Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2100, 20

Закон про наклеп скасовано

Депутати підтримали постанову про скасування голосування за законопроект про "наклеп". Постанову підтримали 349 депутатів.

На Закарпатті "Удар" зніме всіх своїх кандидатів-мажоритарників

Віталій Кличко готовий зняти всіх своїх кандидатів-мажоритарників від «Удару» на користь опозиції – таку заяву він озвучив сьогодні у Польщі.

В Ужгороді перед ОДА протестуватимуть проти закону "про наклеп"

1 жовтня, о 16:00, під Закарпатською обласною державною адміністрацією відбудеться протест проти проекту закону №11013 «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального Кодексів України   (щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини)»

Для чого балогівцям брехлива соціологія

Закон про вибори обмежує оприлюднення соціологічних даних за 15 днів до виборів. У балогівців зовсім мало часу, щоб показувати людям брехливі цифри, мовляв, у нас рейтинги найвищі, тому не рипайтеся і голосуйте за нас.

Читаті "РІО" за Ратушняка

Огляд редакційної пошти.

Реінкарнація Балоги...

...або Як за місяць до виборів стати головним «опозиціонером» області.

Закарпатсьому кандидату у депутати інкримінують 9 злочинів!

21 вересня 34-річного самовисуванця в народні депутати України по виборчому округу № 72 з центром у Тячеві, було затримано правоохонцями та доставлено до ізолятора тимчасового тримання Тячівського райвідділу, де він знаходиться на даний час.

Соціолог Пелін: Ратушняк лідирує на 68 округу

Закарпатський соціолог Олександр Пелін вважає, що крайові медіа подають перекручені рейтинги по 68 округу. Натомість він пропонує, як він каже, реальні.

Експерт: Партія регіонів може програти вибори

Позитивні дані соціологічних опитувань не гарантують Партії регіонів перемогу на парламентських виборах.

Картина брудних виборів складатиметься завдяки мажоритарним округам

Загальну картину брудних осінніх виборів буде видно саме завдяки мажоритарним округам, повідомив голова правління Центру прикладних політичних досліджень Пента Володимир Фесенко.

Уряд хоче продати Ужгородський коньячний завод та Солотвинський солерудник

Кабінет міністрів залишить у переліку об'єктів, що не підлягають приватизації, 300 підприємств, решта 1,2 тис. компаній будуть виключені зі списку.

Вісті з фронтів

«Балогівська сім’я роздає по 100—200 гривень, поїть дешевим вином, влаштовує концерти...»

Сергій Ратушняк: Закарпаття відвідав іуда Ющенко

Сергій Ратушняк на власній сторінці у Facebook розповсюдив заяву з приводу візиту на Закарпаття Ющенка. Пропонуємо текст цієї заяви.

Статки 20 найбагатших учасників виборів у Раду — 7,7 мільярда доларів

Статки 20 найбагатших учасників парламентських виборів — 7,7 млрд. доларів, 15 з них — балотуються від Партії регіонів. Однак загальна сума в два рази менша, ніж у найбільшого бізнесмена країни Ріната Ахметова.

Рада зробила перший крок до криміналізації наклепу в Україні

Законопроект Віталія Журавського прийняли в першому читанні за основу. Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який встановлює кримінальну відповідальність за наклеп та образу. За проголосували 244 народні депутати.

Останнє китайське попередження для родини Балог

24 серпня колишній міністр із надзвичайних ситуацій та один із теперішніх претендентів на парламентський мандат Давид Жванія подарував учням школи н. п. Троїцьке Біляївського району 275 комплектів шкільної форми.

Опозиціонери по Ужгородському округу   в розгубленості

Після домовленості балогівців та опозиції про те, що у Верховинському окрузі балогівець Вегеш зніме кандидатуру на користь опозиціонера Кеменяша, було багато розмов, що хтось із опозиціонерів у одному з округів повинен зняти кандидатуру на користь балогівця.

Як не піддатися політичним маніпуляціям - круглий стіл у Закарпатті

«Голосувати не шлунком та емоціями, а голосувати чистим розумом», Тетяна Келемен про лекцію-круглий стіл в рамках проекту «Я хочу…».

"Мильні бульбашки" політкоманди "Єдиного Центру"

Останнім часом навколо політичне життя в Закарпатті помітно пожвавішало. Воно й не дивно – на носі вибори до Верховної Ради і кожній з політичних сил кортить «проштовхнути» в омріяне крісло під аварійним куполом якнайбільше «своїх людей». І загальна тенденція при цьому – називати навіть ситуативне об’єднання маленької купки людей «потужною політичною командою».

Сергій Ратушняк: ГОЛОВНЕ ЗЛО І ТРАГЕДІЯ ЦІЄЇ ОБЛАСТІ — Вітьок Балога

Держава Україна на 22­му році своєї незалежності позбавлена майбутнього і навіть засобів для існування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат