На Закарпатті поба­чив   світ історико- авто­біографічний роман про русинів

31.01.2014 14:15 ПОДІЇ

Днями у прес-центрі «Нове Закарпаття» власну книгу «Я єсть русин, русин і буду» презентував Петро Мазур. Це історико-автобіографічний ро­ман, у якому власні життєві історії та переживання переплітаються з життям краю в цілому.

Петро Мазур наголосив під час презентації: книга не політична, без жодних екстремістських підтекстів, у ній увіковічнені події та люди, які пройшли з автором крізь його життя.

Наразі книга вийшла накладом 300 примірників. Автор вирішив передати кілька примірників у обласні та районні бібліотеки, також книжку можна буде придбати у книжкових магазинах.

За словами пана Петра, він непрофесійний письменник, однак повважав, що має що сказати у книзі, оскільки прожив нелегке життя. «У мене була мрія стати шахтарем і я ним став, потім я мріяв стати моряком і я ним став, мріяв про вищу освіту і мені вдалося її здобути. Одна з останніх моїх мрій була пов’язана з написанням та виданням книги і ця мрія теж здійснилася», — прокоментував вихід книги автор.

Коментарі :


31.01.2014 15:06 CleverBoy

Казав таке казав уже просвітитель Духнович- але думаю, що скоро прийдеться просити дозволу у Тягнибока , щоб таке стверджувати.... збиратися русинам требя не з "Свободівцями" під памятником Шевченко (проти якого не маю нічого поганого) а біля Духновича, може тоді мало прозрієте керівники русинства....що чиняте підтримуючи липову "Народну Раду".,.. і кого ?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат