Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2260, 20

У поточному році 195 ужгородців побували   на особистому прийомі в мера

Упродовж дев’яти місяців цього року до Ужгородського виконкому надійшло 2 526 звернень громадян, із них 2 298 поштою. Міським головою за цей період проведено 6 особистих прийомів громадян, на які прийшли 195 мешканців.

Питання закриття каналізаційних люків   у Ужгороді все ще залишається відкритим

Під час засідання виконкому Ужгородської міської ради в середу начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Зелінський запевнив, що на сьогодні ліквідовано небезпеку 13 відкритих каналізаційних колодязів.

Щотижня в міській поліклініці реєструють 60 ужгородців із ГРВІ

Загострення ситуації прогнозується в листопаді.

Кримінальні провокації   напередодні візиту президента

Найбільшим скандалом тижня стала провокація проти нардепа Івана Бушка. Зовсім несподівано на деяких навіть центральних Інтернет-сайтах з’явилася   заява   нібито від прес-служби депутата Бушка про те, що він не хоче зближення України з Євросоюзом і готовий до того, що його виженуть із фракції Партії регіонів.

Циган убив і спалив свого малолітнього сина

Нещодавно в Ужгородський райвідділ міліції надійшли матеріали про зникнення дитини. Заступник міського голови міста Чопа просив міліцію встановити місцезнаходження малолітнього мешканця Чопа 2011 року народження.

Органіка здатна нагодувати весь світ

Екологічно чиста продукція в попиті всупереч ціні й негативним тенденціям.

Прем’єра! Вперше «Травіата» Дж. Верді зусиллями закарпатських артистів

Нетипова, безпрецедентна, унікальна для Ужгорода культурна подія очікує на закарпатців на початку листопада. Захід, який сміливо можна назвати культурною подією року, творчий подвиг та мистецький прорив останніх років — прем’єра опери Джузеппе Верді «Травіата» у виконанні закарпатських артистів та вихідців із Закарпаття.

Ніякого маніяка в Ужгороді немає

На початку тижня начальник Закарпатської міліції генерал Василь Варцаба спілкувався з головними редакторами обласних видань. Присутні на зустрічі були і заступники головного міліціонера та керівники районних міськрайвідділів внутрішніх справ.

В Ужгороді роми, серед яких двоє 14-річних,   двічі згвалтували   19-річну студентку

Подвійне згвалтування 19-річної студенки за участі двох малолітніх днями сколихнуло весь Ужгород.

Іванко Кереканич потребує Вашої допомоги, аби жити!

Іванко Кереканич, 6 років, м. Ужгород. Діагноз: гострий гібридний лейкоз. Рецидив! Дитині терміново потрібна операція (трансплантація кісткового мозку) вартістю 160 тис. євро.

Фотофакт

Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій отримав обладнання, придбане в рамках Міжнародного проекту «Троянда Карпат», завдяки якому виноробству вчитимуться студенти.

Ален Панов вручив дипломатичну нагороду національного рівня генконсулові Угорщини

З ініціативи та за поданням Закарпатського осередку Спілки дипломатів України (голова — Ален Панов) на національному рівні було ухвалене рішення про нагородження генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бочкої Відзнакою Спілки дипломатів України ІІ ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток двосторонніх українсько-угорських відносин.

Теплопостачання УжНУ модернізують: студмістечко обігріватимуть чотири нові котельні

4 нові котельні в УжНУ дозволять значно знизити витрати газу й регулювати теплопостачання. А головне, завдяки зусиллям керівництва вишу університет вперше за останні роки не залишиться без тепла в холодну пору року.

Серед народжених цього року   в області з’явилися Каїн,   Сулейман та Джонатан

Цього року на Закарпатті народилося 13 тисяч немовлят, записів про смерть — понад 11 тисяч. Про це під час брифінгу розповіла начальниця реєстраційної служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Юркуц. Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських і селищних рад зареєстровано
31 225 актових записів.

Місто не має коштів на виготовлення і монтаж знаків дорожнього руху,

аби усунути транспортні затори на пл. Корятовича та вул. Фединця.

Пологовий працює на законних підставах, переконує заступник головного лікаря закладу

На одному з місцевих Інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення про те, що Ужгородський пологовий будинок досі не отримав ліцензії на діяльність, тому працює незаконно.

Фотофакт

Припаркувався...

Міська рада затвердила   список зі 40 народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду

Після розгляду подання Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Ужгородська міська рада 24 жовтня затвердила список народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області в кількості 40 кандидатів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат