Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2040, 20

Кнопкодави прийняли бюджет   і дали місце іншим кнопкодавам

Верховна Рада шостого скликання ухвалила державний бюджет на 2013 рік і пішла в небуття. Незабаром місця в Раді займуть обранці нового скликання.

Верховна Рада ухвалила бюджет на 2013 рік

Рішення "схвалити" відповідний законопроект підтримали 242 народних депутати з 351 зареєстрованого у сесійній залі.

Берегово обиратиме нового мера

На Закарпатті, у місті Берегово відбудуться вибори міського голови.

12.12.12: старт Ради

Випотрошені на виборах партії й майбутні нардепи вже нервово очікують моменту, коли почнуть відновлюватися їхні спорожнілі засіки. Руки чешуться за такими бажаними книжечками, які надають статусу безкарності й численних державних пільг.

Грошова прірва

У країні немає грошей. До виборів експерти попереджали, що влада намагатиметься приховувати справжню фінансову ситуацію, щоб зберегти лояльність виборців. Зараз уже не приховує. Ось лише деякі цифри.

Табачник подав у відставку

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник подав у відставку і чекає на рішення президента.

Після виборів загострилася боротьба між Азаровим і групою Фірташа за прем'єрське крісло

На початку листопада впливова німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung опублікувала статтю Конрада Шуллера про його візит до України під час парламентських виборів, в якій йдеться про «титанічну» боротьбу українського прем’єра Миколи Азарова із «підступним» олігархом Дмитром Фірташем.

«ЄЦу» — ...єц

Поствиборчі розкладки.

Закарпатська облрада перенесла рішення по угорській мові

Депутати вирішили розглянути проект рішень від КМКС та УМДС на другому пленарному засіданні.

Ігор Свищо - новий заступник губернатора Закарпаття

Як стало відомо «Новинам Закарпаття», став відомий перший заступник губернатора Закарпаття. Після всіх узгоджень «на горі», ним має стати голова Берегівської РДА - Ігор Свищо.

Угорщина збільшить свою присутність на Закарпатті?

За інформацією, поширеною сайтом «Новини Закарпаття», Угорщина планує "збільшити присутність своїх представництв на Закарпатті".

Олександр Ледида розповість про ситуацію на Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида у вівторок, 13 листопада, розкаже журналістам про ситуацію у регіоні.

«Депутати, займіть місця відповідно   до куплених мандатів!»

Минули два тижні після виборів, а пристрасті ще не вляглися. Влада бореться за кожен мандат, бо прагне мати більшість у парламенті. Без комуністів.

У кого «Свобода» викликала переляк?

Сенсаційне проходження «Свободи» в парламент навело на декого жах. Мовляв, як люди могли пропустити до Верховної Ради націоналістичну радикальну організацію. Найбільше перелякалися представники Ізраїлю.

Балога відвоював свою перемогу (ВІДЕО)

Окружна виборча комісія №71 визнала переможцем виборів у фінальних протоколах кандидата від "Єдиного центру" Павла Балогу, повідомляє ЄЦ.

Обранці чи призначенці

Протягом тижня Україна стала свідком того, що вибори в нас — умовність для галочки. Депутатів не обирають, а призначають.

Олександр Палій: У законі про референдум закладається супермасштабне шахрайство

Янукович вирішив змахнути карти зі столу одним махом, оскільки не набирає 300 голосів у парламенті. Закон про референдум — фактично заявка на узурпацію. В ньому записано те, чого немає в Конституції. Тобто зміна її через референдум.

Мажоритарники, які виграли вибори, вимикають телефони і втікають з країни

(мовою оригіналу) Некоторые кандидаты в народные депутаты, победившие в одномандатных округах по Центру, стремятся бежать из Украины в ближайшие дни. Об этом во время пресс-конференции заявил глава центра "Третий сектор", политолог Андрей Золотарев.

У Хусті розпочалося вирішальне засідання ОВК (ОНОВЛЕНО)

Скандальна Хустська окружна виборча комісія щойно розпочала своє чергове засідання в оновленому складі. Відкрив засідання заступник голови комісії, оскільки остання – досі у лікарні.

Результати волевиявлення громадян на ОВК № 71 спотворені

На округу №71 вибори закінчилися? Сьогодні лунають численні закиди у бік влади і, власне, одного з кандидатів Степана Деркача щодо можливого ... скасування на 2 дільницях. Подаємо думку прес-служби кандидата.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат