Бaлога зрадив православним на користь індуїзму?

10.05.2013 19:30 ПОЛІТИКА

Сайт Clipnews.info помітив певний нездоровий релігійний крен нардепа з Завидова Віктора Балоги від православ’я до індуїзму. Сайт нагадує, що днями Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook досить жорстко виступив проти православ’я, заявивши таке:


«Всі ми добре ро­зуміємо, що сьогод­ні церква в широ­кому розумінні жи­ття більше, ніж духовність. Особливо, якщо це РПЦ. Але остання просто вже переходить усі межі адекватності».

Ці слова Балоги трохи здивували журналістів сайта. «Це було дивно (заява Балоги), адже більшість його виборців є вірниками саме цієї Церкви, тому в ході минулорічних виборів клан Балог   активно працював зі священиками, схиляючи їх різними методами на свій бік», — пише Clipnews.info.

А трохи згодом стало зрозуміло, кого ж насправді хоче підтримати Віктор Балога. На тій таки сторінці у Facebook Балога написав: «З Божої ласки маємо в Павшині Мукачівського району сестру Лідію. Вона приїхала до нас із Індії ще в 1999 році і відтоді живе на Закарпатті. Тому з Божою допомогою ми зобов’язані збудувати для неї сучасний храм на 1 000 місць. Сьогодні погодили всі моменти, а через тиждень-два приступаємо до роботи».

Як пише Clipnews.info, село Павшин розляглося поруч із Мукачевом. «Там у свій час стараннями губернатора Віктора Балоги було збудовано пункт утримання нелегальних мігрантів. Згадана «сестра Лідія з Індії» формально є нелегальним мігрантом. Бажання Балоги побудувати для неї та 1 000 індусів храм дасть можливість тим­часовим мігрантам перетворитися на постійних мешканців, а в подальшому виборців. Не думаємо, що мукачівці в захваті від такої пропозиції, але їх ніхто не питає».

Сайт також нага­дує, що основною релігійно-етичною системою Індії вважають індуїзм. Щоправ­да, на сторінці у Facebook Віктор Балога розмістив фото, на якому він разом із Лідією і вона була в одязі, притаманному католикам, тому поки що незрозуміло, для якої конфесії будуватиме храм Віктор Балога.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат