100 спортсменів із 12 країн зібрав цьогорічний міжнародний турнір із петанку «Сакура-2014»

09.05.2014 13:24 СПОРТ

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку, в якому цього разу взяли участь майже 100 спортсменів із 12 країн. Примітно, що почесним гостем турніру став президент Всесвітньої федерації петанку Клод Азема з Франції, який до того ж привіз із собою чемпіонів світу французів Крістіана Фаззіно та Деніса Олмоса. Французи підтвердили, що не дарма є кращими з кращих і вигравали турніри протягом усіх трьох ігрових днів.


У п’ятницю 2 травня відбувся турнір тет-а-тет (один проти одного). Переможцем став Дені Олмос (Франція), який у фіналі переграв свого співвітчизника Крістіана Фаззіно з рахунком 13:6. Третє місце посів Брахім Чхаїб із Марокко, перемігши ужгородця Івана Колодія, в якого високе четверте місце.

Наступного дня відбувся турнір дуплетів (по два гравці в команді). Очікувано перемогу здобули французи. Друге місце в інтернаціонального дуплету у складі Олега Косолапова (Харків) та Ігоря Шуріна (Словаччина). Третє місце посіла команда «Локомотив» (Юрай Адлер із Чехії та Петер Седлачек зі Словаччини)

У турнірі «Б» перемогла команда «No Comprendo» (Катерина Молчанова з Києва та Йоханнес Дейнекамп із Нідерландів). Друге місце посіла команда «Mein Schatz» (Валентина Вторая з Ужгорода, Сергій Жуковський із Києва). Третьою була російська команда «Buddy» (Євгеній Осокін, Анастасія Яковлєва).

Турнір триплетів (по три гравця в команді) закривав програму «Сакури» в неділю. Перемога знову ж таки дісталася французам. Срібло в інтернаціональної команди «Летючий голландець» (Олександра Кузьма з Ужгорода, Влад Годованець із Харкова, Йоханнес Дейнекамп із Нідерландів).

Третє місце здобула команда «Фир-фир» (Валентина Вторая з Ужгорода, Юрай Адлер із Чехії, Душан Ланчарич зі Словаччини)
Турнір «В»: І місце — команда «81» (Петро Гойс та Ігор Заславський з Ужгорода, Сергій Жуковський із Києва). ІІ місце — команда «Дружба Ф» (Сергій Новіцький, Олександр Сергіїв із Білорусі та Петер Седлачек зі Словаччини). ІІІ місце — ІВС (Інна Гойс із Ужгорода, Володимир і Стас Фуцур із Перечина).

Федерація петанку України щиро дякує за допомогу в проведенні турніру Олександрові Ледиді, Іванові Бушку та Сергієві Ратушняку. Подарунки були надані магазинами «H.I.S», «Людмила» та «Світ оптики». Напоями турніру вже традиційно були пиво «Львівське 1715», «Квас Тарас» та продукція компанії «Скілур».

 photo 411043504370-43D04300437043204380-1_zps658796ee.jpg

ТЕГИ : петанксакура

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат