Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2080, 20

Вибори-2012. Як правильно голосувати

28 жовтня — вибори до Верховної Ради.
Нагадуємо нашим читачам правила голосування.

Це не інтелігент

Редакційна пошта.

Остання фаза під знаком безчинства

Останній передвиборний тиждень пройшов неспокійно. Особливо це стосується виборчого округу № 68. Пробалогівські кандидати Чучка та Ковач пішли ва-банк. Почалася ганебна скупка голосів. Зокрема в селі Середнє залякані люди мало не в черзі стояли з копіями паспортів для того, щоб отримати гроші.

Погорєлов та Балога підтримують Чучку і Ковача

Це очевидно: не­до­лу­гий мер Ужгорода Віктор Погорєлов разом зі своїм патроном Віктором Ба­логою підтримують на цих виборах Василя Ковача і як запасний варіант Павла Чучку.

Віддамо свій голос за добротворця і яскраву особистість!

Фінішує виборча кампанія, мабуть, найбрутальніша за роки незалежності України. 28 жовтня, в неділю, виборці віддадуть свої голоси за ту чи іншу політичну силу, того чи іншого кандидата-мажоритарника. Скільки з них проголосує за майбутнє України, а скільки за сміття України — покажуть результати виборів.

Ірина Бекешкіна прогнозує 5 партій в новій Раді

До Верховної Ради проходять п'ять політичних партій, а УДАР і Об'єднана опозиція Батьківщина помінялися місцями.Про це повідомила директор фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна на своєму Фейсбуці.

Програма Дня виборів та спекотної ночі виборів в Ужгородському прес-клубі

28 жовтня з 8.00 ранку по 29 жовтня 8.00 ранку в Ужгородському прес-клубі проходитиме дві акції «День виборів» та «Спекотна ніч виборів». Заходи проводиться спільно з сайтом Zaholovok.com.ua, Бюро «Аналітик-Контент», Карпатським центром   полінгових досліджень, юридичною службою Ужгородського прес-клубу, Electua.org, Закарпатським громадський   центр, ГМ «ОПОРА» та іншими експертними організаціями.

Сергій Ратушняк: «Я спроможний захистити   себе і своїх земляків»...

— Сергію Миколайовичу, окрім того, що ви відомий політик та громадський діяч, ви є також успішним бізнесменом. Тим не менше, часто ви критикуєте нечесний бізнес. То чи є совість в українського бізнесу?

Ковач — це Балога

Цього тижня передвиборна напруга ще більше зросла. В цілому по Україні найбільшим скандалом було те, що УДАР Кличка розкрився і люди побачили, яким є цей проект.

Голос за найдостойнішого кандидата!

До нас звернувся учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран війни та праці Олег Григорович Самойлович.

Голосуй за судьбу!

Когда у меня интересуются, за кого нужно голосовать, я спрашиваю в ответ: «Что вы вообще хотите от жизни?»

На Закарпатті кандидат від «Удару» продався багатіям Балогам

Як стало відомо сайту transkarpatia.net, кандидат від УДАРу по виборчому округу №70 Олександр Кічковський сам написав заяву на зняття. На її підставі вчора ЦВК скасувало його реєстрацію кандидата у депутати Верховної Ради України.

Як кандидат Чучка блистав "інтелігентністю" на берегах Ужа   (ВІДЕО)

"Что они ни делают, не идут дела, Видно в понедельник их мама родила". Це про ужгородського кандидата у кочегари чи у портові грузчики Пашу Чучку, який через свій брутальний сленг виходить в лідери переглядів в Інтернеті. Отже, дивіться, Чавло Пучка презентує!

Шило на мило...

Цього тижня передвиборна гонка набула відтінків сумбурності. Деякі кандидати зарано стартували і вичерпали фантазію щодо ведення кампанії. Майже не напружувався штаб кандидата-регіонала Ковача (в народі — Вася Кіловольт). Старі білборди Ковача були занадто нейтральні.

Черговий гумовий пристрій Балога   викинув…   Яка «космічна» новина

Я ж казав і кажу: партія «ЄЦ» — це прищ на антифасадній частині (русинською — гузиці) Вітьки Балоги. Бо ж у випадку партії вона зобов’язана йти на вибори, а лідер, він же лузер, має очолювати список «попереду на баскому коні» або ж на кволому віслюкові.

Балогівські методи

Як і чому «ЄЦ» використав виноградівського підприємця.

Закарпатський «Удар» Кличка зібрав у своїх лавах одіозні персони

До виборчого списку «Удару» Кличка, який посилає українському виборцю свій чи не головний месидж про необхідність «люстрації» української влади, сам своєю популярністю у народі тягне в Парламент добре відомих закарпатцям "щурів".

Балога: Дорога к подкупу избирателей расчищена

Мутные переговорные процессы, которые лидер «Единого Центра» Виктор Балога вел в последнее время, похоже, подошли к логичному завершению. Многоходовая комбинация с участием нескольких политических партий выводит Балогу-старшего один-на-один с его фирменным ходом – подкупом избирателей.

Перестаньмо бути рабами   у знахабнілих кланів

З виступу на закарпатському телебаченні Сергія Ратушняка, кандидата у народні депутати України від міст Ужгорода,
Чопа та Ужгородського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат