Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2520, 20

УжНУ підвищив свій показник   у рейтингу університетів

Новації, запроваджені в УжНУ після приходу нового керівництва, вже дають перші результати. Університет увійшов до першої 50-ки академічного рейтингу вищих навчальних закладів у Топ-200 вишів України. Відповідний рейтинг днями опублікували видання «Дзеркало тижня» та інформаційний портал «Освіта.ua». Порівняно з минулим роком УжНУ піднявся на 3 сходинки.

У Сваляві 45-річний педофіл розбе­щував дітей і розповсюджував про­дукцію, що пропагує насильство

Триває слідство щодо збоченця, якого нещодавно затримали міліціонери.

Крейсер «ЄЦ»   пішов на дно

Балоги методично вибудовували партію «Єдиний центр». Клану потрібна була політична структура, щоб мати вагу по всій Україні. Ідеологом був Ігор Кріль. Однак всеукраїнським проект «Єдиного центру» так і не став. Занадто меркантильні цілі простежувалися у планах партійних босів. Було зрозуміло, що ідеології, за якою би пішли люди, в партії не було.

«Я тулько кайг поклав,   що Бог лише знає кулько!»  

...висновковує 86-річний пічник і церківник Іван Недоба зі села Забрідь.

Із Лондона до Ужгорода

Відомий фахівець у сфері лідерства Геннадій Полонський, що здобув ім’я на Заході й забезпечив собі всі умови для пристойного життя, два роки тому переїхав до Ужгорода.

«Йодовані» проблеми Закарпаття

Понад 10 років у області не можуть реалізувати проект,
який може врятувати мешканців від йододефіциту.

Не кавою єдиною...

В Ужгороді вже 25 років працює кав’ярня, яка зберегла свої антураж, душевну атмосферу, і нагадує нам про вічні цінності.

Стара верба, що впала на автівки, могла впасти на дітей, котрі там завжди граються

У середу ввечері в Ужгороді у дворі багатоповерхівки на вул. Грушевського, 74 впала стара верба. Величезне дерево накрило собою відразу чотири припарковані під ним автомобілі, серйозно пошкодивши два з них — «Шкоду-Октавію» та «Деу-Матіз».

В Ужанському Національному парку зрубали на 263 дерева більше,   ніж треба

Службові особи одного з науково-дослідних відділень Національного природного парку «Ужанський» незаконно відвели у рубку, а потім зрубали на 263 дерева більше, ніж було зазначено в матеріалах відводу, чим спричинили державі збитків майже на 600 тисяч гривен.

У Закарпатському пункті тимчасового розміщення біженців найбільше вихідців із Афганістану

У рамках відзначення Всесвітнього дня бі­жен­ців у пунк­ті тимчасового розміщення біженців у Закар­пат­ській області провели традиційний День відкритих дверей. Ігор Михайлишин, начальник ГУ Державної міграційної служби в Закарпатській області, привітав мешканців закладу та вручив подарунки наймолодшим.

У Колочаві відкрили новий музей

Цих вихідних у Колочаві на Міжгірщині вперше відбувся фестиваль ріплянки (місцева страва, яка готується з картоплі та муки). Домогосподарки змагалися з виготовлення найкращої ріплянки. Крім цього, в Колочаві відкрито новий експонат музею під відкритим небом «Старе село» — будинок соціалістичної доби. На фестивалі також відбулося кілька театралізованих атракцій зі сцен життя колочавців у різні історичні епохи.

Центр водних розваг у парку «Підзамковий» планують відкрити вже цього літа

Цього тижня голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав парк «Підзамковий». Як повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА, на сьогодні парк перетворився на повноцінну зону відпочинку.

За оприлюднення на ТБ своїх справ мерія Ужгорода платитиме

Цього вівторка на сесію Ужгородської міської ради виносилося 29 проектів рішень. Із-поміж перших депутати ухвалили Програму висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації на 2013—2015 роки. Тож за оприлюднення на закарпатських телеканалах своїх справ упродовж зазначеного періоду мерія заплатить із міського бюджету 405 тис. грн., 155 тис. грн. вже у поточному році й по 125 тис. на два наступні.

Підприємства-боржники змусять розрахуватися зі своїми працівниками

В Ужгородській міськраді під керуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності й повноти сплати податків та погашення заборгованості з заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.

На маршруті № 24 водії ображають пасажирів

На «гарячу лінію» редакції звернулися пенсіонери, які користуються послугами маршруток № 24. Схвильовані люди, серед яких хворі після недавно перенесеного інсульту, скаржилися на вкрай погану роботу автобусів, що курсують цим маршрутом.

Cуд наказав спікерові відібрати   у Балоги депутатське посвідчення

Окружний адмінсуд Києва 11 червня зобов’язав голову Верховної Ради Володимира Рибака вилучити посвідчення в народних депутатів Олександра Домбровського і Павла Балоги.

Головним опозиціонером у Закарпатті хочуть зробити політичного банкрута Кеменяша

Цього тижня ряд сайтів розповсюдили інформацію про те, як Балога-старший вирі­шив відсунути закарпатських опо­зиціонерів і проштовхнути на посаду головного свого підопічного по обласній опозиції Олександра Кеменяша.

Oдним пенсіонерам — дулю, а іншим — усі блага

Провести пенсійну реформу, яка забезпечить ситу старість мільйонам українців, заважає надмірна заможність чиновників і знекровлена ними ж національна економіка, пише Олександр Пасховер, оглядач журналу «Кореспондент».

«Швидка» на долоні

Суцільний контроль за бригадами, інформація про пацієнта сприятимуть якісній, і найголовніше, вчасній допомозі,
а також уникненню псевдовикликів.

Василь Іванчо: «Більше часу   на ведення бізнесу і менше —   на спілкування з державою»

Наприкінці минулого року було утворено нове Міністерство доходів і зборів України. Чому ж об’єднали податкову і митну служби в одне Міністерство та чого чекати бізнесу? Про це ми запитали у начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василя Іванча.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат