Віталій Постолакі: Влада повинна боятися виборців

02.03.2013 16:24 ПОЛІТИКА

У неділю 3 березня завершується короткострокова виборча кампанія на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради. Найнепередбачуванішою ситуація є в 51-му виборчому окрузі, що на Ужгородщині.


Єдиним дійсно опо¬зиційним кандидатом у цьому окрузі є відомий громадський діяч Віталій Постолакі. Він очолює ГО «Карпатська Батьківщина», протягом років був секретарем постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку Закарпатської обласної ради. Він був чи не єдиним депутатом облради V скликання, хто відкрив власну депутатську приймальню і не цурався приймати сотні людей із різних районів Закарпаття. Член ради крайової «Просвіти». Безкомпромісний боєць, підставить плече у біді і не зрадить. Висунутий Віталій Андрійович на зборах Української партії.

У своєму коментарі Віталій Андрійович заявив, що основне завдання депутата — не будувати дороги, спортмайданчики, школи та дитсадки, а домагатися цього від діючої влади. Депутат не є бюджетотворною інстанцією. Депутат повинен домагатися від органів виконавчої влади виконання зобов’язань перед населенням.

Депутат повинен жити проблемами своїх виборців! Якщо ти не зміг провести жодного прийому громадян, просто вислухати їхні проблеми — ти не депутат і тобі не місце в місцевому самоврядуванні.

Безпека наших дітей! У всіх дитячих садках та школах необхідно встановити камери відеоспостереження. Батьки повинні мати можливість контролювати безпеку своїх дітей через Інтернет. Вони повинні знати, де їх дитина. Чи вона не прогулює уроки, чи вона взагалі пішла до школи, чи не було в навчальному закладі сторонніх осіб.  

Незважаючи на особисті, політичні, моральні, етичні та релігійні переконання, депутат повинен відстоювати рішення загальних зборів мешканців населеного пункту.

Обов’язковим моментом є тісна співпраця зі сільськими та селищними радами. Саме вони найкраще володіють ситуацією щодо проблемних питань села.

Екологія! Недопущення розміщень на території відповідної сільської ради небезпечних виробництв! Збереження екологічно чистими наших земель, лісів та водойм   є одним із пріоритетних завдань.

Часто власниками найкращих земель стають особи, що жодного стосунку до села не мають. Досить бути рабами на своїй землі! Зупинимо разом розбазарювання земель сільських громад.

Забезпечення правопорядку! Маючи досвід у даній сфері, необхідно домогтися тісної співпраці між депутатом та дільничними міліціонерами, іншими службами правопорядку. Вимагати від них усунення правопорушень.

Необхідно надати максимальну підтримку розвитку сільськогосподарських/фермерських господарств!
Будівництво та ремонт доріг потрібно починати саме з села.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат