Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2340, 20

Київські правоохоронці   допомагатимуть у розшуку   закарпатських автомобільних паліїв

Підпали автівок дісталися глибинки. У ніч на неділю в Міжгір’ї запалали відразу два автомобілі — «Деу-Ланос» та УАЗ-3512, що належать місцевому підприємцю. Легковик і позашляховик стояли в дворі й запалали о 4-й ранку.

У нічну бійку у Виноградові намагалися вплутати місцевого депутата

Останній стверджує, що став лише випадковим свідком.

Нова модель автомобіля "Шкода" збиратиметься на "Єврокарі"

Цього тижня відбулася офіційна церемонія запуску виробництва нової моделі «ŠKODA Octavia» у кузові Combi.

Випадків отруєння грибами   побільшало. Будьте обережними!

З початку року, за інформацією головного спеціаліста ГУ ДСЕС у Закарпатській області Світлани Гіби, в Закарпатті зареєстровано два випадки отруєнь грибами.

П’ятниця 13-го під рухи ча-ча-ча

У п’ятницю 13-го в затишному залі ужгородського ресторану-готелю «Дует плюс» відбулася вечірка запальних латинських танців. Прикрасою заходу стали танцювальні номери хобі-групи з бальних танців центру творчого розвитку «ЗІРАТІ», керівниця Т. Ардельянова.

Науковець із Закарпаття представила УжНУ на міжнародних форумах

Наприкінці серпня в Мінську проходив ХV з’їзд славістів. На поважному форумі виступали відомі науковці з усього світу, було підбито підсумки п’ятирічної діяльності вчених.

Зірки театру під керівництвом   легендарного А. Джигарханяна покажуть   в Ужгороді свою улюблену виста

У понеділок, 23 вересня, з виставою «Кафе «Жизнь в розовом цвете» Ужгород відвідає театральна трупа Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна.

«Львівське Дункель» на «Львівській забаві»

Пивні фестивалі — хороша традиція європейських міст. В Україні історія пивоваріння розпочинається зі Львова. Найстарішій в Україні Львівській пивоварні вже майже 300 років. Тут варять славетне пиво «Львівське», а сам Львів наче створений для того, аби частувати мешканців і гостей напоєм, відомим тут із 1715 року.

Ужгородці повернулися   з Будапешта з медалями

Минулими вихідними в угорській столиці Будапешті відбувся ювілейний 20-й крупний міжнародний турнір за участі спортсменів з Австрії, Бельгії, Болгарії, Португалії, Словаччини, Угорщини, України, Франції, Швейцарії. Україну представляли представники Харкова, Києва та Ужгорода. І саме ужгородці здобули для нашої країни медалі.

Пoлітичний піар на конфлікті   з будівництвом

Ми вже повідомляли про конфлікт, що виник навколо будівництва житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді. Забудовник ще в 2005 році отримав усі необхідні дозволи на будівництво і відповідно витратив на це чималу суму. Мешканці ж багатоповерхівки поруч протестують, бо у них забирають сквер.

Літо в «AquaRioPark» продовжується

До Дня міста у аквапарку запрацює басейн для найменших ужгородців. Воду в ньому підігріють до 30 градусів.

Чемпіонат Закарпаття. Після «абракадабри» в аматорському кубку України амбіції «Петрова» зазнали кра

У неділю 8 вересня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Закарпаття серед команд вищої ліги. Слід відзначити, що на волосині від зняття з розіграшу знаходяться воловецькі «Карпати». Більше того, починаючи з 11 туру ФФЗ припинила зараховувати технічні очки за матчі з неучастю волівчан. В майбутньому можлива відміна всіх попередніх результатів матчів за участю цієї команди. Дехто з цього виграє, а інші зазнають втрат.

Росія погрожує, Захід захищає

Росія продовжує погрожувати Україні. «Брати» ніяк не змиряться з тим, що ми хочемо дружити з Євросоюзом.

Водії автівок з іноземними   номерами проти прикордонників: хто кого?

Закарпатським власникам автівок з іноземними номерами почали перекривати кисень, в цьому принаймні переконані самі водії. Поштовхом до таких висновків стало розпорядження прикордонної служби щодо встановлення бетонної плити в пункті пропуску «Ужгород» на місці, де раніше мали змогу розвертатися водії автівок із іноземною реєстрацією, робивши таким чином перетин кордону.

Крізь терни — до зірок!

Історія заснування УжДУ.

Катастрофа, що не має кордонів

Закарпаття вже відчуло румунський землетрус: не вперше і не востаннє.

Головний міліціонер краю   впевнений, що кожен автопалій відповість за свої діяння

Про навмисні підпали авто, які останнім часом набули поширення в області та Ужгороді зокрема, «РІО» писала неодноразово. Палять, як правило, дорогі іномарки, а потерпілими є доволі заможні й відомі у краї люди, тому такі злочини є досить резонансними.

Під виглядом працівниць Пенсійного фонду злодійки відбирали   в пенсіонерів останні гроші

На Берегівщині затри­мали двох жінок, котрі, зловживаючи до­-
вірою пенсіонерів, від­бирали в них заощадження.

У Рахові на гарячому   взяли адвоката (Доповнено)

Спецоперацію обласного управління СБУ та прокуратури з затримання хабарника було проведено в одному з кафе Рахова. Адвоката «пов’язали» на місці злочину одразу після того, як він отримав від місцевого мешканця п’ять із половиною тисяч доларів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат