Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

Сергій Ратушняк: «ЄЦ» усією фракцією виявився збанкрутілим підприємством»

На сесії Ужгородської міської ради, яка мала на меті розглянути соціально-політичну ситуацію в країні та прийняти бюджет,   від Ради старійшин виступив і екс-мер Сергій Ратушняк.

Штиль на барикадах і вибух гривні

Революція в Україні перейшла з активної фази у фазу інертної тягучки. Президент Янукович пішов назустріч опозиції, підписав закони про «амністію» та про скасування, прийнятих 16 січня, «законів про диктатуру» і поїхав до російського Сочі на Олімпіаду.

Для чого голові райради додаткові   800 тисяч

Бюджетний конфлікт стався на Виноградівщині. Прийняття бюджету району було під загрозою зриву. Як виявилося, голова райради, ставленик Балоги Олег Любімов зажадав на свої райрадівські потреби додаткових 800 тисяч гривень.

Вивезені з великими пригодами з України у Францію діти почуваються добре

Вікторії та Кімберлі Ле Рок, народженим у Києві сурогатною матір’ю для подружжя з Франції, виповнилося три роки.

У бюджеті 2014 заклали 8,5 млн. грн. на прибирання й озеленення

Якби з цих грошей не крали, то Ужгород став би «містом-садом».

У транспортній міліції Ужгорода новий начальник

Транспортну міліції в Ужгороді очолив підполковник міліції Олександр Марушкевич.

Прокуратура розслідує факти зловживання митниками службовим становищем

Перевіряючи роботу митників на Чопській митниці Міндоходів, прокуратура виявила ряд порушень у діях посадових осіб митниці.

Народна Рада Ужгорода створила президію й визначилася, як буде контролювати офіційні органи

У середу відбулися перші збори новоствореної Народної Ради Ужгорода. На 15.00 на збори, які проходили у великій залі засідань Ужгородської міської ради, прийшли 12 із 22 членів НРУ. Головуючим обрали колишнього члена виконкому О. Волосянського, секретарем — Н. Ваць.

Сучасне кохання хворобливе, відверте й емоційне

САКРАЛЬНИЙ ЗМІСТ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА ВТРАЧАЄТЬСЯ
З КОМЕРЦІЄЮ

Долю торговців дітей визначить суд

Працівники УБОЗ УМВС України в Закарпатській області знешкодили учасників організованої злочинної групи з числа громадян України та Російської Федерації, які протягом 2013 року втягували у злочинну діяльність малолітніх осіб.

Для львів’ян супе­речка в ужгородському диско-клубі закінчилася затриманням

2 лютого о 2.45 до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що біля одного з диско-клубів міста невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння тримає в руках предмет, схожий на пістолет, і погрожує відвідувачам, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Берегівець продавав димедрол через соцмережу і пропонував аптекам

Днями працівники міліції зупинили на території автовокзалу в м. Хусті за скоєння адмінправопорушення підозрілого молодика. Ним виявився 20-річний мешканець Берегова, у якого під час особистого огляду в кишені куртки знайшли 20 таблеток димедролу.

Цех удома з «лівою» горілкою прикрили в Мукачеві

Оперативники УДСБЕЗ Закарпаття викрили в Мукачеві цех із виготовлення «лівої» горілки.

Завдяки відеосистемам лісових пожеж в області поменшало

У 2013 році в області було зафіксовано 5 лісових пожеж. Про це під час брифінгу розповів журналістам начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Фізик.

Закарпаття забезпечує себе   майже на 75 %

Закарпаття з понеділка з бюджетом у понад три мільярди гривень. Основний фінансовий документ, який забезпечує соціально-економічний розвиток регіону, цього року вагоміший, хоча основна тенденція не змінилася — бюджет і надалі соціально орієнтований. 50 % коштів у 2014-му спрямують на охорону здоров’я, 30 % — на освіту.

Русинський словник вже три роки чекає на фінансування

У понеділок відбулася чергова сесія обласної ради. Основне питання — бюджет. Попри наявні різного роду доповнення та різні думки стосовно коштів на ті чи інші сфери, депутати таки прийняли основний документ для області.

Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан

Можна не сумніватися, що наміри революційного Майдану в Україні доволі прозорі. Вже всі забули, що починалися протести через відмову української влади підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Загострення сталося після розгону спецпідрозділами міліції студентського Майдану в Києві. Тому протести набули інших конкретних вимог: відставка міліцейського міністра Захарченка, а згодом уже і всього уряду. Пізніше додалися вимоги про проведення президентських виборів уже цього року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат