Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2180, 20

Помаранчевий уряд Януковича

Вже фактично неможливо назвати нинішній уряд блакитним. Чим далі, тим більше він стає помаранчевим. І що головне — колишнім помаранчевим революціонерам дістаються доволі ключові посади.

Завтра до Ужгорода приїде Юрій Костенко

У суботу, 7 квітня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає Народний депутат України, лідер Української Народної Партії (УНП) - Юрій КОСТЕНКО.

Гвалтівник представляв партію Балоги

Ми вже розповідали про те, що в Миколаєві троє молодиків, які є дітьми чиновників, згвалтували дівчину, потім придушили її, загорнули в простирадло, віднесли в недобудову і підпалили. Дівчина вижила. Щоправда, їй довелося ампутувати руку і ступні.

Віктор Медведчук про своє повернення у велику політику

(мовою оригіналу) Бывший глава Администрации президента Виктор Медведчук решил вернуться в публичную политику. Об этом он сказал в видеобращении, размещенном на его странице в социальной сети Facebook.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Інформація про ультиматум С.Тігіпка щодо В.Балоги є спецоперацією проти лідера "силовиків" - В.Бала

Інформація про ультиматум лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка Партії регіонів стосовно того, що до ПР увійде або він, або В.Балога, може бути спецоперацією, направленою проти лідера "Сильної України". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав політтехнолог Віталій Бала.

Тігіпко попрощався з однопартійцями, закликавши їх працювати на авторитет Партії регіонів

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр Сергій Тігіпко оприлюднив прощальне відеозвернення до однопартійців, у якому закликав їх вступати до Партії регіонів.

Що би це значило: Партія регіонів назвала першу п'ятірку списка опозиції...

(мовою оригіналу) Первую пятерку лидеров объединенной украинской оппозиции должна возглавить Наталия Королевская. Такое мнение высказал заместитель главы фракции Партии регионов Михаил Чечетов.

ЗМІ: 16 березня Тимошенко офіційно звинуватять у державній зраді

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради зібрала докази, які нібито вказують на вчинення екс-прем'єром Юлією Тимошенко державної зради, пише Коммерсант-Україна в статті під назвою Комісія виявила особистий інтерес.

Балога — фаворит чи лузер?

Після ряду останніх подій у закарпатському політикумі заговорили про те, що Балога у фаворі президента Януковича і отримав від нього повний карт-бланш на контроль за областю. При цьому місцева влада від Партії регіонів має бути також підконтрольна Балозі й виконувати його забаганки.

Закарпатські депутати   не хочуть, щоб результати   голосувань відображалися   пофракційно

У минулому номері «РІО» повідомляла про незрозумілу позицію обласних «регіоналів» стосовно підтримки звернення до президента Януковича з проханням залишити «ЄЦуна» Вегеша на посаді ректора УжНУ.

Порошенку вже приготували місце в п'ятірці на вибори від ПР, а Балозі? (ДОПОВНЕНО)

Претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерела в Партії регіонів.

Плюнути в обличчя

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засуджено до 4 років позбавлення волі. Також суд вирішив конфіскувати все особисте майно Луценка та позбавити права обіймати державні посади протягом 3 років.

У війні за УжНУ «балогівці»   перегинають палку...

Весь університет переполошився — від ректора Вегеша, щоправда, в його випадку це і не дивно, адже під ним ректорське крісло хитається, до того ж незалежно від результатів перевірки (повноваження нинішнього ректора закінчуються 7 квітня. — Ред.), до наймолодшого першокурсника, що, до речі, теж під великим сумнівом. Адже ті ж таки зміни ніяк не відіб’ються на студентах. Однак їх багато і ними можна маніпулювати... Що вдало було продемонстровано цього тижня.

В.о. ректора УжНУ можуть призначити Володимира Приходька

Освітніми колами Закарпаття шириться інформація про нову домовленість стосовно крісла ректора Ужгородського національного університету. Як відомо, термін чинного ректора добігає кінця вже цієї весни і міністром освіти буде призначено виконуючого обов’язки.

Черговий цирковий номер клоуна   з Завидова

Цього тижня ЗМІ смакували клоунадою в Кабміні за участі Балоги та Азарова. Сталося так, що під час засідання уряду за участі президента на трибуні виступав Балога. Він щось там собі говорив, а президент просто вийшов. І тут Балога замовк.

Табачник хоче скасувати предмет "Історія України" та скоротити кількість уроків мови

У Міністерстві освіти та науки розробили новий навчальний план для п’ятих-дев’ятих класів середньої школи, який передбачає зменшення годин на вивчення української мови та літератури. Крім того, з розкладу занять зникне предмет «Історія України».

Сам собі голова. Керівник Міжгірської РДА не збирається злізати із двох владних стільців

Більше року без селищного голови та дати нових виборів живе один з районних центрів Закарпаття. Земельні скандали, побиття людей, сутички й пікетування, афери з майном, комунальними послугами, тендерами та пасажирськими перевезеннями – ось в яких ракурсах згадується закарпатське Міжгір’я у інформаційних повідомленнях загальнодержавних та регіональних ЗМІ протягом останніх років.

Баблога

В будущем парламенте могут оказаться сразу четыре представителя славного закарпатского семейства.

Леся Оробець зустрінеться в Ужгороді з журналістами

У понеділок, 20 лютого, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція народного депутата України, члена партії “Фронт Змін” Лесі Оробець.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат