На вересневій сесії КШЕПу додатково виділили 150 тис. грн. для закупівлі 120 тонн піщано-соляної сум

13.12.2013 14:30 РАТУША

...але тротуари непрохідні вже після перших морозів.

Цього тижня зима нагадала про себе першими морозом і снігом. Хоча справжні снігопади поки що обминули Ужгород, уже цього виявилося достатнім, аби тротуари, особливо ввечері, стали подекуди просто непрохідними. Ужгородці з цього приводу телефонували на «гарячу лінію» редакції.

Так, пан Еміл із с. Коритняни запевнив, що в його селі пішохідні ділянки підсипані значно краще і люди там не падають на льоду. Чому в обласному центрі, який має бути зразком для регіону, про це не дбають?

Нагадаємо, що у вересні на сесії Ужгородської міської ради було ухвалене рішення про додаткове виділення 150 тисяч гривень із міського бюджету, які потребувало підприємство КШЕП на придбання 120 тонн піщано-соляної суміші для посипання доріг і тротуарів узимку.

Зима прийшла. На останньому виконкомі директор Департаменту міського господарства запевнив, що «на перших порах суміші достатньо». То чого ж тротуари навіть на магістральних вулицях ковзкі, а ввечері та вночі, коли мороз посилюється, стають практично непрохідними через льодяну кірку?
У міській раді натомість запевняють, що відколи вночі почався сильний снігопад, місто прибиралося. На вулицях працювали 9 із 23 одиниць техніки, яку має у своєму розпорядженні КШЕП. Три комбіновані дорожні машини розсипали піщано-соляну суміш, дві машини зі щіткою розчищали дорогу, а три трактори розчищали тротуари. Був задіяний також екскаватор — навантажував піщано-соляну суміш.

До слова, під час селекторної наради у вересні віце-прем’єр-міністр України О. Вілкул назвав Закарпаття серед областей, що вже тоді мали стовідсоткову готовність до зими та нового опалювального сезону, в тому числі з закупівлі суміші.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат