Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2200, 20

Сесія на Св. Миколая:   172 ділянки, «укорочений» виконком та скасоване рішення суду

Сесія Ужгородської міської ради певною мірою відповідала дню прове-дення, 19 грудня — свято Св. Миколая, тож і вигля-дала такою ж «щедрою», оскільки йшлося переважно про розподіл коштів на реалізацію різноманітних програм на наступний рік. І не тільки.

Глухий кут Майдану

Останні революційні події свідчать про те, що і влада, і опозиція не знають вирішення проблеми. Майдан зайшов у глухий кут.

Допомога у безнадії

Таблетований морфін вже доступний, а ліжок для тяжкохворих усе ще не вистачає.

«Я аферист, але порядний»,

— резюмує письменник Михайло Фединишинець, котрий колись придбав у вдови Адальберта Ерделі Магдалини пристойну колекцію шаржів художника.

На вул. Капушанській провели суцільне вирізування кленів

Упродовж останніх тижнів ужгородці вкотре стали свідками чергового факту нищення зелених насаджень. Цього разу на вул. Капушанській, де сріблястим кленам спочатку зрізали крони, а потім спиляли стовбури. Як це наразі виглядає, видно на фото.

Вбивча косметика

Старіти й хворіти завдяки кольоровим баночкам.

Щоб устигнути

Інтерв’ю митрополита Бориспільського і Броварського Антонія (Паканича).

Майдан-2. Чи буде перезавантаження системи

Протести в Україні переформатувалися. Вже менше звучить «Україна — це Європа!», а більше кричать «Банду геть!». Така переорієнтація сталася через жорстоке побиття міліцейськими спецзагонами мирних студентів. В епоху тотальної інформатизації приховати розгін було неможливо, тож уся країна бачила, як «беркутівці»   проламували голови дівчатам та дідусям. І це сталося в той час, коли акції протесту почали згасати. Навіть на момент розгону на Майдані було всього кілька сотень мітингувальників. Аж тут сталося звіряче побиття, після якого вже навіть інертні громадяни обурилися і вийшли на вулиці. Такої маси протестуючого люду Київ не бачив ніколи. Кажуть про 500—700 тисяч людей.

Невдалий підпал чи злий жарт: авто брата ректора УжНУ   опинилося в епіцентрі подій

У середу зранку до міліції надійшло повідомлення від мешканця Ужгорода, пенсіонера, про «невідомий предмет», прикріплений до передніх лівих дверцят його автомобіля «Toyota Highlander», повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

В області з торгівлею людьми боротимуться спільно   й організовано

На Закарпатті стартує проект із впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які протидіють торгівлі людьми. Про це йшлося під час чергового засідання Ужгородського прес-клубу.

«Велика капітуляція» в Ужгороді

Німецький закарпатець поставив вічну історію за Бертольдом Брехтом.

Арданівська бесіда

Говірку закарпатського села зібрали в одній книзі.

Випускники-економісти УжНУ найчастіше обіймають керівні посади

Факультет економіки Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ цього року святкує півстолітній ювілей. Вже 50 років цей структурний підрозділ забезпечує потреби економічної теорії і практики краю, України, а деколи й закордоння. Сьогодні на Закарпатті 60 % працівників податкової і 40 % службовців усіх міських рад — випускники саме цього факультету УжНУ.

Встигнути за 15 хвилин, або Які послуги сьогодні можна отримати в банку

Донька пенсіонерки Марії Миколаївни вже дванадцять років проживає в США і щомісяця допомагає матері, перераховуючи їй гроші до України Таким чином, жінка практично моментально після відправки отримує грошовий переказ у найближчому відділенні банку.

Під тиском громади депутати погодилися голосувати відкрито, але до страйку Ужгород не приєднався

У понеділок 2 грудня депутати Ужгородської міської ради зібралися на позачергове засідання, на проведенні якого ще 26 листопада наполягала частина депутатів.

Жінка, яку відселили через реконструкцію Привокзальної площі, поневіряється з 2005 року

Ми вже не раз писали про ситуацію, в яку потрапила Єлизавета Комар після того, як її відселили у 2005 році з вул. Залізничної, 2г. Фірма «Конті-Буд Ужгород» надала їй житло в малосімейці на вул. Заньковецької, але невдовзі почала виганяти її на вулицю. Жінка спробувала захистити свої права у суді, але сили виявилися нерівними.

Створення міської велоінфраструктури розгляне сесія

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради схвалено
Програму розвитку велоінфраструктури м. Ужгорода на 2014—2015 рр.

Міські чиновники запевнили: мерзнути взимку не будемо   й падати у відкриті люки теж

Засідання виконком у середу 4 грудня можна назвати продуктивним із огляду на перелік рішень, які були розглянуті.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат