Захід і Росія поділили Україну

19.04.2014 10:40 ПОЛІТИКА

Схід України влаштував свій Майдан. Ті ж шини
на барикадах, загони хлопців у камуфляжах із битками та зброєю, такі ж захоплення адмінбудівель та міліцейських дільниць. Щоправда, мета Майдану була чітка — прибрати владну банду, яка грабувала країну. Мета східного антимайдану — відокремитися.


Схід вимагає федералізації або приєднання до Росії. Сама ж Росія ввела фактично свої військові підрозділи спецпризначенців і потихеньку захоплює Східну та Південну Україну.

На жаль, ми нічого не можемо протиставити. Міліція переходить на бік сепаратистів. Навіть цілі військові підрозділи українських десантників зраджують країні й переходять на бік окупантів разом із військовою технікою.

Влада вирішила хоча би зробити вигляд, що чинить спротив. В. о. Президента України Турчинов зібрав Раду нацбезпеки, на якій було ухвалено рішення про проведення масштабної антитерористичної операції. Росія ж відразу прореагувала і попередила, що якщо російськомовних жителів Сходу України будуть щемити, то вона почне повномасштабну військову операцію. Наразі ситуація така, що антитерористична операція не має успіху. Немає ніякої спецоперації. Набагато ефективнішим може бути доволі креативний хід губернатора Дніпропетровщини олігарха Коломойського, який запропонував грошову винагороду 10 тисяч доларів за кожного взятого в полон російського диверсанта. За звільнення адмінбудівлі від сепаратистів можна заробити взагалі 200 тисяч доларів. Дає Коломойський преміальні й за захоплену в диверсантів зброю. Тепер на Донбасі голодні шахтарі можуть розпочати справжнє сафарі за «зеленими чоловічками», яких нам експортували з Кремля.

На екрани виліз фашист Путін і 4 години вішав на вуха локшину про те, що влада в нас нелегітимна, західні українці недорозвинуті, тому й стали націоналістами і взагалі пів-України це ніяка не Україна, а Новоросія, а вибори президента 25 травня він не визнає.

Вилізли на екрани і троє вживаних презервативів: Янукович, Пшонка та Захарченко. Ці маразматики, які пограбували Україну, і досі вважають себе владою та пригрозили нинішнім «самозванцям» помстою. А психопат Жириновський пообіцяв, що Янукович повернеться в Україну до 1 травня.

Одним словом, Україна власними силами не здатна побороти агресію Росії. Саме тому Юлія Тимошенко попросила світ допомогти зброєю, однак США дали чітко зрозуміти, що ніякої зброї не дадуть.

Женевська зрада
Дивно, але тиск Росії триває і на дипломатичному рівні. Росія домоглася від світу провести в Женеві чотиристоронні переговори (Росія, Україна, США, Євросоюз) і підписати угоду про вихід із політичної кризи. Сам по собі факт такої зустрічі доводить, що ми занадто слабкі, якщо пішли на переговори з окупантами. Ну а сама прийнята угода фактично означає одне — Україну здали.

Згідно з текстом угоди, Україна де-факто погодилася на «зовнішнє управління» — навіть питання внутрішньої політики України тепер будуть вирішуватися зовнішніми стосовно України силами: США, Євросоюзом та Росією.

Окрім того, в документі відсутня вимога вивести з території України російські війська, включаючи сили спецпризначення ГРУ, ФСБ, ССО та інші. Тобто їхня присутність в Україні тепер де-факто легалізована. У документі взагалі не йдеться про російську агресію. В ньому немає ні слова про війну, яка ведеться путінським режимом проти України. Тобто тепер навіть сам факт російської агресії легалізований.

У документі немає ні слова про збереження територіальної цілісності України. В ньому навіть на рівні заяви представники нинішнього російського режиму не гарантували міжнародно визнані кордони України. Іншими словами, легалізовано їх порушення.

У документі немає ні слова про Крим. Тобто захоплення, окупація, анексія Росією Криму де-факто легалізовані Женевською міжнародною угодою.

Україна перестане бути унітарною країною і зросте самостійність регіонів. Утворяться такі собі князівства, незалежні від Києва. Можна не сумніватися, що згодом південно-східні регіони будуть об’єднані в один регіон, якому вже дав назву Путін — Новоросія. І все це буде затверджене в Конституції.

Всі сепаратисти, які зі зброєю захоплювали адмінбудинки та будівлі правоохоронних структур, будуть амністовані. Разом із тим, будуть розформовані й загони самооборони Майдану, Антимайдану чи «Правого сектору». Тобто тих сил, які робили революцію в Києві.

Окрім того, незважаючи на те, що українці після агресії Росії активніше заговорили про необхідність вступу в НАТО, в Женевській угоді підтверджено позаблоковий статус України. Ми так і залишаємося без підтримки.

Як можна назвати те, що Крим уже офіційно не наш, південний-схід України скоро буде не нашим, загони активістів Майдану будуть розформовані й підтримувати нас ніхто не збирається? Відповідь: ми не тільки втратили завоювання Майдану, а й втратили країну. За нас усе вирішили Захід із Росією.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат