Демократична партія угорців України висунула свого кандидата в нардепи на виборах у Севастополі

admin 29.05.2013 10:07 ПОЛІТИКА

Демократична партія Угорців України, дотеперішнім очільником якої був нинішній нардеп від Партії регіонів Іштван гайдош, висунула власного кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №224 (м. Севастополь). На засіданні Центральної виборчої комісії його було зареєструвано в числі 10 кандидатів.

Зокрема, від “Демократичної партії угорців України” було зареєстровано, судячи з імені та прізвища, аж ніяк не угорця – Мажника Леоніда Леонідовича.

ЦІлком очевидно, що зроблено це з технічною метою і ДПУУ виступає в ролі сателіта Партії регіонів. Така реєстрація дозволяє правлячій партії на виборах отримати додаткове членство у виборчих комісіях, додаткових спостерігачів тощо. Згодом технічний кандидат, швидше всього, зніме свою кандидатуру з виборів на користь кандидата від партії влади.

Проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №224 у Севастополі відбудуться 7 липня 2013 року. Призначено їх було після того, як 22 березня Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата від Партії регіонів Павла Лебедєва, який був обраний до парламенту у 224-му мажоритарному окрузі, у зв’язку з призначенням його міністром оборони.

Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат