У виконкомі обіцяють допомогти військовим на Сході...

20.06.2014 11:56 РАТУША

...а також хваляться, що найоперативніше у країні оприлюднюють свої рішення.

Про те, що Ужгородський міськвиконком найкраще оприлюднює рішення, повідомили на засіданні в середу 18 червня. За словами керуючого справами виконкому Олександра Волосянського, у нас найкращий показник оприлюднення проектів рішень. Їх оприлюднюють за 4 дні до засідання, а ось інші міськвиконкоми — за 2.

Оскільки військовики на Сході на сьогодні практично кинуті напризволяще, люди доброї волі, громадські активісти прагнуть підтримати їх. До виконкому надійшла пропозиція організувати збір коштів на придбання захисного спорядження і спецзасобів для військових. Нещодавно кошти для придбання кількох бронежилетів закарпатцям, які воюють на Донбасі, були зібрані.

Цього тижня стало відомо про нові трагічні втрати, від рук найманців на сході країни загинули наші земляки.
Тож влада обіцяє звернутися до ужгородських підприємців із проханням підтримати наших військових. Хочеться вірити, що зроблять це швидко, адже втрачений нині час це втрачені життя.

За інформацією з мерії, поховання полеглих на Сході планують провести на військовій частині Кальварії (Пагорб Слави), комунальне підприємство «Ужгородський комбінат комунальних підприємств» готує там місце.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат