Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

Рада зробила перший крок до криміналізації наклепу в Україні

Законопроект Віталія Журавського прийняли в першому читанні за основу. Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який встановлює кримінальну відповідальність за наклеп та образу. За проголосували 244 народні депутати.

Останнє китайське попередження для родини Балог

24 серпня колишній міністр із надзвичайних ситуацій та один із теперішніх претендентів на парламентський мандат Давид Жванія подарував учням школи н. п. Троїцьке Біляївського району 275 комплектів шкільної форми.

Опозиціонери по Ужгородському округу   в розгубленості

Після домовленості балогівців та опозиції про те, що у Верховинському окрузі балогівець Вегеш зніме кандидатуру на користь опозиціонера Кеменяша, було багато розмов, що хтось із опозиціонерів у одному з округів повинен зняти кандидатуру на користь балогівця.

Як не піддатися політичним маніпуляціям - круглий стіл у Закарпатті

«Голосувати не шлунком та емоціями, а голосувати чистим розумом», Тетяна Келемен про лекцію-круглий стіл в рамках проекту «Я хочу…».

"Мильні бульбашки" політкоманди "Єдиного Центру"

Останнім часом навколо політичне життя в Закарпатті помітно пожвавішало. Воно й не дивно – на носі вибори до Верховної Ради і кожній з політичних сил кортить «проштовхнути» в омріяне крісло під аварійним куполом якнайбільше «своїх людей». І загальна тенденція при цьому – називати навіть ситуативне об’єднання маленької купки людей «потужною політичною командою».

Сергій Ратушняк: ГОЛОВНЕ ЗЛО І ТРАГЕДІЯ ЦІЄЇ ОБЛАСТІ — Вітьок Балога

Держава Україна на 22­му році своєї незалежності позбавлена майбутнього і навіть засобів для існування.

Як виявилося, Кеменяш — один із презервативів Балоги...

Алкоголік екс-ректор Вегеш зняв свою кандидатуру на користь Кеменяша. Балога поквапився заявити, що Камиш може представляти будь-яку силу — він усе одно член нашої («барвівсько-єдиноцентристської») команди.

Самозванці-підстилки

Балога почав розчищати дорогу для своїх родичів та підстилок, яких веде в парламент.

Продовження історії по Ужгородському коньячному заводу

28 серпня прокуратурою Закарпатської області скасовано постанову Ужгородської міжрайонної прокуратури від 17.11.2011 про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно керівника ОП Ужгородський коньячний завод Гісема В.В. по махінаціям під час приватизації Ужгородського коньячного заводу, безпідставного звільнення працівників, одноосібного використання прибутку підприємства за всі роки оренди та ін.

Як воно є насправді

З наближенням виборів у пресі буде чимало так званих соціологічних опитувань. Деякі партії та кандидати проплачують соціологів, які виводять потрібні проценти за того чи іншого кандидата (партію) залежно від суми гонорару. І все лише через те, що у штабах думають, ніби виведені ними цифри впливають на рішення виборця.

Віктор Янукович приїде на Закарпаття

На початку вересня на Закарпаття з робочою поїздкою приїде Президент України Віктор Янукович.

Схоже, Балога вкотре зраджує своєму керівництву?

Дешевий популізм дволикого чиновника. Нібито державний чиновник Балога збирає сільських голів Мукачівщини й добровільно-примусово наказує їм підтримувати... опозицію

Кандидатам-мажоритарникам пропонують довести спроможність   бути народними депутатами

Проект «Довести спроможність   бути народним депутатом» ініціюють   більше   70 громадських організацій   краю, а також – асоціації органів   місцевого   самоврядування   в регіоні. Ми об’єднані у регіональні мережі   «Закарпаття – третє тисячоліття», «Форум екологічного порятунку Закарпаття», «Срібна Земля», «Коло Карпатських громад» і разом представляємо більше третини виборців області.

Эксперт: Россия просто уничтожит команду Януковича

Мовою mignews.com.ua: Встреча президентов Украины и России Виктора Януковича и Владимира Путина, которая состоялась в субботу, 25 августа, в Сочи, показала, что после вступления РФ в ВТО отношения между странами кардинально изменятся.

Хорошковський відповідальний за місцеву владу. Закарпаття закріплено за МНС

Кабінет міністрів поклав на першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського координацію роботи із забезпечення взаємодії міністерств із місцевими органами. Про це сказано в розпорядженні Кабміну від 20 серпня, повідомляють "Українські новини".

ЦВК затвердила персональний склад окружних виборчих комісій Закарпаття

Центральна виборча комісія утворила 225 окружних виборчих комісій (ОВК), а також затвердила їхній керівний склад. Відповідне рішення ухвалене 26 серпня на засіданні ЦВК.

Голодні патріоти

Що маємо від незалежності України?

Януковича підтримують тільки 13% українців

Кількість громадян, що підтримують президента Віктора Януковича, знизилася в три рази. Зараз главу держави повністю підтримують тільки 13% українців (у травні 2010 року було майже 40%).  

Янукович призначив головою Воловецької РДА Василя Култана

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про призначення В.Култана головою Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області".

Янукович звільнив Віктора Феєра з посади голови Іршавської РДА

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про звільнення В.Феєра з посади голови Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат