Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2160, 20

Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

Україну сприймають як одну з трьох найкорупмованіших

Дедалі більше топ-менеджерів у всьому світі готові давати хабарі, щоби зберегти чи розширити свій бізнес. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому 23 травня та проведеному аудиторською компанією Ernst&Young, дані якого наводить Reuters.

Балогу та закарпатських мерів звинуватили у нарузі над пам’яттю репресованим

Як уже повідомлялося, депутат облради від Єдиного Центру ще минулого тижня анонсував проведення 20 травня у Хусті Дня міста. Власне, у неділю це свято гучно пройшло – як повідомляє офіційний сайт Закарпатської організації Єдиного Центру, у Хусті за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги відбувалися різноманітні культурно-мистецькі та спортивні заходи.

Хто, де і за кого голосуватиме

Ми повідомляли про те, що ЦВК накреслила нові виборчі округи до виборів у Верховну Раду, які відбудуться в жовтні цього року. У Закарпатській області таких округів буде 6. Наші читачі просять надрукувати повний список виборчих округів, а точніше, показати, які населені пункти до якого округу належать. Річ у тім, що деякі адміністративні райони будуть у різних округах.

Нарізка округів. Балогу жорстко кинули

Ми повідомляли про те, що балогівці намагалися протягнути свій проект нарізки округів на найближчих виборах до парламенту. Більше того, балогівці були настільки впевнені в тому, що пройде саме їхній проект, а не той, який подала влада від «регіоналів», що вже активно задобрювали мешканців районів під своїх потенційних кандидатів.

Новообраний Президент Угорщини теж не приїде на саміт в Ялту

Новообраний Президент Угорщини Янош Адер не братиме участі у саміті лідерів країн Центральної і Східної Європи у Ялті, що запланований на 11-12 травня.

Тягнибок пророчить ще одні вибори до Верховної Ради у 2013 році

(мовою оригіналу) Верховная Рада, которую украинцы изберут этой осенью, проработает недолго, поэтому в следующем году могут состояться еще одни парламентские выборы. Об этом в комментарии Gazeta.ua заявил лидер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Королю (Ray) Іспанії — Хуану Карлосу

Su honor, mis fe­li­cita­ci­ones y solo: mu­chas gracias!
(Ваша честь, моє шанування і просто   велике спасибі!)

Народу підвищать комунальні тарифи. Чиновникам —   витрати на комфорт

Новина цього тижня — тарифи на тепло і воду зростатимуть, оскільки вартість енергоносіїв буде підвищуватися. Про це заявив представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Станіслав Захаров.

«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».

Напередодні Великодня регіонали вітають українців з Різдвом

Депутати привітали громадян з наступаючими святами.
Так лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу в п'ятницю привітав усіх "з Різдвом Христовим", повідомляє кореспондент "Української правди".

Анатолій Гриценко: В Україні можуть бути дострокові президентські вибори

(мовою оригіналу)Неужели, Янукович не планирует второй срок? Но ведь в Раде не исключают того, что в Украине могут быть досрочные президентские выборы. Так говорит народный депутат Анатолий Гриценко.

Чутки з політичних кіл: Віктор Медведчук нібито зустрічався зі Степаном Деркачом

Досить цікаву інформацію отримало наше видання з достовірних джерел, які близькі до ВВМ. Напередодні в Києві Віктор Медведчук зустрічався з Степаном Деркачом.

Як балогівці округи під себе наділили

Центрвиборчком «нарізатиме» округи на парламентські вибори під конкретних кандидатів.

І як їм сідниці не злипнуться?

Тоді як більшість українців ледь перебиваються від зарплати до зарплати, від пенсії до пенсії, депутати Верховної Ради продовжують жирувати. Обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться у 20—25 гривень. Про це пише газета «Комсомольська правда в Україні».

Тимошенко і Луценко все таки братимуть участь у виборах (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Но не как реальные кандидаты в списке оппозиции, а в качестве политических образов

Тігіпко після податку на розкіш візьметься за пасивні доходи

Після введення податку на розкіш, в уряді можуть почати думати над оподаткуванням пасивних доходів, що становлять основу добробуту найбагатших людей.

Юлія Льовочкіна (сестра голови АП): при вступі до ЄС Україна зазнає мільярдних втрат

Європейський союз підпише парафований договір про асоціацію з Україною, бо він економічно вигідний європейському об'єднанню. Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів Юлія Льовочкіна в п’ятницю в Польщі, повідомляє УНІАН.

Балога й далі клеїть із себе бідняка

Міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Таку суму доходу він указав у своїй декларації, оприлюдненій на сайті МНС.

Жертва гвалтівника-балогівця померла

Жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат