціонери.

Крейсер «ЄЦ»   пішов на дно

Балоги методично вибудовували партію «Єдиний центр». Клану потрібна була політична структура, щоб мати вагу по всій Україні. Ідеологом був Ігор Кріль. Однак всеукраїнським проект «Єдиного центру» так і не став. Занадто меркантильні цілі простежувалися у планах партійних босів. Було зрозуміло, що ідеології, за якою би пішли люди, в партії не було.

«Я тулько кайг поклав,   що Бог лише знає кулько!»  

...висновковує 86-річний пічник і церківник Іван Недоба зі села Забрідь.

Із Лондона до Ужгорода

Відомий фахівець у сфері лідерства Геннадій Полонський, що здобув ім’я на Заході й забезпечив собі всі умови для пристойного життя, два роки тому переїхав до Ужгорода.

«Йодовані» проблеми Закарпаття

Понад 10 років у області не можуть реалізувати проект,
який може врятувати мешканців від йододефіциту.

Не кавою єдиною...

В Ужгороді вже 25 років працює кав’ярня, яка зберегла свої антураж, душевну атмосферу, і нагадує нам про вічні цінності.

Стара верба, що впала на автівки, могла впасти на дітей, котрі там завжди граються

У середу ввечері в Ужгороді у дворі багатоповерхівки на вул. Грушевського, 74 впала стара верба. Величезне дерево накрило собою відразу чотири припарковані під ним автомобілі, серйозно пошкодивши два з них — «Шкоду-Октавію» та «Деу-Матіз».

В Ужанському Національному парку зрубали на 263 дерева більше,   ніж треба

Службові особи одного з науково-дослідних відділень Національного природного парку «Ужанський» незаконно відвели у рубку, а потім зрубали на 263 дерева більше, ніж було зазначено в матеріалах відводу, чим спричинили державі збитків майже на 600 тисяч гривен.

У Закарпатському пункті тимчасового розміщення біженців найбільше вихідців із Афганістану

У рамках відзначення Всесвітнього дня бі­жен­ців у пунк­ті тимчасового розміщення біженців у Закар­пат­ській області провели традиційний День відкритих дверей. Ігор Михайлишин, начальник ГУ Державної міграційної служби в Закарпатській області, привітав мешканців закладу та вручив подарунки наймолодшим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат