Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2140, 20

Прo зраду   революції   в Ужгороді

До редакції rionews.com.ua надійшла заява неформальної молодіжної організації «Фронт опору» з приводу зради революції в Ужгороді деякими псевдоактивістами. Ось її текст.

Прокуратура викрила посадовців Хустської РДА, які 7 років тому незаконно «роздали» 13 га землі

Хустська міжрайонна прокуратура, провівши в райдержадміністрації перевірку, виявила, що посадовці протягом 2006 року безпідставно оформили та видали незаконні державні акти на понад 13 га землі, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Мітинги, барикади, створення Закарпатської Народної Ради, позов прокуратури

Чимало подій навколо ужгородського Майдану сталося цього тижня. Все розпочалося зі зміни місця дислокації. Ще у п’ятницю 24 січня близько тисячі прихильників Майдану спочатку пікетували Ужгородську міську раду, а потім перебазувалися під будівлю ОДА.

На Закарпатті поба­чив   світ історико- авто­біографічний роман про русинів

Днями у прес-центрі «Нове Закарпаття» власну книгу «Я єсть русин, русин і буду» презентував Петро Мазур. Це історико-автобіографічний ро­ман, у якому власні життєві історії та переживання переплітаються з життям краю в цілому.

Син і батько по різні боки барикад

Днями «РІО» стало відомо, що батько прес-секретаря УМВС України в Закарпатській області Олега Подебрія, Ігор Подебрій, який уже тривалий час проживає в США і є громадянином цієї держави, прилетів до України, щоб допомагати лікувати людей, які зазнають травм на Євромайдані в Києві.

Бюджет Ужгорода на поточний рік, вода   за графіком, «мігруючий» ЖРЕР...

До порядку денного виконкому Ужгородської міської ради в середу були внесені 25 робочих питань. Вела засідання керуюча справами виконкому Даніела Геворкян, оскільки міський голова
на лікарняному.

Війна за чужими правилами

Українці почали вбивати одне одного.   Почалося громадянське протистояння, яке не можна назвати війною проти влади, а війною українців проти українців, як і повинно бути за законами «жанру» громадянської війни.

Сергій Ратушняк: «З Днем   проданої соборності!»

Кращим привітанням від президента в День соборності — є троє вбитих протестувальників...

Made in Ужгород

Авторський хендмейд — унікальні речі від душі.

Апеляційний суд залишив під арештом співака, підозрюваного   в шахрайстві з кредитами

У вівторок Апеляційний суд Закарпатської області розглядав справу про запобіжний захід щодо київського співака Максима О., підозрюваного у фінансовому шахрайстві, внаслідок якого постраждали багато людей. Про діяльність афериста неодноразово розповідали обласні й центральні ЗМІ.

Будівельник побив до смерті чоловіка за буцімто вкрадений телефон

Бездиханне тіло знайшов 10-річний син підозрюваного у вбивстві.

Тиждень закарпатських пікетів

Небайдужі закарпатці та активісти ужгородського євромайдану розпочали тиждень із акцій та пікетів різних владних установ та приймалень нардепів, однією з вимог протестувальників — відміна диктаторських законів, прийнятих Верховною Радою 16 січня. Ужгородський євромайдан одразу оголосив про щоденні збори на пл. Театральній в Ужгороді.

З України тікають уже 15-річні

Незвичайну знахідку виявили у вівторок прикордонники Чопського прикордонного загону під час огляду рейсового автобуса, що перетинав українсько-словацький кордон. За одним із задніх сидінь причаїлася дівчина підліткового віку.

Як cоборність стосується Закарпаття?

95-ту річницю соборності 68-му річницю утворення Закарпатської області у складі України святкуємо цього року. Загальнодержавне свято згідно з традицією відзначають у всіх областях. Однак 22 січня 1919 року Україна була зовсім не такою, якою є сьогодні, а кордони її оминали Закарпаття. Натомість від 22 січня 1946 року Указом Президії Верховної Ради СРСР у складі Української РСР було створено Закарпатську область із центром у місті Ужгороді. Сьогодні обидві історичні дати, які збіглися у січні, викликають чимало запитань і породжують різні оцінки.

Сесія: тахікардія, стреси, нервовий зрив

Бути впевненим у собі й не дозволяти власному страхові брати гору вміє далеко не кожна людина. Але запобігати стресовим ситуаціям, контролювати свої емоції можна навчитися. Тим паче, що вміння володіти собою важливе не тільки під час складання іспитів, а й у інших життєвих ситуаціях.

Владика Ніл: Змінити ситуацію   в країні може тільки згода між людьми

Єпископ-помічник уболіває за Майдан, захоплюється Арістотелем, Святим Августином і перечитує «Злочин і кару» Достоєвського.

На місці історичної «Корони» буде... ART BUSINESS CENTER «КОRОNА»?

Упродовж останнього часу тема готельно-архітектурного комплексу «Корона» була чи не головною в місцевих ЗМІ. Його захоплювали, свідомо руйнували, відкривали карні справи і тривали суди... Певною кульмінацією стало ухвалене виконкомом на початку вересня минулого року рішення, яким дозволили поділити майно готельно-ресторанного комплексу «Корона» на 2 частини: будівлі літ. А1, А2, А3, Б, В, Г загальною площею 2854,3 кв. м (пл. Теат-ральна, 5, 7) й будівлі А загальною площею 415,9 кв. м (пл.Театральна, 7а).

Професійні досягнення — індикатор успіху підприємства

Світове визнання, підтверджене багаторічною працею — важливий фактор успіху будь-якого підприємства. Щоб бути першим на ринку електрокабельної продукції для автомобільної промисловості, варто докладати чималих зусиль, дбати про своїх працівників, а також сміливо впроваджувати новації у виробництво. На таких засадах базується робота ужгородського підприємства «Ядзакі Україна», яке в 2013 році було визначене як «lead plant», тобто носій особливих знань та технологій, який підтримує нові заводи по всьому світі, що починають співпрацю з даним замовником або зі схожими технологіями, які використовує завод.

Закарпатське село — в лайні

Свинське лайно з ферм Балоги може залити села на Мукачівщині і спричинити екологічну катастрофу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат