Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2240, 20

У 2012 реформи дійдуть і до місцевого самоврядування

Президент України Віктор Янукович нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони.

Політологи прогнозують Ратушняку перемогу у парламентських виборах

Минулі вихідні виявилися щедрими на політичні заяви. Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що збирається на вибори до ВР від ужгородського мажоритарного округу як само висуванець і спростував чутки щодо участі у найближчих виборах як кандидат від Партії Регіонів. Своє рішення С. Ратушняк озвучив так: «На вибори піду, тому що не бачу того, хто би міг не тільки бачити і розуміти, але й мати дух це голосно озвучити», – заявив політик.

Україна не погодилася на ультиматум Угорщини

Вперше за 18 років між Україною та Угорщиною не було підписано протокол щодо прав національних меншин. Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", це сталося через вимогу угорців створити на Закарпатті Притисянський адміністративний район з компактним проживанням угорців.

Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

"Комсомольская правда в Украине": Переписав наново Конституцию, Януковичу будут готовить второй срок

(Мовою оригіналу) У президента собрались менять Конституцию. В ближайшие дни в Администрации президента заработает Конституционная ассамблея, главой экспертной группы по подготовке которой ранее был назначен первый президент Леонид Кравчук.

Чого чекати українцям від нового Кримінально-процесуального кодексу?

Президентський проект Кримінально-процесуального кодексу, схоже, стане черговим документом, який помахом руки проголосують в парламенті. Він передбачає, зокрема, що суд присяжних, право на який є в чинній Конституції, надаватиметься тільки щодо злочинів, за вчинення яких передбачено довічне ув’язнення.

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Балога покине посаду міністра, бо хоче йти в депутати?

Нещодавно опубліковані матеріали про готовність міністра МНС брати участь у виборах до Верховної Ради України дали основу для розмов про те, що Віктор Балога найближчим часом залишить свою посаду.

Ужгородець Юрій Чижмарь —   можлива кандидатура у губернатори Тернопільщини?

Для голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна новорічні свята пройшли не так, як звикло обласне начальство.

Чоловік Юлії Тимошенко попросив політичного притулку в Чехії

Чоловік колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр, який зараз перебуває в Чехії, попросив політичного притулку в цій країні. За даними чеської газети «Право», відповідне прохання він подав ще в останні дні 2011 року.

Щороку чиновники розкрадають близько 7 млрд. доларів державних коштів

За минулий рік чиновники витратили через державні закупівлі мільярди гривень. Багато тендерів були досить сумнівними з точки зору крайньої необхідності. Пропонуємо добірку найоригінальніших держвитрат 2011 року.

Пенсія «народних обібранців» в 14 разів вища за людську

Станом на жовтень 2011 року середній розмір пенсій народних депутатів, що призначаються за Законом "Про статус народного депутата", досяг 15717,10 гривень, повідомили Укрінформ у Пенсійному фонді.

Тимошенко вынуждают к сотрудничеству с «лагерной администрацией», - эксперт

В ближайшем окружении лидера БЮТ Ю.Тимошенко сегодня стремятся к подписанию   тайного пакта о ненападении между властью и оппозицией, считает политтехнолог Владимир Цибулько.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат