Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1960, 20

Нардеп Іван Бушко прокоментував інцидент з угорцями в Ужгороді

Прикро вразило повідомлення про хуліганський напад 16 березня на угорських туристів в Ужгороді, коли невідомі молодики ображали громадян Угорщини, обзиваючи їх та зриваючи з їхнього одягу символи національного свята

У Перечині міські депутати звільнили секретаря ради

За ініціативою депутатів 19 березня було скликано і проведено сесію, на якій достроково припинено повноваження секретаря міської ради Юрія Мадяра.

Олександр Ледида: Будь-які міжнаціональні конфлікти в області – неприпустимі

Коментар голови ОДА щодо нападу на угорських туристів, вчиненого 16 березня.

Офіційна заява Генконсульства Угорщини в Ужгороді з приводу нападу неофашистів на угорських туристів

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород засудило напад на угорських туристів в обласному центрі Закарпаття й звернулося до керівництва Ужгорода та області провести перевірку по цій справі

Колесніченко каже, що закарпатські “вуйки” знищують ліси за “драні три євро”

На думку політика, вся Україна відправляє гроші на допомогу Закарпаттю. Повені на території західних областей України відбуваються через дії місцевих жителів.

Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей засудила випадки екстремізму на Закарпатті

17 березня у Берегові відбулись загальні збори обласної громадської організації «Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей» з нагоди підбиття підсумків роботи першого півріччя з дня створення та вибору нового правління.

Екс-регіонал: "Януковича знищуватимуть свої, а не Яценюк і Кличко"

Колишній соратник президента Віктора Янукович Тарас Чорновіл впевнений, що гаранту загрожує не опозиція, а люди з його партії. Про це Чорновіл заявив у інтерв'ю радіо Свобода.

Балога і опозиція

Опозиція оголосила Всеукраїнську акцію «Вставай, Україно!». Все за графіком. Сьогодні опозиціонери збирали людей в Ужгороді. Потім будуть інші регіони. Акції закінчаться маршем у Києві. Самі ж опозиціонери кажуть, що хочуть визначити кількість і якість протестного електорату в Україні.

По виборах   Балоги-молодшого порушено кримінальну справу

Як ми повідомляли, на довиборах в обласну раду по Мукачеву з перевагою в менше 300 голосів перемогу було присуджено синові Віктора Балоги — Андрієві.

Чиновники Закарпаття: «Ми найбагатші в Україні»

За минулий рік рівень безробіття в Закарпатській області знизився до 7,9% від кількості працездатного населення. В 2011 році він сягав 11,5%.

Оглядач: Балога як яскравий приклад азіатщини в політиці

Фактор родичів в українській політиці, на жаль, відіграє далеко не останню роль. Представники різних партійних таборів однаково активно "протягують" на владний Олімп своїх менш підкованих в політичному плані родичів. І тут однаково "хороші" всі українські партії.

Бути чи не бути угорській автономії на Закарпатті - у проекті “Крупним планом”

Українські угорці отримують угорські паспорти та мріють про культурну автономію на Закарпатті.

Балога програв довибори   в облраду

У неділю в Закарпатській області відбулися проміжні вибори до обласної ради. Кандидати боролися за здобуття депутатських мандатів у п’яти мажоритарних округах.

Самозамах Рабиновича

У понеділок надійшло повідомлення про замах на життя президента ФК «Арсенал», співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, бізнесмена Вадима Рабиновича. У його автомобіль, який виїжджав із двора офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій. Автомобіль трохи постраждав. Із Рабиновичем нічого не сталося.

Вони не працюють, але гроші гребуть

Наш парламент ніяк не запрацює на повну силу. Опозиція знову блокує трибуну, тому що суд відібрав мандат у депутата-опозиціонера Власенка. Власенко, як відомо, є адвокатом Юлії Тимошенко. І саме те, що Власенко суміщав роботу адвоката з депутатством, стало формальною причиною позбавлення його мандата депутата.

У наших дорогах захоронять астрономічну суму. Хтось таки на цьому руки нагріє...

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") розробило проект Державної цільової програми розвитку доріг загального користування на 2013-2018 роки, вартість якої становить 264 млрд грн.

Тягнибок та Деркач відповіли Рабіновичу щодо замаху на його життя (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Лидер Свободы Олег Тягнибок рекомендовал бизнесмену Вадиму Рабиновичу свои подозрения относительно заказчиков взрыва автомобиля передавать в милицию

Рейтинги політиків на виборах Президента України

Згiдно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», якби вибори Президента України відбувалися наприкінці лютого 2013 року, то участь у них взяли б близько 70% виборців.

Олександр Ледида прокоментував результати проміжних виборів до Закарпатської обласної ради

5 березня голова Закарпатської організації ПР, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів прес-конференцію. Під час розмови із журналістами «губернатор» та головний «регіонал» області прокоментував перебіг та результати проміжних виборів до Закарпатської облради.

У Януковича вже готують указ про звільнення тернопільського губернатора?

Указ про звільнення голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна уже готують в Києві. Оприлюднять його найближчим часом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат