Наколоті сніжки

05.04.2013 15:43 ПОЛІТИКА

Цього тижня опозиція оголосила мобілізацію киян у боротьбі за свої права. Акція мала на меті змусити Верховну Раду призначити вибори мера Києва в законні терміни.

Киян прийшло чимало, однак не стільки, на скільки сподівалася опозиція. Парламентська більшість проігнорувала вимоги протестуючих і спокійно питання виборів мера Києва провалила. Опозиціонери розлютилися, але вдіяти нічого не змогли. Хіба що кілька радикальних пацанів закидали сніжками депутатів-«регіоналів», коли ті виходили з приміщення Ради. Хлопи цю образу якось стерпіли, а от жіночки образилися. «Регіоналка» Горіна вдала з себе справжню жертву і змусила міліцію порушити кримінальну справу про «посягання на життя». Мовляв, ледь їй хребет не переломили каменюкою. Фото та відео з місця пригоди не фіксують жодних ушкоджень Горіній, але міліція таки потягала хуліганів по допитах.

А вже в четвер ображені опозиціонери вкотре заблокували трибуну, вимагаючи справедливості щодо питання виборів мера Києва. Аж тут провладна більшість вдалася до тих самих ходів, які свого часу за Кучми робив Медведчук. «Регіонали» разом із комуняками пішли собі проводити власну сесію в кінозал поблизу Адміністрації Президента. Без опозиції й відповідного контролю «більшовики» можуть собі протягнути будь-яке питання. Очікується, що саме в такий спосіб приймуть закони про референдум, на якому просто призначать на довічний термін президента, а собі білим і пухнастим довічне депутатство. Такому сценарію позаздрять і диктатори Путін із Лукашенком. Знай наших!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат