Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2200, 20

Аналітика: Янукович звільнив Клюєва, бо дещо про нього дізнався? (ДОПОВНЕНО)

Андрія Клюєва було негайно звільнено з посади першого віце-прем'єра під впливом інформації, яку отримав президент Віктор Янукович.

Аналітика мовою оригіналу: Баблога...

Украине наступит полный "ЕЦ", если в будущем парламенте   окажутся сразу 4 (четыре) представителя печально известного закарпатского семейства

Повна ізоляція

Від України всі відвертаються. Поїздка нашого президента у швейцарський Давос довела, що з ним не має наміру контактувати ніхто з лідерів світу.

Більшість українців незадоволені своїм президентом

Близько двох третин українців незадоволені діяльністю президента Віктора Януковича.

Смелый Яценюк не скандировал "Юле — волю"

С началом скандирования народными депутатами от фракции "БЮТ-Батькивщина" "Юле - волю" в Раде народный депутат партии "Фронт змин", "великий опузиціонер" Арсений Яценюк покинул зал заседаний.

На чию користь нині помирає Ужгородський коньячний завод? (ДОКУМЕНТ)  

Ужгородський коньячний завод сьогодні перебуває у стані припинення підприємницької діяльності. Така інформація розміщена у відкритій базі Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що на сайті Міністерства юстиції.

Гроші є лише для пільговиків-чиновників. Для народу немає

Держава вирішила і далі боротися з пільговиками. Незважаючи на те, що пільговики виграють суди і держава повинна дати їм те, на що вони заслуговують, виплати так і не проводяться. Не допомогли й численні акції протесту. В деяких регіонах влада просто продовжує торгуватися з «чорнобильцями» чи «афганцями» і ті припиняють свої протести.

Сім'я Балоги думає, що вона визначилася з мажоритарними округами на Закарпатті

Після заяви закарпатської організації Партії регіонів, що вони «беруть» всі шість мажоритарних округів по виборам до Верховної Ради України. Балога і його партія «Єдиний Центр» через свій інтернет ресурс, оприлюднила своїх кандидатів по всім шістьом Закарпатським мажоритарним округам.

Завтра, 2 лютого українські політики їстимуть та молитимуться з Обамою

Їсти й молитись з Обамою записались півтора десятки наших недоторканих.

«Регіонали» вже передумали ділитися з балогівцями

Парламентські вибори відбудуться цього року і половину крісел у Раді займуть люди за партійними списками, а за іншу половину будуть боротися персонально. Парадоксальна ситуація: через відсутність нормальної опозиції в Закарпатті влада спокійно ділить між собою шкуру не вбитого ведмедя.

Политтехнолог: санкции надо вводить против режима, а не против всех украинцев

ПАСЕ должна ввести санкции против руководителей режима и тех, кто его поддерживает, а не против всех украинцев.

Журналiсти "Експресу" заявляють про тиск на газету

Сьогоднi зранку найтиражнiша україномовна газета України вийшла у свiт з бiлою, незадрукованою першою сторiнкою.

У 2012 реформи дійдуть і до місцевого самоврядування

Президент України Віктор Янукович нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони.

Політологи прогнозують Ратушняку перемогу у парламентських виборах

Минулі вихідні виявилися щедрими на політичні заяви. Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що збирається на вибори до ВР від ужгородського мажоритарного округу як само висуванець і спростував чутки щодо участі у найближчих виборах як кандидат від Партії Регіонів. Своє рішення С. Ратушняк озвучив так: «На вибори піду, тому що не бачу того, хто би міг не тільки бачити і розуміти, але й мати дух це голосно озвучити», – заявив політик.

Україна не погодилася на ультиматум Угорщини

Вперше за 18 років між Україною та Угорщиною не було підписано протокол щодо прав національних меншин. Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", це сталося через вимогу угорців створити на Закарпатті Притисянський адміністративний район з компактним проживанням угорців.

Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

"Комсомольская правда в Украине": Переписав наново Конституцию, Януковичу будут готовить второй срок

(Мовою оригіналу) У президента собрались менять Конституцию. В ближайшие дни в Администрации президента заработает Конституционная ассамблея, главой экспертной группы по подготовке которой ранее был назначен первый президент Леонид Кравчук.

Чого чекати українцям від нового Кримінально-процесуального кодексу?

Президентський проект Кримінально-процесуального кодексу, схоже, стане черговим документом, який помахом руки проголосують в парламенті. Він передбачає, зокрема, що суд присяжних, право на який є в чинній Конституції, надаватиметься тільки щодо злочинів, за вчинення яких передбачено довічне ув’язнення.

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Балога покине посаду міністра, бо хоче йти в депутати?

Нещодавно опубліковані матеріали про готовність міністра МНС брати участь у виборах до Верховної Ради України дали основу для розмов про те, що Віктор Балога найближчим часом залишить свою посаду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат