Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2460, 20

Ален Панов спростовує своє звернення до міськради про встановлення білборда

Як ми повідомляли в попередньому числі «Ратуші», минулого тижня на виконкомі під час розгляду проекту рішення «Про зовнішню рекламу» було відмовлено у встановленні рекламного щита на вул. Капітульній біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де планується облаштувати сквер, голові Закарпатського осередку Спілки дипломатів України Аленові Панову, мовляв, через існуючий мораторій на нові рекламоносії. Вже після засідання виконкому міський голова, який напередодні повернувся з відпустки, сказав, що не знає, про якого саме Панова йдеться...

Опозиціонери   не мають наміру йти під Балогу

Хоч як Віктор Балога намагається видавати із себе опозиціонера, однак сама опозиція з ним не хоче мати нічого спільного.

Близько 20 000 випадків нелегального працевлаштування вже виявили цього року в Україні

Для закарпатців літо — не тільки туристичний сезон, а й час сезонних підробітків. Починається гаряча пора в тисячах ресторанів, барів, кафе, кіосків і невеличких магазинів, у тому числі тих, що на літній період відчиняються в курортних містечках.

Про перевертнів у погонах і честь мундира

Головний   міліціонер Закарпаття Василь Варцаба розповів журналістам, чим живе сьогоднішня міліція і як вичистити її ряди від перевертнів

Виконком ухвалив виділення 2 млн. 250 тис. грн. на потреби Водоканалу

...й дозволив приватизувати житло у «маневровому» будинку.

Суд довів законність поселення ужгородки.   У мерії зобов’язані допомогти   з документами на квартиру

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулася мешканка з вул. Заньковецької, 9 Єлизавета Комар.

«Не покарати невинного…»

Інтерв’ю з Іллею Лендєлом, який 20 років очолював обласний суд.

До чого призводить брак любові?

В облмуздрамтеатрі відбувся ювілейний показ любовної драми з прибамбасами «Mеine liebe Віра».

«Фестиваль «The Best City.UA-2013»   пройшов яскраво. Ми розпочинаємо підготовку   до «The Best City.U

У той час, як в Ужгороді поціновувачів року й мотоциклів зібрав «Music Bike Ukraine», у Дніпропетровську вирував ще потужніший фестиваль «The Best City.UA-2013», що зібрав 120 вітчизняних та світових рок-зірок, 50 тисяч зізнань у коханні, 70 тисяч глядачів із усієї України та гостей майже з 10 країн світу.

Хустський суд випустив із-під варти викрадачів іномарки,   серед яких і раніше судимий

У неділю, 14 липня, зранку до правоохоронців Хустського міськвідділу звернувся місцевий мешканець та повідомив про викрадення автомобіля з його дворогосподарства.

Із 20 рукописів відібрано 8   для видання за рахунок коштів обласного бюджету

Минулого року на видання книг закарпатських авторів було виділено 200 тисяч гривень. За ці кошти видано 8 книг накладом 6 тисяч 320 примірників.

В УжНУ навчатимуть майбутніх держслужбовців

З нового навчального року УжНУ здійснюватиме підготовку фахівців у галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 «Державна служба». Відповідний дозвіл надано рішенням Акредитаційної комісії України від 27 червня 2013 року. З 10 липня до 10 серпня можна подавати документи на навчання, а вступні випробування триватимуть з 11 по 25 серпня.

Балогу вкусив кліщ.   У нього пронос

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді. Як повідомляє сайт, Балога захворів. Зі слів охоронця, який опікується песиком Балогою, уже з понеділка в собаки пропав апетит.

Білбордова шизоманія від Балог

Віктор Балога таки дуже образився на владу за те, що його молодшого брата Павла викопнули з Верховної Ради. Навіть не за брата йому так прикро, а за ті величезні гроші, які пішли на «задобрення» виборця. Мова ж про мільйони.

Мукачівському меру заважають могили воїнів-визволителів

Мер Мукачева Золтан Лендєл не хоче, щоб могили воїнів-визволителів були в центрі міста. Вони заважають йому проводити там… мистецькі заходи.

Позбулися нарешті!..

Довгограюча епопея з екс-заступницею мера Чопа Ларисою Ступак (див. «Покарана ініціативність» у номері «РІО» за 20.04.13 та «Стіна байдужості» за 18.05.2013 (посилання нижче)) пройшла свій черговий етап.

Ужгород задихається від власних автомобілів і є заручником географічного розташування

Серед міст правобережної частини України обласний центр Закарпаття найбільш забруднений.

Наступна зупинка — Євросоюз

В Ужгороді підійшов до завершення судовий розгляд гучної справи про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат