Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2140, 20

Ковбаска призначили головою Іршавської РДА

Згідно розпорядження Президента України № 163/2012-рп, 23 серпня Василя Ковбаска призначено головою Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Хто, куди й для чого?..

Закінчилася реєстрація кандидатів у депутати до Верховної Ради по мажоритарних округах. Як відомо, на Закарпатті маємо 6 округів. Найбільше кандидатів зареєструвалося по округу № 72 з центром у Тячеві — 14. Найменше — по округу № 70 (з центром у Сваляві) — 6.

Ужгородці найбільше довіряють Ратушняку

Для ужгородців стало цілком очевидним, що минулі вибори мера стали для них стратегічною помилкою.

Лікар потрібен нам в Ужгороді,   а не в парламенті

Угородці вже знають, яка користь місту від чиновників, яких нам насаджує Балога. Це він активно пхав нам Погорєлова на мера міста. Результат діяльності балогівського мера ми бачимо. Зараз уже й сам Балога не радий Погорєлову, але вони обоє несуть відповідальність за розграбоване і брудне місто.

«Корона» збила з Балоги корону...

Скандали навколо незаконного продажу будівлі не вщухають.

Губернатор змусив   чиновника   вибачитися перед сільською вчителькою

Увага ЗМІ та громадськості до історії Лариси Сарваш, директорки Чабанівської сільської школи (Ужгородський район), яку погрожували звільнити з посади через те, що вона очолила районну організацію партії «УДАР», занепокоїла навіть головного «регіонала» області — Олександра Ледиду. В середу, 15 серпня, він вирішив особисто залагодити ситуацію.

Нардеп Петьовка погрожує головам сільських рад

До яких тільки методів не вдається «балогівська команда», аби завоювати симпатію виборців та утриматися в політиці. Вже й кофеварки дарували, й картоплю силували, й цукерками задобряли. Тепер вдалися до залякувань?

МЗС Польщі звільнило весь персонал луцького консульства через візовий скандал

Міністерство закордонних справ Польщі звільнило увесь персонал польського консульства у Луцьку, а генерального консула відсторонено від посади.

Балогу затиснули в лещата

Цього тижня в інформаційному полі було забагато Балоги.

Закарпатські політологи   попереджають про маніпуляції   результатами соцопитувань

Офіційно стартувала передвиборна кампанія, відтак зростає інтерес до соціологічних досліджень. Перші опитування стосовно мажоритарників ми побачимо вже за кілька тижнів. Про це йшлося під час прес-конференції у прес-центрі «Закарпаття».

Топ-новина: Мартынюк підпише закон про мови!

Народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності ВР Василь Кисельов не виключає, що на позачерговій сесії ВР у кінці липня депутати можуть відправити керівництво парламенту у відставку

Чи почує президент?

4 липня, об 11:30 в «Українському домі» президент Віктор Янукович мав провести підсумкову прес-конференцію. «Українська правда» традиційно збирала запитання до прези-дента, найцікавіші з них мали бути озвучені під час прес-конфе-ренції. Однак після прийняття закону про мови «Український дім» був заблокований патріотами, тому прес-конференцію пере-несли. А питань до президента назбирало-ся багато. І серед них не тільки запитання, а й репліки та заклики. Був серед них і злободенний заклик Сергія Ратушняка.

Скандальний закон про мови таки ухвалили... з порушеннями

Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект.
За законопроект проголосували 248 депутатів.

"Вітіна тисяча" мала б становити 20 710 гривень

Виплата вкладникам Ощадбанку СРСР з розрахунку 1 тис. грн за 1 тис. крб — не коректна, вважає економіст Українського аналітичного центру 48-річний Олександр Охрименко.

Євро-2012 ми вже програли

Коли чотири роки тому Україна разом із Польщею виграла право проведення головного континентального футбольного чемпіонату, ми раділи. Раділи, бо сподівалися, що за ці чотири роки підготовки до Євро-2012 у нас нарешті з’являться сучасні автомагістралі, буде розвинена транспортна система з сучасними вокзалами, аеропортами, парківками, заправками тощо. Сподівалися на реконструкцію історичних частин міст, на розвинену систему комунальних та побутових послуг. А ще ми сподівалися, що Європа дізнається, яка в нас чудова країна, і ми добряче заробимо на туризмі.

«Общественное движение» чи п’ята колона?

(Стосовно маніфесту «Общественного движения «Украинский выбор» Медведчука)

Янукович наказав місцевим чиновникам почати підготовку до виборів

На виборах до Верховної Ради та місцевих рад необхідно не допустити будь-якого тиску на виборців. Про це президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

У селищі Тересва депутат-ЭЦун   і чиновник під час останнього дзвоника побилися

Представник народного депутата Василя Петьовки, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь виясняв стосунки з директором середньої школи М. Варганичом.

Оборудка у дві руки

У жалюгідній іпостасі перебуває попереднє керівництво УжНУ. У відчаї воно ставить палки у спиці як може і де може. У минулому номері ми повідомляли про те, як частину майна Ужгородського Національного університету було переведено під житло екс-ректора. Й ось джерело навело схему цього дерибану.

Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат