Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2180, 20

Кому дитину під ялинку? Хто перший народився в цьому році

У Новорічну ніч народилися троє хлопчиків і троє дівчаток.

Окуляри в оптиці за 99 гривень?

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

Церковний календар на 2014 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

У 2014 році ужгородці зможуть масово пересісти на велосипеди

Під час останньої в цьому році сесії депутати ухвалили рішення спрямувати на Програму розвитку велоінфраструктури в м. Ужгороді на період 2014—2015 рр. 63 тис. грн. Тільки на розроблення проектно-кошторисної документації першої частини веломережі спрямують 10 тис. грн.

Побиття журналістки — ще трохи дров до багаття

Ну не йоханий бабай? Тільки народ почав думати про олів’є і оселедці під шубою, як знову якась задниця в цій країні трапляється.

Події року 2013

Світ завжди вражає своїми подіями. Масштаб та ситуації, смерті сотень тисяч людей, втрати визначних постатей, катастрофи, природні катаклізми, теракти, війни та наукові прориви — ці події просто не можуть залишати байдужими, вони вже завтра стануть частинкою світової історії, а сьогодні — дійсність, у якій ми живемо.

Чому Балоги спекулюють на сиротах

Вже традиційно у нас на Новорічні свята політики піаряться на сиротах, видаючи кілька подарунків із солодощами за велику благодійність, і описується ця благодійність у кишеньковій пресі. Преса клану Балог просто нашпигована інформаціями про те, як хтось із них навідався до дитбудинку чи інтернату і подарував сиротам цукерки.

Ужгород став першим містом   після столиці, де провів   майстер-класи Франциско Гомес

Відомий британський танцівник, в минулому один із журі популярного українського танцювального телешоу Франциско Гомес провів минулі вихідні в Ужгороді. За два дні Франциско встиг дати два майстер-класи з танцю та ді-джей-сет, саме ді-джеїнг, до речі, став новим захопленням танцівника.

Росія купила Україну

Цей тиждень був багатим на політичні події. І знаковим. Президент Янукович пообіцяв американцям та європейцям не розганяти Майдан і суд навіть переніс аж на кінець січня наступного року питання щодо розблокування державних будівель. Розгону не буде і Майдан перетворився на доволі нудну резервацію в центрі столиці.

Купівля-продаж заради дітей

Понад 50 тисяч гривень «аукціону зустрічей» витратять на благодійність.

Хто робить добро   на Миколая — послідовник   Ісуса Христа

Свято є символом благочинності і має приносити не тільки матеріальні подарунки.

«Возлюбленные   о Господе! Храните веру Православную!»

«Ще всі пташки сплять. Лишень ластівки прокинулися і наш Отець духовний йде у наш храм служити Службу Божу», — слова однієї вірниці, сказані нею щиро і від усього серця.

Автомобіль активіста   євромайдану Шафаря могли «замовити» у Балог

Цього тижня в Ужгороді стався черговий підпал автомобіля. Цього разу підпалили «КІА», який належить одному з активістів євромайдану в Ужгороді, підприємцеві та депутатові Ужгородської міськради Ярославові Шафарю. При цьому автомобіль стояв неподалік будівлі УМВС. Сам Шафарь відразу ж заявив, що це помста йому за євромайдан, і додав, що нехай міліціонери знайдуть підпалювачів або йдуть у відставку.

На Міжгірщині чоловіки наловили червонокнижного харіуса

Двоє мешканців Міжгір’я незаконно відловили з р. Чорна кілька рибин червонокнижного   харіуса європейського. Зважаючи на те, що кожна з цих червонокнижних риб оцінюється в 14 тис. грн., горе-рибалки заподіяли збитки природним ресурсам на суму 136 тис. грн., повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Виконком схвалив трансфер на 6,5 млн. грн. на медицину, перезатвердив тарифи   на послуги в пологовом

Виконком Ужгородської міської ради в середу розглянув перспективи розвитку економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

Рубати — не саджати.   В місті інтенсивно взялися   за зелені насадження, мотивуючи їх «аварійністю»

Вирубуванням сріблястих кленів на вул. Капушансь-кій, про що ми повідомляли в минулому числі газети, комунальники не обмежилися. Мотивуючи «аварій-ністю» зелених насаджень, обрізання та вирубування не обминули дерева на території від початку вул. Загорської до перехрестя вул. Закарпатської,
де «аварійними» виявилися понад півсотні дерев.

130 тисяч гривень вдалося зібрати на благодійному показі мод   ужгородської дизайнерки

Другий благодійний показ мод, який організували ужгородська дизайнерка Роксолана Новак спільно з власницею агенції урочистих подій «Майстерня свят» Наталією Янцо, відбувся минулої суботи. Як інформувала «РІО» в минулих числах, захід організували, щоб допомогти у зборі коштів для 6-річного Івана Кереканича, якому встановили діагноз «гострий гібридний лейкоз». Дитині терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. За операцію готові взятися угорські лікарі з Будапешта. Вартість її — 160 тисяч євро.

У Закарпатській області споживання газу знизилося

17 грудня під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення населення країни. У нараді взяли також участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида та керівники профільних відомств.

Закарпатські священнослужителі вважають, що за побиття мирних людей винні мають бути покарані

Губернатор Олександр Ледида традиційно провів засідання передріздвяної Ради церков.

Сесія на Св. Миколая:   172 ділянки, «укорочений» виконком та скасоване рішення суду

Сесія Ужгородської міської ради певною мірою відповідала дню прове-дення, 19 грудня — свято Св. Миколая, тож і вигля-дала такою ж «щедрою», оскільки йшлося переважно про розподіл коштів на реалізацію різноманітних програм на наступний рік. І не тільки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат