Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2240, 20

На Закарпатті найнижча після Києва смертність   в Україні

За 9 місяців 2013 року в області знизилася смертність і нині становить 8,25 на тисячу населення проти 8,72 за відповідний період минулого року. Природний приріст населення зріс до 2,57 проти 2,55 за 2012 рік.

Цигани плюють у каву   і на маленьких дітей

Дуже не хотілося би продовжувати циганську тему, але те, що діється, вже не на жарт обурило наших читачів. Ми повідомляли про те, що четверо циган згвалтували студентку, а потім цигани викрали свідка згвалтування, побили його і закрили в гаражі. Це вже свого роду циганський терор. Якщо зважити на те, що незабаром у Закарпатті частка циган становитиме 25 % (тобто кожен четвертий закарпатець буде циганом), то потрібно вживати якихось заходів, щоб інтегрувати циган у суспільство і зробити їх законослухняними громадянами.

У сільській школі   на Мукачівщині вчителька   вкусила другокласницю


Дещо дивний інцидент днями стався в селі Барбово на Мукачівщині. 50-річна вчителька молодших класів покусала 8-річну ученицю. Так педагог відреагувала на недописане дівчинкою одне речення у диктанті, повідомляє ICTV.

О. Вілкул: Генплани населених пунктів стануть публічними

Як відомо, в Закарпатті громадські активісти часто звинувачують деякі місцеві органи влади у тому, що вони не піддають гласності генеральні плани населених пунктів. Подібна ситуація є і в інших регіонах України. Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул наказав зняти гриф «Для службового користування» з картографічної основи для розробки Генпланів та оприлюднити Генплани всіх населених пунктів. Відповідне розпорядження він сформував на нараді щодо активізації розробки Генеральних планів населених пунктів.

Ужгородські активісти нарахували в місті 522 відкриті каналізаційні люки

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов доручив комунальникам провести інвентаризацію всіх люків та каналізаційних колодязів, що розташовані на території обласного центру.

На вул. Тіхого в Ужгороді люди ламають ноги через ущент розбиті двори

На жаль, у м. Ужгороді досі є місця, яких елементарна цивілізація майже не торкнулася. Одним із них є район вулиці Тіхого. Упродовж багатьох років мешканці п’ятиповерхівок №№ 17, 19, що на вул. Тіхого, а також на Польовій, 18 намагаються добитися елементарного — облаштованого двору і бодай кількох вуличних ліхтарів.

Мешканці гуртожитку УПМЛ просять захистити їх від терору

Впродовж останніх місяців працівники редакції почули не одну розповідь від мешканців гуртожитку Ужгородського професійного машинобудівного ліцею, що на вул. Паризької Комуни, 3, котрі розповідали про терор, якого упродовж тривалого часу вони зазнають від інженера з експлуатації Тетяни Іванівни К. Втомившись від неадекватності цієї пані, люди почали шукати порятунку, звертатися до правоохоронних органів та преси.

Майстер-клас із кіно   проведе в Ужгороді   Микита Кузьменко

Вперше в Ужгороді в рамках ІІІ Конкурсу короткометражних фільмів «Міграція — спроба втечі чи право на краще життя» майстер-клас із кіно проведе український режисер, оператор та документаліст Микита Кузьменко.

Два хлопці в Рахові вбили свого друга, бо їм «наказав» сатана  

Міліція затримала «сатаністів», їм світить довічне ув’язнення.

Соціалізму вже не буде: ціни на газ підвищать, пільги скасують

Українська казна спорожніла. Восени країною прокотилася хвиля соціальної кризи — пенсіонери, молоді матері, безробітні та комунальники перестали отримувати виплати від держави або гроші надходять із затримкою. Влада намагається збити хвилю невдоволення. Урядовці нестачу грошей пояснюють тим, що за дев’ять місяців цього року загальна сума соцвиплат виявилася на 37 млрд. грн. більшою, ніж роком раніше, і що пенсіонерам виплатили на 15 млрд. грн. більше. Наталія Королевська, голова Мінсоцполітики, заявила: уряд узяв ситуацію під контроль, мобілізувавши ресурси, і всі заборгованості уряд скоро погасить.

Пшениці, кукурудзи, картоплі   на зиму вистачить

Хоч підсумки врожаю 2013 року підбивати ще зарано, бо деякі культури залишаються на полях до пізньої осені, попередні результати підтверджують, що основними культурами закарпатці будуть забезпечені. Однак яких зусиль вартують урожаї українським фермерам, знають лише ті, кому доводиться вести боротьбу з природними катаклізмами, хворобами рослин, а також застарілістю системи збуту вже вирощеної продукції.

«Метро» і «стрілочники»

Вирок у гучній справі про підземний контрабандний тунель уже набув чинності.

Вул. Перемоги реконструюють за 8,62 млн. грн.

Про це інформує «Вісник державних закупівель». Департамент міського господарства Ужгородської міськради за результатами тендера минулого місяця уклав угоду з фірмою «Праймінвестбуд»
на реконструкцію вул. Перемоги на суму 8,62 млн. грн.

Наступного тижня будинки на вул. Сечені залишаться без   газу

З 11 по 15 листопада ПАТ «Закарпатгаз» проведе планово-технічне обслуговування будинків 29, 31, 33 на вул. Сечені,   через що газопостачання у квартирах не буде впродовж п’яти днів.

З появою третьої дитини сім’я звільняється від податку на нерухоме майно


ДПІ в м. Ужгороді звертає увагу платників податків на те, яким чином буде обчислюватися податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, якщо протягом року в родині з’являється третя дитина.

Соціальна незахищеність школярів і ... ЗНО

Після того, як на сторінках газети ми писали про рейтинг ужгородських шкіл за показниками ЗНО, на редакційну пошту почали приходити листи від читачів із бажанням висловити власне ставлення до теми. Цитуємо один із них.

15—17 листопада мешканці й гості Ужгорода смакуватимуть молоде вино

Свято молодого вина триватиме три дні з 15 по 17 листопада на пл. Поштовій та вул. Ракоці. Під час свята всі охочі зможуть безкоштовно продегустувати молоді вина закарпатських виноробів, придбати за помірними цінами вподобаний напій, узяти участь у розважальній програмі та разом із фольклорними колективами міста заспівати улюблених закарпатських пісень.

Футбол. "Говерла" — "Севастополь" — 1:2 (Фоторепортаж)

В суботу "Говерла" програла "Севастополю". Матч проходив на стадіоні "Авангард" в Ужгороді.

Тинейджерський «свистопляс»   паралізував Ужгород

Режисер бухає в Синяку, а маріонетки сядуть.

Чому балогівські   ЗМІ спекулюють   на темі «солотвинських переселенців»?

Як повідомляє сайт «Новини Закарпаття», преса, що належить Балозі, продовжує брутально перекручувати факти і зомбувати закарпатців нібито недолугими діями влади. Так, як пишуть «Новини Закарпаття», журналісти балогівського телеканалу «М-Студіо» в один голос стверджують, що в Солотвині люди не хочуть переселятися в новозбудований житловий комплекс у Тереблі:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат