Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2000, 20

Бaлога тягне решту сім’ї в обласну раду

Ще свіжі спогади з виборів до Верховної Ради, на яких уся Україна сміялася з сімейного підряду клану Балог, коли відразу чотири брати були кандидатами в депутати. Але родина Балог доволі велика і тепер ті, хто не йшов до Верховної Ради, вирішили йти до обласної.

Вищий адмінсуд остаточно визнав воїнів УПА борцями за незалежність

4 лютого рішення Вищого адмінсуду про відхилення касаційної скарги отримала голова ПСПУ Наталя Вітренко, яка виступала за невизнання воїнів УПА борцями за незалежність

Сьогодні завершується висунення кандидатів на довибори в Закарпатську обласну раду


Більшість партійних конференцій пройшли наприкінці минулого тижня. З завтрашнього дня вже починається процедура реєстрації кандидатів Територіальною-виборчою комісією.

Справа проти Тимошенко — дурний знак для Пінчука і Коломойського

(мовою оригіналу) Дело против лидера партии «Батькивщина» Юлии Тимошенко — это плохой знак для Пинчука и Коломойского.Такое мнение в эфире телеканала ТВi озвучил политический эксперт Андрей Золотарев.

У Давосі нас мають   через Піню

Українці життя в Україні сприймають, яким його реально бачать: що все, мовляв, тут зазвичай робиться «через гузицю». Втім, існує у світі місце, де Україну з її громадянами та сумними реаліями іноземці останніми роками мають сприймати виключно «через Піню».

Закарпатські угорці переїжджати до Угорщини не збираються – там затяжна криза

Чимало закарпатців, в першу чергу місцевих угорців, вже скористалися змінами у законодавстві сусідньої країни та отримали угорське громадянство. Однак лише одиниці зробили це заради переїзду на постійне місце проживання у цю європейську країну. Більшість з них планує залишатися вдома.

Стало відоме ім'я нового голови Хустської РДА

Новим головою Хустської районної державної адміністрації стане Станіслав Сухан, нинішній керівник Іршавської районної ради.

У Нестора Шуфрича відібрали ліцензію і він “зчинив в Кабміні реальний ґвалт”

Нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич звинуватив міністра енергетики Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії компанії “Нафтогазвидобування” і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії.

Про замовні журналістські матеріали…

Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак відреагував на газетний матеріал “Добровільний політ у вічність чи вбивство на замовлення” “Дзеркала тижня”, який опублікувала й “РІО” в минулому номері. Наводимо його слова в повному обсязі:

Для одного з Балог солодке   депутатство може скінчитися

Нові нардепи ще й не протерли як слід штанців у парламенті і кулаки як слід не розім’яли, а вже отримали свої перші зарплати. Окрім зарплат просять ще й різні надбавки на так звані адмінпослуги.

Світ стоїть на порозі   глобальної війни

Коли ми говоримо про Третю світову війну, то чітко розуміємо, що це може бути війна, після якої світ може не вціліти, а якщо вціліє, то це вже буде зовсім інший світ. Деякі експерти натякають, що війна почнеться вже скоро і це буде війна за енергоресурси. Інші ж пророкують вій­ну у віддаленішій перспективі за воду та їжу. Хтось натякає про давні пророцтва і переконує, що початок війни   буде через конфлікт маленьких країн. Інші ж переконують, що посваряться за сфери впливу країни-гіганти.

Регіонали обрали кращу приймальню в Закарпатті (ФОТО)

Окружна громадська приймальня виборчого округу № 73, що на Закарпатті, стала однією з кращих в Україні.

Угорці обурилися через "мовний" законопроект опозиції

Угорці України глибоко обурені "мовним" законопроектом опозиції й занепокоєні фактом появи такої законодавчої ініціативи.

У Хусті й Тячеві теж звільнили голів райдержадміністрацій

Про звільнення М.Горби з посади голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області та М.Шелевера з посади голови Тячівської районної державної адміністрації Закарпатської області за 16 січня 2013 року.

Голову Ужгородської рда сьогодні офіційно звільнив Янукович

Про це йдеться у розпорядженні Президента України № 12/2013-рп від 16 січня 2013 року.

Freedom House: Україна обігнала Гондурас по упадку демократії

Міжнародна неурядова організація Freedom House випустила звіт, в якому оцінила ситуацію з правами людини і демократією в 2012 році

Нардеп із Закарпаття Валерій Пацкан підсумує першу сесію ВР

У вівторок, 15 січня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі (увага! Нова адреса) відбудеться прес-конференція, на якій народний депутат України Валерій Пацкан розповість про підсумки 1 сесії Верховної Ради VІІ скликання.

Ті, що розпинали Стуса

Шостого січня 2013 року Василеві Стусу виповнилося би 75 років. Чи йдемо ми так, як хотів того Стус, як мріяли його живі й не живі побратими, йшовши на палю заради великої ідеї — вільної України? Що би вони побачили, а вірніше, що би сказали, побачивши те, що зараз відбувається в нас?

Ми для Росії «трішки вагітні»

Кожного тижня серед нашої влади зростає напруження щодо визначення геополітичного вектора. Куди нам йти? До енергетично багатої, але тоталітарної Росії або до охопленої кризою, але демократичної і законо­слухняної Європи?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат